Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dobre miejsce, jeśli jesteś głodny”

Ristorante Pizzeria Due Fratelli
Nr 1 wśród 1 Restauracje (Sanmartin)
Zakres cen: 5 USD - 24 USD
Informacje o restauracji
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 3 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: maj 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (6)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 6 recenzji

Zrecenzowano 5 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: sierpień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PR D, Public Relations Manager, Ristorante Pizzeria Due FratelliOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 lipca 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: lipiec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PR D, Public Relations Manager, Ristorante Pizzeria Due FratelliOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: czerwiec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PR D, Public Relations Manager, Ristorante Pizzeria Due FratelliOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 lutego 2018
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: luty 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PR D, Public Relations Manager, Ristorante Pizzeria Due FratelliOdpowiedź udzielona 12 kwietnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Ristorante Pizzeria Due Fratelli — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Baile Felix, Bihor County

Byłeś(-aś) w Ristorante Pizzeria Due Fratelli? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem