Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 21:00
Wyróżnione recenzje
Świetne atrakcje dla każdego

Są dwa rodzaje biletów do parku. Całodzienny, od 10 do 21 lub o połowe tańszy - wieczorny od 16 do... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 1 tydzień temu
ZAQ12WSXXSW21QAZ
Theme park

Zjeżdżalnie w wielu rozmiarach, dla dużych i małych. Delfiny, pingwiny, rekiny, snurkowanie, roller... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019
karolinaIC
,
Częstochowa, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (2 245)
  
Recenzje (2 245)
Filtruj recenzje
2 245 wyniki
Oceny podróżnych
1 587
297
170
97
94
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 587
297
170
97
94
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 2 245 recenzji
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Witam. Z parku wodnego korzystałam z chłopakiem w maju i szczerze odradzam wszystkim. Bilet kupiliśmy przez biuro podróży za 65 dolarów osoba, a więc dużo biarac pod uwagę późniejsze wydarzenia...mianowicie, przez calodniowy pobyt w tym aquaparku udało nam się skorzystać tylko z jednej zjeżdżalni! Czekając w kolejce 1,5 h... Tragedia. Tłumy i straszne kolejki, na domiar złego drugimi wejściami już bez kolejek wchodzili ludzie którzy wykupili opaski tzw.,, bez kolejki,, Ci właśnie ludzie mieli pierwszeństwo przed innymi osobami bez takich opasek! Szkoda tylko że biuro podróży coral travel nie poinformowało nas o takiej możliwości, a była dostępna za dodatkowe 25 dolarów. Miejsce piękne ale nie polecam. Strata pieniędzy.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Karolinaaa1987
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: cihan_demirel, Yönetici, The Land of Legends Theme ParkOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Witaj!

Po pierwsze przepraszamy za wszelkie niedogodności. Jak w każdym parku rozrywki na świecie, w naszym parku mogą znajdować się kolejki. W tym celu opracowaliśmy system o nazwie „Fast Track”. Nasi goście czekają więc mniej w kolejkach.
Twoje cenne komentarze są dla nas bardzo ważne, abyśmy mogli się poprawić. Rozważymy twoje sugestie.
Będzie nam miło cię znowu widzieć.

Best Regards,
Cihan DEMİREL
Guest Relations Manager
The Land of Legends Theme Park

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Zjeżdżalnie w wielu rozmiarach, dla dużych i małych. Delfiny, pingwiny, rekiny, snurkowanie, roller coastery, kino 5d, dosłownie wszystko, o czym mógłbyś pomyśleć. W ciągu 7 dni nie udało nam się wszystkiego odkryć. Dla lubiących zabawę i spędzanie czasu aktywnie tylko The Land of Legends!! :)

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, karolinaIC
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: cihan_demirel, Yönetici, The Land of Legends Theme ParkOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Firstly, we want to thank you for willingly spending your time to write us this beautiful review. The team here at The Land of Legends Theme Park is completely devoted to our work and guest service is one of our top priorities.

We are very much pleased to hear that you have enjoyed your day here. We try to maintain the highest standards of service and we are happy to hear that your experience was no exception.

Thank you, once again for the kind words, we hope to see you back again as soon as possible.


Best Regards,
Cihan DEMİREL
Guest Relations Manager
The Land of Legends Theme Park

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019

Bardzo fajna cześć wodna - warto wziąć quick pass.
Cześć lunaparkowa też ok.
Ceny w barach bardzo ok.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, DamianWlodek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: cihan_demirel, Yönetici, The Land of Legends Theme ParkOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019


Drogi Gościu,

Cieszymy się, że dobrze się bawiłeś w The Land of Legends Theme Park. Dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi przemyśleniami, ponieważ informacje zwrotne pomagają nam utrzymać najwyższe standardy usług.


Nasz zespół z zespołu The Land of Legends Theme Park stara się zapewnić Ci absolutnie najlepszą jakość każdego dnia. Mamy więc nadzieję, że będziecie ciągle wracać.


Z poważaniem,
Cihan DEMİREL
Menedżer ds. Relacji z gośćmi
Park rozrywki Land of Legends

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2019

Park w stylu disneyland godny polecenia. Każda grupa wiekowa znajdzie tam atrakcje. Poza wodnymi szaleństwami jest wesołe miasteczko. 3 letnie dziecko było tak samo zachwycone jak 17-to latek!

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Paulinateo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: cihan_demirel, Yönetici, The Land of Legends Theme ParkOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Уважаемый гость,

Благодарим, что уделили время на отзыв. Мы очень ценим мнение каждого гостя об уровне предоставляемых услуг и, конечно, нам особенно приятно, что Вы получили положительные впечатления от пребывания в нашем тематическом парке The Land Of Legends.

Будем искренне рады вновь приветствовать Вас в нашем тематическом парке The Land Of Legends. До новых встреч!

С Уважением,

Cihan Demirel
Guest Relations Manager
The Land of Legends Theme Park

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Rewelacyjne miejsce!! Świetnie bawimy się zarówno sami z żoną jak i kilka dni wcześniej razem z szescioletnia córka. Polecamy wszystkim przebywającym w Turcji :)

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, formc2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: cihan_demirel, Yönetici, The Land of Legends Theme ParkOdpowiedź udzielona 17 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,


Firstly, we want to thank you for willingly spending your time to write us this beautiful review. The team here at The Land of Legends Theme Park is completely devoted to our work and guest service is one of our top priorities.

We are very much pleased to hear that you have enjoyed your day here. We try to maintain the highest standards of service and we are happy to hear that your experience was no exception.

Thank you, once again for the kind words, we hope to see you back again as soon as possible.


Best Regards,
Cihan DEMİREL
Guest Relations Manager
The Land of Legends Theme Park

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji