Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Beldibi
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (672)
Filtruj recenzje
672 wyniki
Oceny podróżnych
278
212
90
52
40
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
278
212
90
52
40
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 672 recenzji
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Pierwszy oferowany pokój niezgodny z oczekiwaniami i ofertą został wymieniony bezproblemowo na pokój po remoncie w pełni spełniający oczekiwania. Czysty, umeblowany, cicha skuteczna klimatyzacja, przestronna nowoczesna łazienka z armaturą Grohe, ręczniki wymieniane codziennie, sprzątanie pokoju codziennie, w oknach moskitiery. Budynki jednopiętrowe rozmieszczone w uroczym parku przypominającym ogród botaniczny o który codziennie dbają ogrodnicy. 4 baseny dla dzieci, 2 baseny dla dorosłych, 3 zjeżdżalnie, wystarczająca ilość leżaków, toalety publiczne regularnie sprzątane, miła uprzejma obsługa w restauracjach i barze ciekawe , przyciągające co dzień setki osób animacje dla dzieci i dorosłych. Plaża dla osób w każdym wieku łącznie z małymi dziećmi. Ratownicy na plaży oraz na basenach, dbają o bezpieczeństwo na zjeżdżalniach. W hotelu dyskretna ochrona hotelu firmy SECURITAS. Wymażony hotel na rodzinne wakacje. Duży plus za opiekę i zaangażowanie Pań ( Pani Basia i Pani Klaudia) z Klubu Przyjaciół Itaki.

Wskazówka dotycząca pokoi: polecam pkoje po remoncie np.1106
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, MiDoSzcz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GRSupervisor, Guest Relation Supervisor, Club SalimaOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for your detailed feedback.

We are happy to learn you were satisfied with the most services provided.

Such positive comments give us an inspiration for the further improvements in hospitality.

We definitely will share all your comments with all department heads and staff.

We thank you for choosing our hotel and will wait you again in our hotel on your future trips to Turkey.

Kindest regards,

Uğur Cezan

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel ładnie położony, plaża słaba, olbrzymia ilość kamieni. Jedzenie monotonne brak zaskoczenia. Animacje i animatorzy rewelacja, codziennie inne konkursy przy basenie dużo śmiechu, przy barze rewelacyjna muzyka, nie męczy. Wieczór w amfiteatrze bajka pełen profesjonalizm za animację 5*.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, tomasz_809
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GRSupervisor, Guest Relation Supervisor, Club SalimaOdpowiedź udzielona 14 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Tomasz,

First of all, let me thank you for choosing our hotel. We are very sorry that we were not able to fully meet your expectations, your feedback was translated and communicated to the management of the hotel.
We are very disappointed that you were dissatisfied with your rest in our hotel, since our primary task is full satisfaction of our guests with rest in our hotel.

We thank you for your feedback again. In the nearest future we hope to welcome you again at our resort.

We wish you and your family henceforth all the best.

Best regards,

Uğur Cezan

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Jeśli szukacie miejsca na spędzenie niezapomnianych wakacji ze swoją rodzinom- gorąco mogę polecić Hotel Salima... Malownicze miejsce... Pyszne jedzenie a co najważniejsze ciepli i otwarci ludzie którzy tworzą niepowtarzalny klimat; genialne animacje- przedstawienia, koncerty na żywo.... Miejsce dostosowane zarówno do potrzeb maluszków jak i trochę starszych dzieciaków...

Hotel posiada trzy piękne baseny, dwie duże zjeżdżalnie, dwie małe... do części hotelowej należy również przepiękny park...

Jestem mama dwójki małych dziewczynek i jak każda mama szukam dla nich niezapomnianych wakacyjnych miejsc- jestem pewna że wakacje właśnie w tym hotelu będą wspominały jeszcze przez bardzo długi czas... Dodatkowo atrakcyjność hotelu to plaża oraz sporty wodne... Hotel w którym nikt z rodziny nie będzie się nudził!!!

Chętnie tam wrócę!!! Gorąco polecam!!!

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, patrycjakrzywanska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GRSupervisor, Guest Relation Supervisor, Club SalimaOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Patrycjakrzywanska,

Thank you very much for your detailed feedback.

We are happy to learn you were satisfied with the most services provided.

Such positive comments give us an inspiration for the further improvements in hospitality.

We definitely will share all your comments with all department heads and staff.

We thank you for choosing our hotel and will wait you again in our hotel on your future trips to Turkey.

Kindest regards,

Uğur Cezan

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Super hotel czysto blisko jedzenie smaczne polecam dla rodzin Club Kids całodzienne animacje dla dorosłych i dzieci super miejsce siedzisz w barze z jednej strony basen z drugiej morze piękne widoki personel bardzo miły pomocny super wakacje polecam

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Joanna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 maja 2016

To napewno nie jest hotel 5 gwiazdkowy!!! Hotel nastawiony tylko na ruskich, obsługa nie mówi po angielsku, wiec ciężko się z czym kol wiek dogadać. Brak pomostu, plaża to czarne błoto, jedzenie - albo jesz jeden rodzaj kozy albo rybe (makrela) ! Jedyne co zasługuje na plus to animatorzy robią co tylko mogą

Termin pobytu: maj 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Linka29
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji