Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 035)
Filtruj recenzje
1 035 wyniki
Oceny podróżnych
176
334
268
133
124
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
176
334
268
133
124
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 035 recenzji
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Hotel położony w świetnym miejscu, z którego blisko do plaży, przystanku, sklepu (Lidl) czy też wypożyczalni samochodów. My byliśmy z dwójką dzieci i nasz pokój stanowił "małe mieszkanie",składał się z trzech pomieszczeń (w tym dwie sypialnie) i łazienki. Dodatkowo każde pomieszczenie posiadało własny taras.
Największym minusem były prowadzone roboty budowlane wprost pod oknami na ulicy. My i tak wstawalismy rano, więc dało się przeżyć.
Minusem jest niewątpliwie to, że hotel wymaga remontu, w szczególności pokoje.
Jedzenie - myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie.

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Jola S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BLSH, Director de Relaciones con Clientes, Blue Sea Lagos De CesarOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Droga Pani Jolu S

Dziękujemy za ten komentarz. Widzimy, że ogólnie mieli Państwo udany pobyt. Dużym plusem naszego hotelu jest nasza lokalizacja jak i dobra jakość w stosunku do ceny i cieszy nas, że Państwo to docenili. Z drugiej strony, przepraszamy za pobliskie roboty budowlane które zbiegły się z Państwa pobytem.

Pozdrawiamy serdecznie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Jak dla mnie bardzo miły i przytulny hotel. Nie za wielki i to właśnie ma swoje plusy. Nawet w środku sezonu nie ma problemu ze stolikami w restauracji czy z leżakami na basenie. Bardzo miła i pomocna obsługa. Codziennie sprzątany pokój. Jedzenie dobre ale mogłoby być trochę bardziej urozmaicone. Basen głęboki od 155 cm do 190 cm oraz brodzik dla dzieci 45 cm. Do plaży La Arena gdzie jest czarny piasek okolo 5 minut drogi. Bardzo blisko przystanki autobusowe i centrum miasteczka. Bardzo dobra baza wypadowa na wycieczki np. piesze. Bardzo ładne widoki z okna z pokojów skierowanych w stronę basenu i oceanu. POLECAM!!!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Inetoperek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BLSH, Director de Relaciones con Clientes, Blue Sea Lagos De CesarOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019

Witaj Inetoperek
Dziękujemy bardzo za pozytywną ocenę i cieszymy się, że mieli państwo udany pobyt. Widzimy, że nasz hotel w pełni spełnił Państwa oczekiwania. Jak Pan zauważył, jedną z naszych największych zalet jest nasza dogodne położenie co gwarantuje piękne widoki z pokoi. Ten aspekt, w połączeniu z naszymi zadbanymi instalacjami oraz miłym personelem czynią nas idealną opcją na udany wypoczynek.
Jeszcze raz dziękujemy za wizytę i za polecenie nas. Zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Położenie hotelu w przepięknej miejscowości Puerto de Santiago. Doskonała baza wypadowa blisko Los Gigantes. Codzienne sprzątanie, czystość, obsługa na poziomie bardzo dobrym. Mega plusem tego hotelu jest kameralny dach gdzie można się relaksować i opalać. Natomiast co martwi i zadziwia do jakoś jedzenia. Większość osób obecnych podczas mojego wyjazdu cierpiała z powodu zatruć pokarmowych. Nie polecam wybierać się tam bez mocnych lekarstw na wymioty i biegunkę. Najbardziej szkoda mi było dziecka wymiotującego ma środku stołówki któremu oddałam swoje wszystkie lekarstwa a następnego dnia sama się zatrułam tak samo jak i mój partner. Okropne wymioty ból brzucha, dreszcze oraz zmarnowany dzień i do końca pobytu brak możliwości spojrzenia na hotelowe jedzenie, jadłam tosty i zapakowany hermetycznie dżem. Skargi były od większości gości. Brak tarasu gdzie wieczorem można posiedzieć na powietrzu. Remont rzeczywiście jest ale nie jest to wina hotelu, podczas mojego pobytu remont nie trwał codziennie i nie całe dnie bo mieli sjestę. Ogólnie hotel i położenie jak najbardziej, ale niestety kwestia jedzenia to prawdziwy dramat, mam porównanie z innymi hotelami w podobnych cenach, nic się nie zgadza.

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, monikamiki29
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BLSH, Director de Relaciones con Clientes, Blue Sea Lagos De CesarOdpowiedź udzielona 17 czerwca 2019

Witaj monikamiki29
Przykro nam bardzo, że otrzymaliśmy od Pani niską ocenę i ,że nasza oferta gastronomiczna nie odpowiadała Pani. Nie do końca zgadzamy się z uwagami dotyczącymi jedzenia. Może nie do końca trafiliśmy w Pani gusta kulinarne ale uważamy, że nie ma to związku z problemami żołądkowymi innych gości. W naszym hotelu przestrzegamy ścisłych zasad higieny które gwarantują, że nie dochodzi do żadnego rodzaju zbiorowych zatruć pokarmowych. Ponad to, inni gości mogli się zarazić wirusem żołądkowym w jakimkolwiek innym miejscu poza hotelem. Doceniamy Pani opinię ale się z nią nie zgadzamy.
Dziękujemy za wizytę i pozdrawiamy z Teneryfy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Przede wszystkim wielki plus za obsługę hotelu, ekipa bardzo miła i pomocna. Świetna lokalizacja, blisko do Los gigantos i plaży . Hotel czysty, pokoje duże lecz standard odbiega od 4 gwiazdek. Jedzenie świeże, niektóre potrawy dobre lecz kwestia gustu- osobiście nie byłem fanem obiadów i kolacji. Animacje dają radę, alkohol też. Podsumowując hotel raczej kameralny, przyjazny dla rodzin z dziećmi. Pomimo kilku niedociągnięć śmiało polecam.

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Michał B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BLSH, Director de Relaciones con Clientes, Blue Sea Lagos De CesarOdpowiedź udzielona 22 marca 2019

Drogi Michale B

Dziękujemy bardzo za przyznanie nam wysokiej oceny i za napisanie tego komentarza.

Widzimy, że Państwa pobyt należał do udanych i jesteśmy dumni, że mogliśmy się do tego przyczynić. Zadowolenie naszych gości jest dla nas bardzo ważne i staramy się zapewnić im jak najlepszy pobyt. Miło nam, że docenił Pan nasz uprzejmy personel, naszą korzystną lokalizacje czy czystość naszych pokoi.

Jeszcze raz dziękujemy za wizytę i za polecenie nas innym urlopowiczom.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 marca 2019

To były moje pierwsze wakacje (2 tygodnie Lipiec 2016 ), dlatego miło wspominam pobyt . Wtedy jeszcze hotel był przed remontem. Ogólnie pokój ok czysto, karaluchów w pokoju nie było, sprzątane codziennie , jedzenie po tygodniu monotonne , ale da się przeżyć. Dużo zwiedzaliśmy , więc w hotelu za długo nie przebywaliśmy.Moim zdaniem przed remontem hotel nie zasługiwał na 4 gwiazdki, nie wiem jak teraz. Ogólnie wtedy płaciłam 770e , a teraz jak sprawdzałam , to hotel poniżej 1000e nie schodzi.. Jeżeli standard się tam nie poprawił, to nie dałabym tyle .

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, ewelinac201410
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BLSH, Director de Relaciones con Clientes, Blue Sea Lagos De CesarOdpowiedź udzielona 22 marca 2019

Witaj Ewelinac201410

Chcielibyśmy podziękować Pani za napisanie tego komentarza i za przyznanie nam wysokiej oceny.

Jest nam miło, że Pani pobyt w 2016 był udanych. Jak Pani zauważyła, hotel był w tamtym czasie przed remontem. Od tamtego czasu dokonaliśmy wielu pozytywnych zmian, sam obiekt jest znacznie nowocześniejszy i o wyższym standardzie usług. Mamy nadzieje, że jeszcze nas Pani odwiedzi i sama oceni. Opinie naszych gości są dla nas bardzo ważne i nieustannie staramy się w pełni zaspokoić ich wymagania.

Dziękujemy za wizytę i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji