Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Puerto de Santiago
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 14:00, 16:00 - 18:00
Wyróżnione recenzje
Profesjonalizm i konkurencyjność

Biuro odwiedziłam zupełnie przypadkiem podczas spaceru. Miła obsługa, rzeczowość oraz... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019
Andrea J
Wspaniałe wakacje

Razem z rodzina wybraliśmy się na piękna Teneryfę dzięki biurowi Activ spędziliśmy wspaniała... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 17 lipca 2019
Zwiedzam123
Przeczytaj wszystkie recenzje (48)
  
Recenzje (48)
Filtruj recenzje
48 wyniki
Oceny podróżnych
35
10
1
1
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
35
10
1
1
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 48 recenzji
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Biuro odwiedziłam zupełnie przypadkiem podczas spaceru. Miła obsługa, rzeczowość oraz konkurencyjność oferty i ceny spowodowała, ze wraz z mężem wybraliśmy właśnie z if active dwie wycieczki: do Loro Parku i Gran Tour, czyli wulkan, Masca, Smocze Drzewo i Garanchico. Było wspaniale! Pozostała wiedza, zdjęcia i wspomnienia. Dziękujemy!!!

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
1  Dziękujemy, Andrea J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lipca 2019

Razem z rodzina wybraliśmy się na piękna Teneryfę dzięki biurowi Activ spędziliśmy wspaniała przygodę wykupiliśmy wycieczki katamaranem oraz na Teide+Masca+Garachico+Icod przygoda nie do zapomnienia przepiękne widoki parki Narodowe piękna roślinność i ten widok na wulkan Teide szok jesteśmy zachwyceni jak profesjonalnie punktualnie zostało wszystko przeprowadzone i opowiedziane przez nasza panią przewodnik chcieliśmy serdecznie podziękować Pani Moniko dziękujemy za pomoc której można na panią liczyć w każdej sytuacji jeszcze raz dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy polecam biuro Activ najwyższa ocena dla biura za profesjonalizm na pewno z korzystamy jeszcze z biura Activ dzięki takim przewodnikom jak Pani Monika można spędzić super wakacje jeszcze raz dziękujemy

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Zwiedzam123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Wykupiliśmy wycieczkę Teide + Masca + Garachico + Icod de los Vinos, ponieważ zależało nam na zobaczeniu wulkanu Teide oraz wioski Masca. Bus przyjechał punktualnie w umówione miejsce i z uśmiechem przywitała nas Pani Monika. Gdy tylko wyjechaliśmy poza Costa Adeje, nasza przewodniczka z pasją zaczęła opowiadać o wyspie. Przekazywanymi informacjami zainteresowała nawet naszego 10- letniego syna. Bardzo podobał nam się program wycieczki i z czystym sumieniem polecamy firmę If Active Tenerife. Mieliśmy wypożyczyć samochód i zrobić objazdówkę, ale nie żałujemy zobaczenia Teneryfy z Panią Moniką.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, kraszak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 kwietnia 2019

Równy tydzień temu wróciliśmy z cudownej Teneryfy, gdzie pierwszego dnia udaliśmy się na plażę La Arena. W pobliżu plaży znajduje się biuro. Wcześniej zarezerwowaliśmy wycieczki na wyspę La Gomera i Grand Tour Teide&Masca przez internet, ale opłacić je mogliśmy w biurze na miejscu. Wycieczka Grand Tour odbyła się w niedzielę. Podjechał nowoczesny bus z kompetentnym i uśmiechniętym kierowcą. Przywitała nas przemiła i cierpliwa p. Monika (cierpliwa ze względu na imprezowiczów, którzy odbyli wycieczkę pod wpływem i robili śmieszne uwagi). Wycieczka odbyła się do wymarzonych miejsc i czasu na radowanie się chwilą było wystarczająco. Wiedza podczas wycieczki przekazana z pasją i zaangażowaniem. We wtorek udaliśmy się promem na La Gomerę z p. Agnieszką, która pomimo deszczowej pogody potrafiła zachęcić do zwiedzania. Wyspa La Gomera przecudna, zielona, odrobine dzika. Deszcz i klimat tej wyspy sprawił, że poczuliśmy się jak w innym świecie. Zarówno Grand Tour, jak i La Gomera zrobiły na nas ogromne wrażenie. Z miłą chęcią wrócimy na Teneryfę i zwiedzimy ją z biurem If Activ.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
1  Dziękujemy, AnikaI12
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 kwietnia 2019

Moja opinia na temat tego biura będzie w pełni pozytywna. Kompetentny personel, dla którego nie ma rzeczy niemożliwych. Komunikacja zarówno po polsku, hiszpańsku i angielsku.
Polecam wycieczkę objazdową!! Przewodnik miał ogromną wiedzę o wyspie i nie tylko. Dowiedzieliśmy się mnóstwa ciekawych rzeczy, sposób przekazania informacji rewelacyjny!

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
1  Dziękujemy, KarolinnB
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji