Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (634)
Filtruj recenzje
634 wyniki
Oceny podróżnych
320
134
81
42
57
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
320
134
81
42
57
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 634 recenzji
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

W każdej poniższej opinii jest trochę prawdy. Po pierwsze hotel ten na pewno nie zasługuje w całości na ****. Tylko główny budynek hotelowy zasługuje na ****, ale cały hotel choćby nie wiem co nie powinien dostać *****. Nasza przygoda z tym hotelem zaczęła się od tego, iż pani w biurze podróży w Częstochowie bardzo ładnie przedstawiła zalety tego hotelu i nawet doradziła godziny przelotu wskazując, iż będziemy wcześniej a przez to i dłuższy dzień na miejscu. Zapomniała jedna dodać, iż po przylocie i dotarciu do hotelu będziemy musieli czekać na pokój 3 godziny, podczas gdy obywatele tego kraju pokój dostawali od ręki. Dla mnie to jakiś obłęd aby klient czekał w recepcji tyle czasu na walizkach....jaki hotel, który walczy prawdopodobnie o 5* pozwolił by sobie na takie traktowanie klienta. Mam pytanie ... a biuro podróży i obsługa hotelu nie wiedziała o której będziemy na miejscu? W dniu przybycia w recepcji była bardzo nie uprzejma obsługa (później się to zmieniło, ale miało to prawdopodobnie związek z wizytacją jakiejś ważnej ich persony). Dobrze chociaż, że dali nam opaski i mogliśmy iść na obiad. Na walizkach przetrzymali nas do godz. 14 bo jak tłumaczyli od tej godziny zaczyna się doba hotelowa..... niezły żart. Po drugie hotel ma dwie części, starszą i nowszą z tego też powodu ceny powinny być zróżnicowane i nie można wmawiać klientom, że jadą do 4 gwiazdkowego hotelu. W pokoju brak żarówek, urwany kontakt w łazience, jakieś pęknięcia i zaciek na ścianie (zrobiłem zdjęcia na pamiątkę). Sprzątanie pokoju też ma wiele do życzenia, umywalka myta co drugi dzień. Co do jedzenia ogólnie dałbym 3,5 gwiazdki a to dlatego, iż po pierwsze skoro kolacja jest do 22.00 to dlaczego kucharze już o 21 nie dokładali brakujących potraw, szczególnie tych na ciepło? Po drugie bardzo często brakowało wolnych stolików. Woda w basenach czysta. Nie rozumiem dlaczego na basenie hotelowym zjeżdżalnie czynne tylko do 18:00 i zdarzały się awarie, woda przestawała lecieć i koniec zabawy. Jeden z niewielu plusów tego hotelu to fakt, iż jest przy samym morzu. Plaże i leżaki okropne, brudne.
Hotel generalnie dla Turków, napotkaliśmy troszkę Polaków i Rosjan. Ogólnie hotelu tego nie polecam, chyba, że ktoś ma dużo cierpliwości i niewielkie wymagania. Prawda jest taka .... jeśli hotel w tego typu krajach to tylko *****

Wskazówka dotycząca pokoi: Nie polecam pokoi DZM1 w starszej części hotelu. Jeśli w ogóle wybieracie ten hotel to tylko pokoje w budynku głównym.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Urlopowicz1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GumuldurResort, Genel Müdür, Gumuldur Resort HotelOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019

Droga Urlopowicz1

Przede wszystkim chcielibyśmy podziękować za poświęcenie czasu na podzielenie się wrażeniami z pobytu w naszym hotelu Gümüldür Resort

Bardzo poważnie podchodzimy do twojej krytyki i niezwłocznie podzielimy się nią wewnętrznie z kierownikami działów.

W tym momencie przepraszamy tylko za negatywne wrażenie i mamy nadzieję, że dasz nam drugą szansę podczas następnej wizyty.

Pozdrawiam,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Czytajac recenzje, te pozytywne, jestem w stanie je potwierdzic. Teren duzy, ochrona czuwa, wieczorem byle kto nie wejdzie, dzieci biegaly po terenie bez stresu. Jedzenie smaczne, duzo ryb, salatek, duszone mieso, slodkie desery, owoce, wsnack barze placki zeszpinakiem, racuchy, makaron, burgery 12-17 i pyszny ayran. codziennie jedlismy cos innego. Ale jak ktos kazdego dnia chce sprobowac wszystkich potraw to owszem one sie za kilka dni powtorza. All icl. w kwestii alkoholi tak jak w ofercie Tui- lokalne do 23. Piwo Tuborg lekkie i orzeźwiające, koktajle Muhhamad w barze kolo restauracji robil z tych lokalnych swietne. Animacje ok, mini disco dzieciom sie podobalo. Wieczór tureckiego folkloru ciekawy, zakonczony lodowym tortem, comedy show- smieszny, gimnastyka Aziza i Mary super, strzelanie z luku z Lubą swietne, siatkowka z chlopakami ok, zabawy w wodzie- tez bralismy udział. Obsługa miła, kelnerzy biegaja i szybko sprzatają, pani pokojowka za parę euro tez kwiatki sypala na łóżku. Jedyne co trochę nie bylo ok, to kwestia przygotowania pokoju na przyjazd. Standardowo powinno byc w szafie 2 dodatkowe komplety poscieli, to bysmy sami lozko dzieciom pościeli a tak to do 1 w nocy od 21 czekalismy na obsługę z dodatkowym lozkiem, pościelą , recznikami. W szafie nie ma wieszaków, ciezko ubrania ułożyć. Junior suita jest dla max 3 os. doroslych. W 5 osób - 3 dzieci bylo ciasno. Poprosilismy dostawke bo na fioletowej sofie tylko dziecko do 10-12 lat lekkie wypocznie. Twarda i niewygodna. W pokoju z aneksem dzieci trzymaly ubrania w szafkach kuchennych. Byl czajnik, kawa, rzadko donosila pokojowka ale mozna bylo z baru wziac saszetke z kawa, woda w lodowce. Ogolnie hotel jest ok, duzo zalezy jaki pokoj dostaniecie. Warto do nich wcześniej na fb napisac, wyślą zdjecia. Baseny fajne, duzy z muzyka ten mniejszy cichy, lezakow pelno. Jak nie tu, to na plaży . Plaża kamienista. Bez butow do wody trzeba uważać. Fajny pomost z lezakami. Mimo tych paru niedociągnięć, nasze wakacje byly bardzo udane, odpoczelismy, polecamy wycieczki do efezu, kusadasi i statkiem. Na prawo od hotelu przy bazarze jest agencja turystyczna, polowe taniej niz z Tui. Żal wyjeżdżać. :)

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Sy K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GumuldurResort, Konuk İlişkileri Müdürü, Gumuldur Resort HotelOdpowiedź udzielona 29 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest ,

Thank you for appreciating our quality and service as well as for sharing your review on Tripadvisor. We are glad to hear that you had an amazing stay at our hotel. We hope to welcome you soon for another memorable stay. Sincerely,
Gümüldür Resort Hotel & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 czerwca 2019

Są plusy i minusy wyjazdu.
Plusy: generalnie wyjazd się udał. Odpoczęliśmy rodzinnie. Baseny OK, zjeżdżalnie dla starszych dzieci OK. Morze OK. Widoki OK. To był mój 7 wyjazd do Turcji, więc miałem porównanie.

Minusy: jedzenie średnie, praktycznie brak baraniny, napoje i alkohole w cenie tylko nie w wersji oryginalnej, nawet kawa turecka płatna... i brak generalnie informacji jakie są możliwości zamawiania drinków bezpłatnych dla ALL.. brak MENU. Profilaktycznie była w użyciu wódka z pieprzem i RAKI, więc sensacji żołądkowych można powiedzieć nie było.
Pokój, który wybraliśmy dla 5 osób niestety to był niewypał. Gdybyśmy wybrali dwa pokoje z widokiem na morze za około szacuję 500 zł więcej za tydzień, całe wrażenie byłoby dużo lepsze. Dla osób wymagających nie zalecam pokoju JSX1.

Hotel nie jest dla osób wymagających i jeżeli ktoś był w Belek w 5 gwiazdkach to może mieć trochę zastrzeżeń.

Wskazówka dotycząca pokoi: Najlepsze są pokoje z widokiem na morze i nie na parterze.
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, IMPRESARIAT ART... M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GumuldurResort, Konuk İlişkileri Müdürü, Gumuldur Resort HotelOdpowiedź udzielona 17 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write a review. We are sorry that you had bad experience in our hotel. We are always reading and taking care to positive or negative reviews and we are trying to do better with this notes. We believe that we have a good balance about price-quality and every new season we are developing our service quality step by step. If you give us one more chance , we will be grateful to show your Gümüldür Resort Hotel quality.

Cansel GÜVEN
Guest Relation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Nie polecam tego hotelu. Jedzenie monotonne caly czas to samo bez urozmaicenia. Zimne i nie smaczne . Napoje nie maja nic wspólnego z fantą pepsi czy 7 up. Obsługa nie uśmiechnięta i wszystko leci im z rąk .Wiecznie czegoś brak albo talerzy albo kubków. Wiecznie awarie dystrybutorów z napojami. Naciskając np sok pomarańczowy nie oznacza że bedzie pomarańcz może być róznie np woda albo kiepska wisnia. Nie polecam tego Hotelu

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, 799marianp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GumuldurResort, Konuk İlişkileri Müdürü, Gumuldur Resort HotelOdpowiedź udzielona 17 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for your feedback. We are deeply sorry to read your disappointment in your accommodation. We would like to kindly inform you that your comments have been shared with our team.
As we would hope to see you return to Sunis Efes so we may be given an opportunity to rectify the situation you experienced.

Best Regards,

Cansel GÜVEN
Guest Relation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Byłam w tym hotelu dwa tygodnie pierwsze wrażenie ogólnie dobre, barmani świetni nawiązaliśmy z nimi tak dobry kontakt, że przy wyjezdzie robiliśmy sobie zdjęcia i wymienialiśmy się numerami. Animacje trochę monotonne ciągle ta sama muzyka, a pod koniec września nie było już animacji przy małej scence która jest to tego przeznaczona. Dostalismy pokoje z nowym sprzętem drzwi jeszcze miały na sobie folie. Sprzątaczki na początku dobrze sprzątały pózniej chyba im sie odkurzać nie chciało dopiero jak zostawilismy pare euro to było tak jak powinno. Plaża bardzo kamienista bez butów radzę nie wchodzić, leżaków przy basenie dużo, nie było potrzeby rezerwacji. Jedzenie również bardzo dobre kelnerzy zawsze uśmiechnięci. Kupowaliśmy wycieczki fakulatytwne od Turka, ponieważ było taniej wszystko dopilnowane, jak nie było pogody w dniu wycieczki to przełożyl na inny dzien bez żadnych dopłat bardzo życzliwy człowiek. Minus jak dla mnie to położenie, ponieważ oprócz ciągu bazarów za hotelem nic nie ma 15 kilometrów do miescowości Ozdere natomiast to tez mała wioska, w której nic sie nie dzieje około 70 km do Kussadasi gdzie jest lepsze życie nocne ale trochę daleko. Jak byliśmy dwa tygodnie to juz przy ostatnich dniach nudzilismy się leżąc ciągle na leżakach. Ogólnie Turcja mnie urzekła ludzie bardzo mili co nie przypuszczałam, myślę o powrocie natomiast do hotelu w miejsowości z lepszym życiem nocnym.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Paulina G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji