Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (52)
Filtruj recenzje
52 wyniki
Oceny podróżnych
37
11
3
0
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
37
11
3
0
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 52 recenzji
Zrecenzowano: 1 stycznia 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajne miejsce na rodzinny wyjazd. Blisko stoku, centrum. Dużo fajnych miejsc na spacery, piękne widoki z okna. Można przyjechać z psem. Pod oknem można zobaczyć muflony przechadzające się do karmnika znajdującego sie przy hotelu. Na recepcji zbierają suchy chleb dla nich :)

Termin pobytu: styczeń 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Climber470385
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SlovakTraveller, Owner, Fatrapark 2 Apartment HouseOdpowiedź udzielona 2 stycznia 2018
Tłumaczenie Google

Thank you!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2017

Świetne miejsce na rodzinne wakacje, dla ludzi kochających góry. Praktycznie spod wejścia do hotelu możne wyjść na szlaki Wielkiej Fatry. Do 30 minut jazdy autem mamy Małą Fatrę i Niżne Tatry. Sam apartment zlokalizowany jest w świetnym miejscu 150m od jeziorka w którym można się kąpać, popływać łodką.
W pokoju (z dużym balkonem) wszystko czego potrzeba aby miło spędzić czas. Duża łazienka, aneks kuchenny, telewizor. WiFi działa ale wieczorami gdy wszyscy wrócą do hotelu łącze trochę nie wydala. Ale to szczegół - w końcu są wakacje :)

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Michał K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SlovakTraveller, Owner, Fatrapark 2 Apartment HouseOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2017

Dziękuję bardzo za pozytywne wiadomości na temat zakwaterowania

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lutego 2017

Apartamenty czyste schludne bez udziwnień.
Wystarczające do kilku noclegów z rodziną.
Bardzo dobra lokalizacja blisko wyciągu.
Nie do końca rozumiem dla czego restauracja jest zamykana o 21:00?
Sporo osób chciało napić piwa niestety musieli się obejść smakiem.
Nikt tam nie chcecie zarobić?

Termin pobytu: luty 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, JacekLajkonik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SlovakTraveller, Owner, Fatrapark 2 Apartment HouseOdpowiedź udzielona 11 maja 2017
Tłumaczenie Google

Dzienkujeme!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 marca 2016

Apartamenty są bardzo gustownie urządzone. Budynek posiada windę. Jest ciepło, cicho i przytulnie. Do stoku jest bardzo blisko. Można spokojnie iść na stok w butach narciarskich. My byliśmy w apartamencie nr 314, mieliśmy do dyspozycji własne pomieszczenie na narty i bezpłatne miejsce na parkingu. Na parterze znajduje się restauracja w której ceny są dość umiarkowane. Jest też pomieszczenie w którym można pograć w bilard i piłkarzyki. W okolicy raczej szczególnych atrakcji nie ma, a do miasta jest ok. 2 km. W miasteczku też jest cicho i spokojnie. W najbliższej okolicy można korzystać z atrakcji typu: termy, baseny, aqua park i inne.

Termin pobytu: luty 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Ewcia_12
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SlovakTraveller, Majiteľ, Fatrapark 2 Apartment HouseOdpowiedź udzielona 7 kwietnia 2016
Tłumaczenie Google

Thank you!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 września 2015

Hotel jest nowy z 2012 r. Wyposażenie bardzo gustowne. Czysto, ciepło, ładnie, dużo miejsca, wygodnie. W apartamencie, w aneksie kuchennym nic nie brakuje nawet jest pralka. Świetne położenie względem stacji Malino Brdo - zimą narty, w pozostałych porach roku wędrówki górskie, zjazdy na rowerach. Ciekawe możliwości spędzania czasu wolnego w okolicy- park linowy, jeziorko, piękna okolica.

Wskazówka dotycząca pokoi: Bardzo wygodne apartamenty.
Termin pobytu: maj 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Barbara G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SlovakTraveller, Majiteľ, Fatrapark 2 Apartment HouseOdpowiedź udzielona 17 stycznia 2016
Tłumaczenie Google

Ďakujeme veľmi pekne!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji