Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 309)
Filtruj recenzje
1 310 wyniki
Oceny podróżnych
594
471
144
53
48
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
594
471
144
53
48
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 310 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Spędziliśmy w tym hotelu cudowne 2 tygodnie i z całą świadomością mogę stwierdzić że jest on całkowicie dla każdego. Kameralny klimat: mały hotel ( niecałe 200 pokoi ) i dość duży ogród z 3 basenami sprawia że z leżakami nie ma problemu. Owszem najlepsze miejsca są rezerwowane ( jak wszędzie ) ale nawet o 12 można znaleźć pusty leżak. A na plaży bez problemu można się ulokować. Pokoje ciasne ale przytulne. Baseny głębokie ( 160, 165 i 120 ze zjeżdżalniami ) i to może być lekki minus dla osób nie umiejących pływać. Jedzenie dobre. Zawsze przynajmniej jedna potrawa przygotowywana na świeżo ( a to ryba z grila, pierś z grilla czy też makaron z warzywami z woka ) Oprócz tego standardowy szwedzki stół. Smacznie. Alkohole bez udziwnień. Wino, wódka, whisky, brendy, piwo ( dość dobre ) oprócz tego soki i napoje gazowane. Obsługa miła, animacje świetnie ( zwłaszcza charlie. Bardzo miły gość ) Co dziennie wieczorami coś innego. Pokazy lokalnych tancerzy, akrobatów. Wieczorki z karaoke, muzyką na żywo, DJ do północy jest co robić. A po północy kto chce to obok jest klubik w którym można szaleć do rana.
Hotel położony w centrum miejscowości Beldibi. Wokoło pełno sklepików i knajpeczek. Nie daleko bazar w poniedzałki.
Plaża przy hotelu kamienista ( buty obowiązkowe ). Bardzo fajny pomościk który umożliwia wejście na głębokość jakichś 120 cm co pozwala ominąć najgorsze kamienie. Z całego serca polecam dla osób z dziećmi ( fajne animacje ) jak i dla dorosłych ( wieczorny klimat )

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Radosław C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: guestrelationsultan, Guest Relations Manager, Sultan BeldibiOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for taking a moment and sharing your reviews.

Your comment is very important to us as we aim to deliver excellent customer service. We are really glad that our facilities have met with your expectations.

Thank you so much for choosing Sultan Beldibi and we will be more than happy to serve you again in the near future.

Best Regards,

Ali Murat Demir, Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 maja 2019

Pierwsze wrażenie,ciemno i ponuro,ale to kwestia przyzwyczajenie się do wystroju.Zalety to położenie w pieknym i zadbanym ogrodzie,Obsluga hotelowa,sprawna,miła i profesjonalna.Baseny hotelowe w sumie 3 plus brodzik.gl.165 cm,160,120 cm pod zjeżdzalniami.I niestety głebokość basenów może być dla nieumiejących pływać wadą,ponieważ na calej powierzchni jest jednakowa.Plaża piaszczysto-żwirkowa,czysta i zadbana,parasole wiklinowe nie najnowsze jak wszystko w tym hotelu.I największe moje rozczarowanie to wejście do morza,przy brzegu nie wielkie kamienie,im dalej tym większe,omszałe,niebezpieczne.Dla nieumiejących pływać i dzieci katastrofa,Nie ma szans na szaleństwa przy brzegu.Sa 2 pomosty jeden większy wejscie na 170 cm do wody,drugi mniejszy przy brzegu,ale i tak nie da sie ominąć dużych kamieni.Jedzenie w hotelu,szału nie ma,ale wybór jest,duzo ryb codziennie jakies mięsa,nikt glodny nie wyjdzie.Polecam dla nie wymagających i umiejących pływać.

Termin pobytu: maj 2019
1  Dziękujemy, ebrapl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Erol K, Front Office Manager, Sultan BeldibiOdpowiedź udzielona 20 maja 2019

Drodzy goście,

Dziękujemy za poświęcenie swojego czasu na podzielenie się z nami swoją opinią. Mamy nadzieję wkrótce ugościć Was ponownie!

Pozdrawiamy,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 maja 2014

Spędziłam w tym miejscu tydzień.zadnych negatywów.bardzo miła obsługa,zróżnicowane jedzenie,ciekawe animacje,bardzo czysto.Obsluga w recepcji reagowala natychmiast-przepalona żarówka w lampce,dodatkowe saszetki kawy.mile spędzony czas w spokojnym miejscu,bez tłumów,mały sympatyczny hotel

Termin pobytu: maj 2014
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, kaaarolka1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: guestrelationsultan, Guest Relations Manager, Sultan BeldibiOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 23 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: guestrelationsultan, Konuk İlişkileri Müdürü, Sultan BeldibiOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 maja 2019

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: guestrelationsultan, Konuk İlişkileri Müdürü, Sultan BeldibiOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji