Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Ładna plaża

Plaża jakich wiele w tajlandii. Większe fale niż na innych plażach wyspy. Dużo sklepów, restauracji... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 18 listopada 2018
Kresowiak
,
Kielce, Polska
z urządzeń przenośnych
Chaweng Beach

Jedna z ładniejszych plaż na Koh Samui szeroka wiele atrakcji a wieczorem wiele knajpek, klubów i... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 23 stycznia 2018
Michal274812
,
Wrocław, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (3 917)
  
Recenzje (3 917)
Filtruj recenzje
3 917 wyniki
Oceny podróżnych
1 638
1 303
647
196
133
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 638
1 303
647
196
133
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 3 917 recenzji
Zrecenzowano: 7 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Super miejsce, super plaża ale nie tylko, Chaweng to także tętniące życiem serce miasta, gdzie uliczki są pełne małych barów restauracja, klubów i dyskotek, a także areny gdzie odbywają się pokazowe zawody Tajskiego boksu, można też się zrelaksować w jednym z bardzo wielu Salonów masażu gdzie mimo ich ilości ciężko wieczorem znaleźć wolne miejsce,
Znajduje się tam mała Chińska dzielnica gdzie wystarczy się dobrze rozejżeć uważnie aby znaleźć istotne szczegóły i różnice,
W Chaweng są też małe uliczki gdzie turyści mniej zaglądają a Tajowie prowadzą spokojne, życie,ale warto i tam się udać na spacer,
Polecam także zajżeć na rewię LadyBoy super zabawa przy muzyce,rewia trawa około 45 min, biletów wstępu się nie płaciale należy kupić/zamówić będąc już w środku jakiś napój albo drinka, ceny są dość wysokie ale do przyjęcia, wszystko co zamówimy kosztuje około 300 Tajskich Batow, ale moim zdaniem warto wydać tepieniążki i obejżeć rewię ;)
Jeśli ktoś zatrzyma się gdzieś w Hotelu przy Chaweng będzie miał wszędzie blisko jeśli gwar, muzyka oraz tłok na ulicy w godzinach nocnych nie przeszkadzają :)
Ja osobiście mieszkałem 15 minut spacerem od Chaweng ale i tak każdego wieczoru spędzaluśmy tam czas i każdego dnia w innym miejscu i chyba trzeba być na Samui okrągły rok żeby wszystkie fajne miejsca odwiedzić

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Gacek36
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Plaża ładna ale wąska. Widok na okolicę przepiękny. Bardzo głośna, za głośna - wszystkie bary i resorty mają nagłośnienie od strony plaży i prześcigają się w poziomie hałasu, licząc chyba że skusi to turystów... Koszmar
Trzeba przejść sporo aby znaleźć spokojne miejsce.
Na plus - wystarczy zamówić drinka by móc korzystać bezpłatnie z leżaków (materacyki ale bez ręczników) Nieco zaśmiecona ale obsługa na bierząco grabi piasek.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, Saska_Kepa_SL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 grudnia 2018

Piękna piaszczysta plaża gorąca woda plaża czysta szeroka woda czyściutka łagodne zejście do wody przy plaży dużo barów

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, 626ge0rge
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Plaża jakich wiele w tajlandii. Większe fale niż na innych plażach wyspy. Dużo sklepów, restauracji i salonów masażu. Praktycznie centrum zycia na Koh Samui.

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, Kresowiak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 września 2018

Bielutki, drobny piasek. Szerokie plaże, nieprzeludnione. Mieszkałem w Hotelu, ale można łatwo przejść na główną ulicę Chaweng.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, Waldemar K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji