Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (7 959)
Filtruj recenzje
7 959 wyniki
Oceny podróżnych
3 407
2 877
1 064
387
224
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
3 407
2 877
1 064
387
224
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 7 959 recenzji
Zrecenzowano: 18 lipca 2019

Gdy przyjechaliśmy późno w nocy bardzo ucieszyła nas informacja, że jest otwarta stołówka i zapraszają na kolację. Po wejściu do pokoju dosłownie krzyczałam z radości ponieważ pokój czekał na nas z butelką zimnego szampana, szlafrokami, kapciami, pięknymi łabędziami z ręczników oraz mnóstwem płatków róż na powitanie z okazji naszej podróży poślubnej ( do hotelu został przeskanowany dokument potwierdzający zawarcie małżeństwa). Dostaliśmy także w cenie sejf na dwa tygodnie pobytu oraz zniżkę do SPA, rezerwowaliśmy standardowy pokój 2osobowy, a czekał na nas Superior na 9 piętrze!! po wyjściu na balkon można było słyszeć fale oceanu uderzające w klify, a z drugiej strony widzieliśmy całe miasteczko. Pomijając uroki powitania chciałam zauważyć, że wszystko co najpiękniejsze czeka na nas po wyjściu na hotelowy taras z basenami. Nigdy w życiu nie widziałam czegoś równie pięknego jak lokalna atrakcja klify Los Gigantes, które z perspektywy bycia w hotelowym basenie są na wyciągnięcie ręki... Przepiękne zachody słońca, przepiękne widoki na ocean, na wulkan ElTeide. Piękne i urokliwe miejsce z dobrym jedzeniem i najlepszymi barmanami. Cała obsługa hotelowa uśmiechnięta, bardzo pomocna, kulturalna. Połowa hotelu była aktualnie remontowana podczas naszego pobytu, jednak nie bardzo miało to wpływ na nasz wypoczynek, a byliśmy w Barcelo 15 dni.

Wskazówka dotycząca pokoi: Najlepsze widoki na wyższych piętrach hotelu, w większości pokoi na niższych piętrach jest dwuosobowe jakuzzi na tarasie,
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Natalia W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GEM B, Director de Relaciones con Clientes, Barcelo SantiagoOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for sharing your feedback on your recent holiday experience among us, our main goal being to ensure we keep on delivering unforgettable holiday experiences to our guests, your comments are crucial in this process therefore we highly value your time and constructive critics.

We are pleased to read that you have enjoyed our common areas; In Barceló Santiago we have a wide range of services to ensure maximum relaxation and enjoyment of its guests. In addition, we are happy to read that the views from the Barceló Santiago hotel seemed impressive. As you know, our hotel has a privileged location, located in one of the most scenic areas of southern Tenerife, with unique views of the island of La Gomera and the cliffs of Los Gigantes; Without a doubt, the most appreciated by our guests.

Again we thank you for this wonderful review, it has been a pleasure for us to read and we look forward to serving you again soon.

Kind regards,

Maribel Sanjuán de Caso
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2019

W hotelu spędziliśmy tydzień, i był to tydzień cudownego lenistwa z zapierającymi dech w piersiach widokami !!! Z pełną odpowiedzialnością za swoje słowa polecam gorąco każdemu Barcelò Santiago. Od siebie dziękuję serdecznie całej obsłudze hotelu za czystość w pokojach, pyszne i zróżnicowane jedzenie, za wszystkie animacje, za serdeczną i profesjonalną obsługę !
Pozdrawiam serdecznie cały zespół Barcelò Santiago !!!

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Sylwia L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GEM B, Director de Relaciones con Clientes, Barcelo SantiagoOdpowiedź udzielona 5 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you very much for sharing this great review of your recent stay at Barceló Santiago. We are thrilled that you have enjoyed your stay and certainly agree that our dedicated staff plays a key role to our guests' overall experience. The entire team works very hard to ensure that we deliver a high standard of service and a warm, memorable experience. 

We are really happy to read that you really enjoy your holidays at Barceló Santiago.

Again we thank you for this wonderful review, it has been a pleasure for us to read and we look forward to serving you again soon

Kind regards,
Maribel Sanjuán de Caso
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 czerwca 2019

Jesteśmy świeżo po powrocie z wakacji. Hotel jest w trakcie remontu - główna restauracja i pokoje, ale mieliśmy taką informację jeszcze przed wyjazdem. Na szczęście nie jest to ogromny plac budowy, ponieważ teren restauracji jest na ten czas ogrodzony. W ciągu dnia słychać, że coś robią ale nie jest to uciążliwe, tym bardziej, że przy basenach słychać w tym czasie Panią, która gra na skrzypcach lub Pana z saksofonem, co z pewnością odwraca uwagę od remontów. W pokojach w ciągu dnia co prawda słychać, że jest remont ale nie po to tam jechaliśmy żeby siedzieć w pokoju, więc to też nam nie przeszkadzało. W godzinach popołudniowych cała praca się kończyła i było cichutko. Pokój był zgodny z opisem, czyli świeżo po remoncie i z widokiem na ocean. Myślę, że warto wybierać ten wariant bo widok naprawdę odbiera mowę. Jedzenie bardzo dobre, możliwość spróbowania nowych rzeczy, takich jak kalmary, ostrygi, czy nawet kozina ale również klasyczne jedzenie codziennie w ofercie. Wydaje mi się jednak, że mniejsza restauracja obsługująca gości na czas remontu tej głównej jest mniejsza przez co nie mieli miejsca na eksponowanie żywności i dawanie jeszcze większego wyboru. Jednak mimo to nie chodziliśmy głodni, a wręcz przeciwnie. Właściwie każdy posiłek miał naprawdę duży wybór, na pewno na plus "dział" na śniadaniu dla osób, które nie tolerują laktozy i glutenu. Między posiłkami można coś przekąsić na barze przy basenach - tam klasycznie pizza, hot-dog, frytki czy jakaś kanapka ale również bardzo dobre. Na terenie obiektu jest mały kącik dla dzieci, ale uważam że nie jest to hotel dla rodzin z dziećmi, bo mogłyby się tam po prostu nudzić. W ciągu dnia ekipa animatorów zachęcała do różnych zabaw, ale nie nahalnie. Codzienny fitness w wodzie na rowerach był też dobrym zajęciem przy takiej ilości jedzenia. Z powodu wyłączenia części pokoi ze sprzedaży udało nam się odbyć urlop w mniejszym gronie gości niż to z reguły bywa w hotelach. Nie było żadnych kolejek, walki o leżaki czy tego typu zachowań. Zawsze było miejsce, nigdzie nie było tłoczno a to duża zaleta w sezonie. Obsługa hotelu na najwyższym poziomie, od recepcjonisty po pokojówki wszyscy życzliwi i pomocni. Nie każdy rozumiał angielski, ale jak chciał pomóc to się dogadał. Na restauracji kelnerzy właściwie na skinienie palca. Jeśli chodzi o okolicę hotelu to chyba nie mogliśmy chcieć więcej. Sklepy, apteka, pamiątki, wynajem samochodów i wycieczek, restauracje no i piękna promenada idącą wzdłuż linii brzegowej. Jest również zejście schodami na skały, dzięki którym można dotrzeć do oceanu. Sporo ludzi spędza czas na tej "plaży" ale trzeba tam uważać na skały. W dniu wyjazdu zdaliśmy pokój mając kilka godzin do wyjazdu, ale nie odebrano nam opasek więc normalnie mogliśmy korzystać z oferty, bagaże również zostały przechowane. Na recepcji powiedziano nam, że możemy po całym dniu skorzystać z prysznica w strefie spa tylko, że nikt nie dodał że prowadzą tam zapisy na daną godzinę i niestety musieliśmy radzić sobie sami. Jednak reasumując cały urlop nie żałujemy wyboru i chętnie zostali byśmy dłużej :)

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, zzxccx
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GEM B, Director de Relaciones con Clientes, Barcelo SantiagoOdpowiedź udzielona 30 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to thank you for sharing your feedback on your recent holiday experience among us, our main goal being to ensure we keep on delivering unforgettable holiday experiences to our guests, your comments are crucial in this process therefore we highly value your time and constructive critics.

At Barceló we know that meals are an important aspect of our guests' overall holiday experience in our hotels, this is why our team of Chefs prepare for each service a wide variety of delicacies to cater for all diet requirements and please the most demanding palates, we are therefore very pleased that we could satisfy yours.

We are glad to read that you really enjoyed our magnificent cliff views of Los Gigantes. We are very lucky to be located in this magical part of the island to visit the wonders of a vacation in Tenerife.

We are thrilled to reach such a magnificent review. We are so happy to know that you enjoyed your recent stay with us. Thank you for making us your choice hotel when visiting the area. We look forward to welcoming you back again very soon.

Kind regards,

Maribel Sanjuán de Caso
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Wspaniały hotel. Wybór jedzenia w restauracji bardzo duży. Jedzenie smaczne. Alkohole dobre. Piwa nie tylko regionalne ale także znane marki w pakiecie All. Pokoje czyste, obsługa na wysokim poziomie. Atrakcje przez cały dzień oraz na wieczór warte uczestnictwa. Dwa tygodnie czystego relaksu. Polecam w 100%.

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, wiolaiwojtek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GEM B, Director de Relaciones con Clientes, Barcelo SantiagoOdpowiedź udzielona 13 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

First and foremost we would like to thank you for the praising review you shared following your recent visit to Barceló Santiago hotel and are delighted to read that we were able to match your expectations.

We are thrilled you enjoyed the varied entertainment program organized by our professional team and enhanced by their genuine friendliness and enthusiasm to make sure all guests joining into the daily activities are having a memorable moment among us and we will certainly not fail to share your congratulations with the entire team.

We are also very pleased to read your complete satisfaction with the comfort of the room we accommodated you in and are grateful for your highlight on the beauty of our accommodations aimed at guaranteeing a memorable stay in our hotel.

Last, but not least, we greatly appreciate your comments on the quality and variety of our buffets because our talented team of Chefs strive to ensure a wide variety of both local and international delicacies for each service to please all palates, it is indeed very rewarding to read that we were able to conquer yours.

Thank you again for this heartwarming review of your stay with us, we look forward to your next visit.

Kind regards,

Maribel Sanjuán de Caso
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 marca 2019 z urządzeń przenośnych

W Barcelo Santiago bylem po raz kolejny i jak zwykle nic mnie nie zaskoczylo. Jestem klientem ze statusem My Barcelo Unique, ale w tym hotelu sieci Barcelo raczej nikogo to nie interesuje. Przyjechalem po godzinie 13, pokoj oczywiscie nie byl gotowy, pomimo ze mamy wczesne zameldowanie od godziny 10. Pytam w jakim czasie bedzie przygotowany pokoj uslyszalem ze po godzinie, na moja reakcje, ze mam zameldowanie od godziny 10, pokoj mial byc gotowy za 20 min. Pokoj z Upgrate dla statusu Mi Barcelo Intense, po awanturach w recepcji zostal zmieniony zgodnie z przyslugujacym upgrate o jedna kategorie wyzej a nie jak bylo wczesniej, w tej samej kategorii o lokalizacje. Pokoj sprzatany codziennie idealnie, bardzo mile Panie sprzatajace. Jedzenia duzo i smacznie. Wspaniale desery i ciasta, ktore od poprzedniego pobytu znacznie sie poprawily. Bar przy basenie serwujacy posilki z karty swietny, z wykwalifikowana obsluga. Silownia czynna w godzinach 9-19. Wymiana recznikow basenowych platna 2€. Jesli nie parkujesz samochodu w garazu hotelowym platnym, dosc ciezko o miejsca parkingowe przy samym hotelu. Niewatpliwa atrakcja hotelu jest jego usytuowanie, piekne widoki i przewazajaca dobra pogoda, co nie zawsze na Teneryfie w innych miejscowosciach sie sprawdza. Ogolnie polecam i napewno wroce.

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, sadowskitobijanskit
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GEM B, Director de Relaciones con Clientes, Barcelo SantiagoOdpowiedź udzielona 23 marca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for sharing your feedback on your recent holiday experience among us, our main goal being to ensure we keep on delivering unforgettable holiday experiences to our guests, your comments are crucial in this process therefore we highly value your time and constructive critics.

First of all, we have carefully read your comment about the benefits of our loyalty program and we are very sad that you have not felt sufficiently attended by our reception team, since in our hotel we always do everything possible so that our clients more specials can feel unique and kindness and the service of our staff is one of our strengths. We would like to take this opportunity to explain that the room upgrade, like the rest of the benefits, are always subject to hotel availability due to the high occupancy we experience during your stay with us. We apologize for the inconvenience that we may have caused. On the other hand, we are very happy to read that you finally enjoyed the room we assigned to you. We would also like to thank you for highlighting the work of our housekeeping team who strive to keep our rooms impeccable at all times to ensure we meet our high standards of hygiene and cleanliness, which are very important aspects for Barceló.

At Barceló we know that meals are an important aspect of our guests' overall holiday experience in our hotels, this is why our team of Chefs prepare for each service a wide variety of delicacies to cater for all diet requirements and please the most demanding palates, we are therefore very pleased that we could satisfy yours, from breakfast until dinner.

We are pleased to read that found the views to be amazing, the hotel Barceló Santiago has a privileged location, located in the area of greatest scenic beauty of the South of Tenerife, with unique views of the island of La Gomera and the cliffs of Los Gigantes, without doubt, the most valued and appreciated by our guests.

Last, but not least, we thank you for your very nice compliments for our team, they do work very hard every day to make sure our guests feel well attended to at all times and definitely are an asset to our hotel. We will certainly relay your praising comments to all of them and we are sure they will be pleased to know their efforts have been appreciated.

Once more we thank you for choosing our hotel for your holiday and very much look forward to having the opportunity to serve you again in the future.

Kind regards,

Maribel Sanjuán de Caso
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji