Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Recenzje (107)
Filtruj recenzje
107 wyniki
Oceny podróżnych
80
18
4
1
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
80
18
4
1
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 107 recenzji
Zrecenzowano: 3 kwietnia 2018

Zaciszne miejsce w świetnej lokalizacji. Wygodne pokoje, czyste łazienki. Jedynie śniadania takie sobie. Właściciel bardzo pomocny, mówiący po angielsku. Organizuje wycieczki na pustynię w dobrej cenie z kierowcami mówiącymi po angielsku. Polecam to miejsce.

Termin pobytu: marzec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, aga1500
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ali T, Owner, Hostel Green HouseOdpowiedź udzielona 14 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Hello dear.
Thank you for staying at Green house hostel in Kashan.
Looking forward to meeting you here.
Best of all.
Green house hostel team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 listopada 2017

Oaza spokoju. Warunki bardzo dobre. Niewielkie pokoje, wygodne łózka, przyjemna obsługa. Polecam wycieczkę na pustynię. Za 40 dolarów za samochód (w hostelu nie trudno znaleźć współtowarzyszy do podróży i podziału kosztów) można zrobić objazdówkę po okolicy. Szczególnie pustynia jest ciekawa.

Termin pobytu: październik 2017
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Monika O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ali T, Owner, Hostel Green HouseOdpowiedź udzielona 26 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Hello dear Monika.
Thanks for staying with Green house hostel in Kashan.
Thanks for sharing your idea here.
All the Bests.
Green house hostel team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 12 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: czerwiec 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hostelgreenhouse24, Manager, Hostel Green HouseOdpowiedź udzielona 2 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: maj 2017
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hostelgreenhouse24, Manager, Hostel Green HouseOdpowiedź udzielona 2 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji