Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Una bella Vacanza”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
Agriturismo Villa San Valentino
Miejsce nr 1 wśród 1 hoteli w Amelia
Zrecenzowano 20 września 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: sierpniu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, elenaeclaudio
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giudi03, Proprietario, Agriturismo Villa San ValentinoOdpowiedź udzielona 4 dni temu
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (23)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

6 z 10 wśród 23 recenzji

Zrecenzowano 21 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: sierpniu 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Gilberto A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giudi03, Proprietario, Agriturismo Villa San ValentinoOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: sierpniu 2017, podróż ze znajomymi
Dziękujemy, MicheleLSBittencourt
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giudi03, Proprietario, Agriturismo Villa San ValentinoOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: czerwcu 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Fabio O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giudi03, Proprietario, Agriturismo Villa San ValentinoOdpowiedź udzielona 13 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: kwietniu 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, palombo2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giudi03, Direttore, Agriturismo Villa San ValentinoOdpowiedź udzielona 13 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Amelia — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 18,3 km
Palazzo Catalani
Palazzo Catalani
Nr 1 z 3 w lokalizacji Soriano nel Cimino
Liczba recenzji: 354
w odległości 8,6 km
Agriturismo Il Borgo nelle Querce
Agriturismo Il Borgo nelle Querc...
Nr 1 z 1 w lokalizacji Montecampano
Liczba recenzji: 113
w odległości 4,9 km
La Tenuta del Gallo
La Tenuta del Gallo
Nr 2 z 20 w lokalizacji Amelia
Liczba recenzji: 102
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 8,6 km
La Gabelletta
La Gabelletta
Nr 4 z 20 w lokalizacji Amelia
Liczba recenzji: 80
w odległości 5,8 km
B & B 44
B & B 44
Nr 6 z 20 w lokalizacji Amelia
Liczba recenzji: 37
w odległości 11,2 km
Agriturismo San Cristoforo
Agriturismo San Cristoforo
Nr 9 z 25 w lokalizacji Amelia
Liczba recenzji: 212
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Agriturismo Villa San Valentino? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Agriturismo Villa San Valentino — dodatkowe informacje

Adres: Strada di Siano 7, 05022, Amelia, Włochy
Lokalizacja: Włochy > Umbria > Province of Terni > Amelia
Udogodnienia:
Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Usługa przewozu Basen
Styl hotelu:
Miejsce nr 1 wśród 1 hoteli w Amelia
Zakres cen: 283 zł–443 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Liczba pokoi: 4
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Agriturismo Villa San Valentino. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem