Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 113)
Filtruj recenzje
1 113 wyniki
Oceny podróżnych
785
235
55
29
9
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
785
235
55
29
9
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 113 recenzji
Zrecenzowano: 27 lipca 2019

Bardzo piękny hotel na jeszcze piękniejszej wyspie. Idealny na wypoczynek dla spragnionych spokoju, ciszy, pięknych widoków i luksusu. Przecudna plaża, świetne miejsce do snorkowania, rafa koralowa umierająca ale ryb wszelakich pod dostatkiem. Pływaliśmy m.in. z rekinami, żólwiami, ogromnymi płaszczkami, gigantyczną mureną, nie wspominając już o setkach różnych kolorowych rybek (jak w akwarium). Przepyszne i różnorodne jedzenie, piękne domki na plaży (w takim byliśmy, nie wypowiem się na temat domków na wodzie bo w nim nie byłam) przestronne, sprzątane dwa razy dziennie (u nas sprzątał Hassan - przesympatyczny człowiek, pozdrawiam!) wspaniała obsługa kelnerska (przez tydzień ani razu nie nalałam sobie wody do posiłku, jak tylko wypiję trochę, zaraz pojawia się kelner z dolewką).Przepiękna przyroda: kolorowe papugi, czaple (bardzo lubiące towarzystwo ludzi) wszechobecne kraby i krabiki :) Pogoda jak na porę deszczową doskonała,bardzo słonecznie i upalnie, półtora dnia padał deszcz ale i to z przerwą na plażowanie/snorkowanie. Podsumowując - wakacje marzeń, dla mnie puki co the best.

Termin pobytu: lipiec 2019
1  Dziękujemy, Anna S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Uvet Hotel C, Responsabile relazioni pubbliche, Gangehi Island Resort & Spa, UHC ResortOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Anna,

We would like to thank you for taking time reviewing our resort, every little details will help other guests to choose us in the future. It is always a great pleasure to hear that our guests enjoyed their holiday with us.

Our staff is devoted in making our guests stay more pleasant with little details.

We truly believe that Gangehi is a place that needs to be treasured for its bio-diversity and natural beauty, both under and over water.

We hope to have the pleasure of welcoming you back in our island!

Warm regards,
Gangehi Island Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

W hotelu spędziłam 7 dni ze znajomymi. Miejsce super pokój duży klima non stop. Barek uzupełniany. Jedzenie nic dodać nic ująć. Plaże leżaki idealne. Jak dla mnie brakowało tylko basenu z zimna woda:))) ale dookoła ocean także rajskie miejsce. Polecam. Miejsce romantyczne.

Termin pobytu: maj 2017
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, turystka1984
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gangehi, Direttore, Gangehi Island Resort & Spa, UHC ResortOdpowiedź udzielona 30 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Sunny greetings from the Maldives and thanks for posting such a great review! It was our great pleasure to welcome you to Gangehi Island Resort. We were very happy to read your lovely feedback. Best regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2017

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gangehi, Direttore, Gangehi Island Resort & Spa, UHC ResortOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gangehi, Manager, Gangehi Island Resort & Spa, UHC ResortOdpowiedź udzielona 24 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lipca 2017

Termin pobytu: maj 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gangehi, Manager, Gangehi Island Resort & Spa, UHC ResortOdpowiedź udzielona 21 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji