Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Doskonale jedzienie, klimat i w ogole wszystko”
Jerry's Elliniko — recenzja

Jerry's Elliniko
Nr 5 wśród 18 Restauracje (Katelios)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 7 USD - 21 USD
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Obiad, Śniadanie, Dostawa, Ogródek, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Obiad, Śniadanie, Dostawa, Ogródek, Rezerwacje
Zrecenzowano 8 września 2019

Doskonale jedzienie, klimat i w ogole wszystko. Jedno z najbardziej klimatycznych miejsc jakie mialem okazje odwiedzic.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Baser O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KateliosMaaike, General Manager, Jerry's EllinikoOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your review.
Best Regards,
Jerry, Maaike and the Elliniko team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (890)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 890 recenzji

Zrecenzowano 21 sierpnia 2019

Najlepsza restauracja w kefalonii polecam!!!!pyszne jedzenie świetna obsługa super miejsce.klimatycznie cicho i spokojnie duże porcje Super

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Tomasz J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KateliosMaaike, Manager, Jerry's EllinikoOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Hello Tomasz J,
Via google translate I understood that you were very happy with our restaurant.
Thank you very much.
Best Regards,
Jerry, Maaike & the Elliniko Team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Nie wiem co się dzieje z tą wyspa, ale to co tam podaja jest slabe. Dodatki typu marchew mrozona odgrzana czy groch jest zapchaniem talerza zeby cos podac. Ludzie do grecji jada zeby zjesc swieze warzywa jak pomidor ogorek itp a nie nrozonki ktore mozna zjesc wszedzie. Brak oliwy na stole to juz wielki minus.. a to ze prawie kazde danie wyglada tak samo juz powoduje ze dla takiego jedzenia nie warto tam wracac. Mozna zachwycac sie obsluga, wystrojem ale tu ocenia sie jakosc jedzenia. Mieso i ryba dobra ale to na tym koniec. Ceny nie sa niskie a jedzenie wg mnie tanie.. tyle w temacie

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, minerek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KateliosMaaike, Manager, Jerry's EllinikoOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Hello Minerek,
I'm so sorry to read that you didn't have a nice time in our restaurant. In the winter the greeks don't only eat cucumber and tomato. A lot of their dishes have peas, carrots and beans inside. That's just how we like it. Anyways, Im happy to read that you liked the ambiance.
Hope you enjoyed your stay in Katelios.

Best regards, Jerry, Maaike and the Elliniko team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Piękne miejsce z wielkim dzikim ogrodem z cudowna roślinnością . Pomiędzy drzewami urocze stoliki i hamaki . Jedzenie petarda.
Zamówiliśmy grillowane ryby i owoce morza. Wszystko świeże i pyszne . Ładnie podane , dobre wino , bardzo przyzwoite ceny.
Szczerze polecam bo było pysznie i miło .

Termin wizyty: lipiec 2018
Dziękujemy, 608magdab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 sierpnia 2016

w piatki grecka muzyka na zywo - Antonio band ;-) POLECAM. Fajny klimat, miejsce do wypoczynku po posiłku rowniez :-)

Termin wizyty: czerwiec 2016
1  Dziękujemy, Anna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Jerry's Elliniko — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Katelios, Cephalonia
Katelios, Cephalonia
 
Cephalonia, Wyspy Jońskie
Katelios, Cephalonia
 

Byłeś(-aś) w Jerry's Elliniko? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem