Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 325)
Filtruj recenzje
4 325 wyniki
Oceny podróżnych
791
1 494
1 075
481
484
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
791
1 494
1 075
481
484
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 4 325 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Plusy: Hotel nie najgorszy jak na 3*, po remoncie, lokalizacja tez w porządku. Pokoje czyste i przestronne, obsługa miła.
Minusy: o 7 rano obsługa zwalnia leżaki (chociaż basen jest czynny o 10:00), tłumy obywateli z Wysp w oczekiwaniu na leżaki ścielą ręczniki na podłodze zajmując miejsca. o 8 rano brak wolnych leżaków. Bardzo dużo osób rezerwują leżaki i parasole a przychodzą na basen w najlepszym wypadku dopiero po południu, rezerwują po prostu na wszelki wypadek. Niektórzy zwalniają zarezerwowane leżaki po południu bo im się plany zmieniły. Obsługa nie reaguje na zgłoszenia, w recepcji mówią żeby zgłaszać do ratownika, natomiast ratownik nie bardzo chce w to ingerować. My przychodziliśmy z dziećmi o 10 na basen i często musieliśmy siedzieć przy stoliku bo leżaków wolnych brak, bardzo rzadko udawało się znaleźć jeden-leżaki bo ktoś zarezerwował akurat za dużo. To jest bardzo irytujące!
Minus nr 2 - to kolejki non stop: żeby wejść na stołówkę - trzeba swoje odstać, po jedzenie - kolejki, do barów - kolejki (przez cały dzień przy basenie oraz wieczorem w innym barze). Max 4 drinki na osobę za jednym razem można zamówić.
Do toalet też kolejki, bo są dostępne tylko 2 damskie i 2 męskie (wszystkie jednoosobowe).
Jedzenie bardzo średnie i monotonne.
My do tego hotelu na pewno już nie wrócimy.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, amaxi-an
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesTamaimo, Director de Relaciones Públicas, Globales Suneo Tamaimo TropicalOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear customers.
Let me start at the end, and we are very sorry that you do not want to return to the hotel mainly by the queues.

First of all the sun loungers are not released at 07:00 because at that time, the staff has not even started working, but they are released at 08:00.
We try by all means that customers do not occupy the solarium at that time, since it prevents us on many occasions until the first cleaning of the morning, but we are not to educate our customers and these often ignore the advertenc You'.

As for the queues of the bars, we have reinforced the staff, since the month of August is very busy, we feel that you had to wait in specific moments.

In relation to the comment of the bathrooms, I can assure you that it is the first news, since we have 6 bathing areas in the common spaces, at the same time you have not noticed about it.

Best regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Najlepszą recenzją będzie opisanie dnia w tym hotelu.
O godzinie 8.00 wszyscy czekają przy zablokowanych leżakach basenowych, aby je zarezerwować (hotel prosi o nierezerwowanie, ale tego nie egzekwuje). Po godzinie 8 leżaków już nie ma, parasoli bardzo mało. Teren wokół basenów zatłoczony, obstawiony leżakami, które uniemożliwiają swobodne poruszanie się. Na główne posiłki czeka się w długich kolejkach. Można powiedzieć, że każdy znajdzie coś dla siebie, ale... jedzenie jest bardzo przeciętne (dobre sery i piwo). Dania wykonane najczęściej z tego, co nie zostało zjedzone poprzedniego dnia. Na śniadanie każdego dnia jest to samo, monotonne angielskie śniadania. W bufecie przy basenie sam fastfood i to najgorszej możliwej jakości.
W hotelu są trzy bary (TUI podaje dostępność baru w lobby, ale to nieprawda). Od godziny 10 otwarty jest jeden bar przy większym basenie (bardzo głośnym z animacjami), w którym kolejki są ogromne. O godzinie 12.00 otwiera się bar przy mniejszym basenie i jest czynny do północy. Drinki w obu barach są robione z najniższej klasy alkoholi i jaskrawokolorowych syropów- nie ma żadnej karty drinków. Po przyjeździe nie wiadomo czego się napić. Barmani słabo mówią po angielsku, przez co kontakt jest ograniczony. Drinki robione „na oko”, bardzo niestarannie i w dużym pospiechu. Najczęściej jest to jakiś wybrany alkohol z dodatkiem napoju typu cola, Sprite itp. Mniejszy basen (z założenia cichy) bywa głośniejszy niż basen z animacjami. W naszym przypadku grupa bardzo głośnych Brytyjczyków zaanektowała większą część basenu, leżaków i parasoli. Grupowo, pod wpływem alkoholu wskakiwali do wody (140 cm), wrzeszcząc i nie zwracając uwagi na innych użytkowników basenu, w tym dzieci. Mimo zgłaszania problemu obsłudze hotelowej (wielu gości również z UK było bardzo niezadowolonych) nikt poza ratownikiem nie reagował. Grupa ta wręcz wyśmiewała ratownika.
Obiad rozpoczyna się o 13.00. TRADYCYJNIE KOLEJKI. Kolacja jest o 18.30 - ZNOWU KOLEJKI. Można również zarezerwować kolacje we „włoskiej” restauracji Morrocollo (TUI i hotel podaje, że jest to restauracja a la carte, a w rzeczywistości to zwykły bufet samoobsługowy). Dania nieprzyprawione, pizza twarda jak deska. Restauracja raczej parodiuje włoską kuchnie.
Pokoje są sprzątane 6 razy w tygodniu, ale jest to wykonywane pobieżnie. Podczas jedenastodniowego pobytu, nikt nie umył podłogi za drzwiami w łazience, nie wspominając o pozostałościach z brudnego mopa. Pokoje odnowione (poza starą podłogą), chodzenie w jasnych skarpetkach mimo sprzątania nie jest wskazane. Klimatyzacja w pokoju działa bardzo słabo. Do pokoi dociera się zewnętrznymi balkonami, ale można się na nich zgubić. Są zawiłe i nielogicznie rozmieszczone. Windy stare i awaryjne. Nie życzę nikomu otrzymania pokoju z widokiem na basen, bo do północy przy obu dziedzińcach jest po prostu bardzo głośno.

Podsumowując. Hotel jest przeciętny, zatłoczony, a jego pracownicy są po prostu przepracowani i zmęczeni. Jeśli chcesz pojechać na wczasy i odpocząć, to nie jest dobre miejsce. Jeśli nie lubisz dzieci, to nie jest dobre miejsce. Zawsze unikałem Polaków na wczasach, ale okazuje się, że najgorsi w tym hotelu są Brytyjczycy, którzy stanowią większość gości. Wczasy w tym hotelu nie były bardzo tanie, nie spodziewaliśmy się rewelacji, ale zawiedliśmy się bardziej niż się tego spodziewaliśmy.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, dominik259
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesTamaimo, Director de Relaciones Públicas, Globales Suneo Tamaimo TropicalOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Drodzy klienci.

Bardzo nam przykro, że Twój pobyt nie obejmuje Ciebie, ale patrząc na swoją obszerną historię, widzimy, że nie tylko Hotel wpływa na Ciebie, ale reszta Gości, a nawet dzieci.

Być może popełniłeś błąd w dokonaniu rezerwacji, ponieważ jest to hotel rodzinny, a to naprawdę daje nam wrażenie, że szukali 4 lub 5 gwiazda lub spa.

Przykro nam, że nie jesteśmy w stanie zaoferować Ci tej usługi.

Pozdrowienia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Pokoje czyste sterylne dbaja o nie klimatyzacja lodowka w pokoju standard bardzo dobry jak na 3 gwiazdki , ale jedzenie słabe na lezaki ludzie juz o 8 rano klada reczniki i zajmuja nie ma opcji na lezak po godzinie 10 rano ... kiedys byly boxy z jedzeniem teraz nie ma . Pani obsługujaca kuchnie nie pozwolila wejsc 7.55 na stołowke mimo ze byla juz otwarta i gotowa... o godz 8.00 takze miala pretensje jak weszlismy zeby zjesc sniadanie.Nasz bus odjezdzal 8.05. Byłem w tym hotelu 4 lata temu i było duzo lepiej generalnie wszystko pod Anglików . Lepsza opcja to jest wziac tylko sam nocleg i isc do pobliskich restauracji. Usprawiedliwieniem tez jest to ze jest sezon a kiedys bylem w listopadzie po za sezonem.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, O6091GNmarcins
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesTamaimo, Director de Relaciones Públicas, Globales Suneo Tamaimo TropicalOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear customers.

Thank you for choosing us and we feel the subject of schedules, but we have just some cleaning guidelines and can not access the restaurant until it, more for security measures, some slip, than otherwise.

Greetings Cordial.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Na wakację pojechaliśmy z biurem podróży TUI.

PLUSY: Hotel bardzo duży, fajne baseny, sporo animacji choć głównie dla dzieci, trochę za mało dla dorosłych. Bardzo dużo leżaków, nie brakowało dla nikogo. W barach możliwość zamówienia każdego alkoholu (rumy, wina, tequila, gin, whisky, wódka, piwo i różnego rodzaju drinki), podawane w plastikowych kubeczkach. Przy basenie przez 8 godzin przekąski typu frytki, hamburgery, hotdogi. Śniadania typowo angielskie, ale smaczne, lunche okej bez szału, kolacje bardzo bogate z ogromnym wyborem. Ogólnie każdy coś dla siebie znajdzie, a jak nie to zawsze może zrobić sobie kanapkę :) Pokoje sprzątane codziennie, w środku suszarka, chyba 4 ręczniki.

MINUSY: Niestety wokół hotelu jak i w pokojach można trafić na jaszczurki i duże karaluchy. Zdaję sobie sprawę, że taki tam panuje klimat ale jednak nie były to przyjemne przeżycia. Ponadto, w naszej ofercie miał być prysznic i wanna - był tylko prysznic, niby nic się nie stało i sam prysznic wystarcza, ale jednak miało być inaczej. Należy także uważać na psujące się windy. Obsługa jak i barmani w większości nie znają angielskiego. I największy minus wyjazdu, który nie miał wpływu na ocenę hotelu ale ma znaczenie dla wybierających się z TUI - tragiczni rezydenci. Miałam do czynienia wcześniej z innymi biurami podróży i TUI wypada naprawdę źle. Po przylocie turyści zostawieni sami sobie "wsiądźcie tu i tu i wysiądźcie jak będzie wasz hotel". Na spotkaniu z rezydentem - sama sprzedaż wycieczek, po pytaniu o okolicę padała odpowiedź "proszę sobie sprawdzić w internecie". Na autobus powrotny jak i na lotnisku nie pojawił się już nikt.

Podsumowując, było okej, ale mogło być lepiej. Teneryfę bardzo polecam odwiedzić, przepiękne miejsce.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, smakuujemy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2019

Położenie hotelu stanowi świetną bazę wypadową w okolice wulkanu Teide oraz wioski Masca. Ponadto w okolicy znajdziemy niesamowite punkty widokowe "miradores" na osławione klify Los Gigantes. Większą odległość już będziemy musieli pokonać chcąc się wybrać w góry Anaga, gdyż trzeba liczyć 4 dodatkowe godziny na dojazd i powrót wypożyczonym autem zostawiając sobie czas na trekking wąwozami i grzbietami.

Hotel oferuje dwa dziedzińce, każdy z basenem i barem z czego jeden z dziedzińców stanowi bardziej wyciszoną strefę bez głośnej muzyki czy animacji - w sam raz dla miłujących relaks.

Rezydująca grupa animacyjna Suneo Club dostarczała zróżnicowanej rozrywki, dało się też pogadać po polsku;-)

Jedzenie w hotelu smaczne i różnorodne, każdy dla siebie mógł coś znaleźć. Mogłoby być więcej czynnych ekspresów do kawy, gdyż stało się w kolejce dość długo by tylko się przekonać że kawy już nie ma :-/ Ponadto możliwość zrobienia sobie kawy istniała tylko podczas śniadania- tym samym nie można było sobie zrobić ani herbaty ani kawy podczas obiadu i kolacji- dla nas duży dyskomfort.

Bardzo miło nam było, gdy po nocnej podróży z Gdańska czekała na nas kolacja w restauracji.



Minusem w trakcie wieczornych animacji był brak wystarczającej ilości miejsc siedzących przygotowanych przez obsługę, trzeba było sobie samemu radzić znosząc krzesła (plus w minusie taki, że sami decydowaliśmy gdzie usiądziemy ;)). Kolejny minus to mydło w pokoju- nie zostało doniesione pomimo zgłaszania braku na recepcji (zamiast jednorazowych kosmetyków było mydło w płynie- a to z kolei nie nadawało się do mycia głowy). Ponadto tykający bojler noc w noc dawał się we znaki...:(

Na Wyspach Kanaryjskich warto wypożyczyć auto, ceny są niższe niż na kontynencie. Niemalże niemożliwym jest zaparkowanie auta przy ulicy prowadzącej dookoła hotelu. Parkowanie równoległe na stromej górce drogi dojazdowej też jest bardzo kłopotliwe. Dokładnie vis a vie głównego wejścia do hotelu są schody prowadzące na ulicę wyżej (Puerto de Santiago) – tam warto parkować auto. Dla osób udających się pod szczyt Teide i planujących powrót w dół szlakiem- trzeba się uzbroić w wiele sił, olejki do opalania i kapelusz- gdyż przez całą drogę wraca się w pełnym słońcu. A i koniecznie zaopatrzcie się w odpowiednią ilość jedzenia i wody :) Ponadto warto poszukać i kupić tutejsze winko bananowe :) Polecamy gorąco :)

Wskazówka dotycząca pokoi: Hotel jest okrąglakiem,człowiek się nachodzi zanim dotrze do pokoju. W pokojach od południa jest szansa na widok Los Gigantes
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Paulinqa89_21
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesTamaimo, Director de Relaciones Públicas, Globales Suneo Tamaimo TropicalOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2019

Drodzy klienci.

Serdecznie dziękujemy za szczegółowe wakacje w naszym hotelu.

Mamy przyjemność wiedzieć, że masz dokładnie cieszył się pobyt i już miały nienaganne wrażenie na wyspie.

Czekamy na Ciebie w trakcie nadchodzącej wizyty.

Pozdrowienia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji