Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (583)
Filtruj recenzje
583 wyniki
Oceny podróżnych
183
234
98
29
39
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
183
234
98
29
39
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 583 recenzji
Zrecenzowano: 22 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre miejsce na krótki jak i dłuższy wypad do Miami.bliskość lotniska w ale nie przeszkadza.w okolicy jest wallmart i kilka restauracji z jedzeniem. Pokoje są czyste i przestronne .śniadanie wystarczająco sycące i smaczne.polecam ,bo za niewielkie pieniądze, można tu dostać dobry serwis personel jest bardzo pomocny.

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, arturro001
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: STAYGPH, General Manager, Doral Inn & Suites, Miami Airport WestOdpowiedź udzielona 23 stycznia 2019

Dzień dobry,

Dziękujemy za wspaniałe komentarze i wybór Doral Inn and Suites na pobyt.

Cieszymy się, że podobały Ci się nasze przestronne pokoje, bliskość restauracji i miejsc takich jak centrum handlowe.

Mamy nadzieję, że wkrótce się spotkamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 24 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Green P, General Manager, Doral Inn & Suites, Miami Airport WestOdpowiedź udzielona 28 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2017

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Green P, Manager, Doral Inn & Suites, Miami Airport WestOdpowiedź udzielona 22 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Green P, Manager, Doral Inn & Suites, Miami Airport WestOdpowiedź udzielona 22 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2017

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Green P, Manager, Doral Inn & Suites, Miami Airport WestOdpowiedź udzielona 8 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji