Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 08:00 - 20:00
Wyróżnione recenzje
Super miejsce dla dzieci i dorosłych

Bardzo fajne miejsce na spędzenie ładnej soboty lub niedzieli. Niektóre atrakcje dla dzieci w... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 26 maja 2019
Adrian S
,
Szczecin, Polska
Świetna zabawa dla dzieci do 8 roku życia!

Jak w tytule fajny, nietypowy park rozrywki a właściwie to wioska. Atrakcji w postaci karuzel... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019
961pawels
,
Vallensbaek Strand, Dania
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (448)
  
Recenzje (448)
Filtruj recenzje
448 wyniki
Oceny podróżnych
204
155
57
11
21
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
204
155
57
11
21
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 448 recenzji
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jak w tytule fajny, nietypowy park rozrywki a właściwie to wioska. Atrakcji w postaci karuzel niezbyt wiele ale są za to zwierzątka, przejażdżka na kucyku, zjeżdżalnie, dmuchane trampoliny itp. Córka 7 letnia była zachwycona. Ze względu na brak czasu bylismy tylko 4 godzinki ale wydaje mi się ze można się tam bawić cały dzień i się nie nudzić. Brakło nam czasu na skorzystanie z gastronomi w parku.
Są dwie możliwości płacenia za atrakcje. Wykupienie karnetu na wszystko lub płacenie pojedynczo za każda atrakcje 2 euro.
Cena za karnet to 12 euro.
Naprawdę miejsce godne polecenia.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, 961pawels
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 maja 2019

Bardzo fajne miejsce na spędzenie ładnej soboty lub niedzieli. Niektóre atrakcje dla dzieci w wieku 4+ więc dla takich dzieciaczków to miejsce idealne. Nasza córka ma 2,5 roku i też świetnie się bawiła ale nie ze wszystkich atrakcji mogła skorzystać.
Wejście do parku rozrywki jest darmowe, większość atrakcji jest płatna ale są to symboliczne opłaty 1-2 EUR. Moźna dobrze zjeść (Polecam naleśniki), Bardzo dużo sklepów z lokalnymi wyrobami u mnóstwo pracujących tutaj Polaków więc i z dogadaniem się po naszemu nie ma problemu.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Adrian S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karls1921, Leiter Öffentlichkeitsarbeit, Park Rozrywki KarlsOdpowiedź udzielona 9 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you ;-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 kwietnia 2019

Pojechalam z małą wnusią. Ale tak naprawdę był to czas na relaks dla jej mamy. Niesamowie źe w tak niewielkiej miejscowościi mozna przygować az tak wielką arakcję. Kilka godzin minelo nam niezauwazalnie. Sporo atrakcji dla maluchow, zywe zwierzatka, mozliwosc przygotowywania ciast i innych slodkosci, super szamanko, mnostwo mozliwosci roznorodnych zakupow, slodko az do z...a;))) a w tle leciala nasza "Pszczolka Maja" - po niemiecku...;)
Do tego pogoda- marzenie! Polecam wszystkim i duzym i malym...

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Grażyna O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2016 z urządzeń przenośnych

Będąc akurat w Świnoujściu wyskoczyliśmy do tego parku rozrywki gdzie motywem przewodnim jest truskawka. Wejście jest za darmo jak i większość atrakcji. Świetna zabawa dla całej rodziny, do tego zakupiliśmy dżemy truskawkowe, czekoladę robioną na miejscu, wino truskawkowe i inne truskawkowe łakocie.
Naprawdę polecam to miejsce oddalone raptem 19 km od Świnoujścia.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2016
1  Dziękujemy, adamwalijewski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 22 maja 2017

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karls E, Online-Marketing & Social Media, Park Rozrywki KarlsOdpowiedź udzielona 10 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji