Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (112)
Filtruj recenzje
112 wyniki
Oceny podróżnych
73
20
9
7
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
73
20
9
7
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 112 recenzji
Zrecenzowano: 3 września 2019

Obiekt położony w kompleksie leśnym, głównie brzozowym. Prywatny dostęp do plaży.Z udogodnieniem dla niepełnosprawnych.Apartamenty urządzone ze smakiem i myślę - zaspakajającym wymaganiom większości użytkowników oczekiwaniom.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, miebor
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Rozewie, Kierownik, Rosevia ResortOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Bardzo dziękujemy za tak pozytywna ocenę. Mamy nadzieję, ze zachęci to Państwa do ponownej wizyty w Rosevia Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Moja opinia o Resorcie jest bardzo dobra. Spędziliśmy tam niecały tydzień. Infrastruktura stworzona z myślą o rodzinach z małymi dziećmi. Największe plusy obiektu to: pyszne śniadania, baseny oraz teren resortu, rowerki dla dzieci. Minus: cena jednak trochę przewyższa standard apartamentu, zejście na plażę to 210 schodów.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, badmintonsuperstar
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Rozewie, Kierownik, Rosevia ResortOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Dziękujemy za Państwa opinię. Szczególnie zobowiązani jesteśmy za wszelkie uwagi, które pozwalają nam podnieść standard świadczonych usług. Pragniemy bowiem by nasi goście w pełni mogli docenić jak niesamowitym miejscem nad polskim morzem jest Rosevia Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Miejsce jest przyjemne, daleko od "centrum" jastrzebiej wiec unikamy tłumów na plaży
Niestety pokoje zlokalizowane sa praktycznie przy drodze wiec słychać hałas przejeżdzających autokarów
Mieszkalismy w Deluxe Design - brak części jadalnianej (stół krzesła na zdjęciach - nie ma) w kuchni nie ma miejsca na przygotowanie posiłku więc jeżeli ktoś zamierze gotować to odradzam
Niestety nie dało się skorzystac z wanny - próba kąpieli skutkowała zalaniem sypialni na piętrze ... personel nawet nie przeprosil za niedogodności :(
Na plus : spa, plaza, cicha klimatyzacja

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, KLach
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Rozewie, Kierownik sprzedaży, Rosevia ResortOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Dziękujemy za Państwa opinię. Istotnie posiadamy w swojej ofercie apartamenty usytuowane od strony pasa zieleni oddzielającego Rosevia Resort & Spa od ulicy ale to tylko część naszej oferty. Zapraszamy też naszych gości do apartamentów typu Comfort, to te usytuowane w centralnej części, pomiędzy innymi apartamentami lub apartamentów typu Comfort Plus, to te usytuowane od strony ogrodu.
Wszystkie apartamenty są identyczne a jedynie położenie determinuje ich cenę – wyższa w apartamentach oddalonych od wspominanej przez Panią ulicy. O tym w jakim apartamencie założona zostanie rezerwacja decydują sami goście.Dziękujemy za wszystkie uwagi, które pozwalają nam stać się jeszcze piękniejszym i atrakcyjniejszym obiektem. Oczywiście wszystkie obserwacje zostały przekazane do odpowiednich działów.Serdecznie zapraszamy więc ponownie do Rosevia Resort & Spa.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 maja 2019

Pobyt weekendowy, bardzo dobre warunki. przestronne pokoje, aneks kuchenny, duża sypialnia. Apartament bardzo dobrze wyposazony. Świetnie położony i bezpieczny. Sporo atrakcji dla dzieci. Bezpieczny parking. Polecam na rodzinne wypady.

Termin pobytu: marzec 2019
Dziękujemy, 1969Rafi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Rozewie, Front Office Manager, Rosevia ResortOdpowiedź udzielona 24 maja 2019

Bardzo dziękujemy za Pańską opinię. Takie oceny potwierdzają słuszność filozofii, którą kierujemy się w Rosevia Resort & Spa – zapewnienie naszym gościom jak najbardziej komfortowego wypoczynku. Serdecznie więc zapraszamy ponownie do Rosevia Resort & Spa.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 stycznia 2019

Zawsze jeżdżę nad morze poza sezonem co szczerze polecam - Rosevia jest do tego świetnie przygotowana. Cieplutko, szczelne okna, podgrzewana podłoga w łazience. Apartamenty bardzo dobrze wyposażone, gustowny wystrój. Restauracja "Natura" oferuje rewelacyjną kuchnię. Jedyne co mi się nie podobało to zbyt wysoka cena parkingu w niskim sezonie - było 25 a od stycznia 35 zł za dobę - to stanowczo przesada, choć niewątpliwie jest bezpiecznie i komfortowo.Nie zmienia to jednak faktu, że moim zdaniem to jedno z najlepszych miejsc nad Bałtykiem. Sądząc po ilości drzew, krzewów i przestrzeni do dyspozycji latem musi tam być absolutnie wyjątkowo.

Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Rhematics
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Rozewie, Public Relations Manager, Rosevia ResortOdpowiedź udzielona 12 lutego 2019

Bardzo dziękujemy za Państwa opinię, którą w pełni podzielamy – Rosevia Resort to rzeczywiście miejsce wyjątkowe. Wygodne i dobrze wyposażone apartamenty mają zapewnić Państwu maksimum komfortu w trakcie pobytu w Rosevia Resort, bujna roślinność umożliwić kontakt z naturą, którą cenimy i szanujemy a wszelkie atrakcje dostępne na terenie Rosevia Resort nie pozwalają się nudzić. Niezmiernie nam miło, że Państwo doceniają te wszystkie starania.
Koszt parkingu to, jak słusznie Państwo zauważyli, wypadkowa wygody i bezpieczeństwa. Nasi goście bowiem mają możliwość parkowania tuż przy zarezerwowanym apartamencie, na terenie, który jest monitorowany 24h na dobę. To niestety generuje koszty, jak mniemamy rekompensowane warunkami.
Gorąco więc zachęcamy do ponownych odwiedzin Rosevia Resort „jednego z najlepszych miejsc nad Morzem Bałtyckim”.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji