Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (8 529)
Filtruj recenzje
8 531 wyniki
Oceny podróżnych
3 842
3 026
1 092
334
237
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
3 842
3 026
1 092
334
237
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 8 531 recenzji
Zrecenzowano: 29 czerwca 2019

Hotel ok. Czysty przestronnny. Obsługa bardzo mila. Jesli chodzi o jedzenie dla każdego coś się znalazło. Bardzo urozmaicone. Hotel w 80% ukierunkowany na rodziny z dziećmi. Bardzo dużo zajęć i zabaw dla nich. Dla dorosłych i dzieci 14+, za malo zainteresowania ze strony animatorow. Przykład boisko do siatkówki, do pilki nożnej. Nic sie tam nie działo. Mozna samemu sobie po poodbijać. Szkoda że plaża przy oceanie jest taka mala, fajne miejsce. Pomijając te dwie rzeczy było super. Jeszcze jedno hotel bardzo rozlegly.

Wskazówka dotycząca pokoi: Suita z widokiem na ocean. Ok
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Be Live Hotels
Dziękujemy, Culture28822081031
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Be Live F, Director de Relaciones Públicas, Be Live Family Costa los GigantesOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2019

Droga Culture28822081031,

Chcielibyśmy wyrazić naszą najszczerszą wdzięczność za wybranie naszego hotelu.

Dziękujemy za komplementy na nasz temat!
Bardzo się cieszymy że mieliście wspaniały czas na wakacjach!

Czekamy z niecierpliwością na wasz powrót do naszego hotelu na kolejne wakacje.

Z poważaniem,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 czerwca 2019

Wspaniałe wakacje.Hotel godny polecenia bardzo dobre położenie,widok na La Gomerę,przepiękne kilfy oraz wulkan .W pobliżu port jachtowy .W hotelu bardzo dużo atrakcji dla dzieci,wystarczająca ilość leżaków.
Codziennie muzyka na żywo, w recepcji pani Dorota Polka .Jednym słowem udane wakacje.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Dziękujemy, dorpil425
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Be Live F, Director de Relaciones Públicas, Be Live Family Costa los GigantesOdpowiedź udzielona 27 czerwca 2019

Drogi dorpil425,

Dziękujemy bardzo za czas poświęcony na napisanie tak miłego komentarza i udostępnienie go wszystkim podróżnikom społeczności Trip Advisor.

Jest nam niezmiernie miło przeczytać takie miłe opinie na temat naszych usług, personelu, posiłków i udogodnień, w które wkładamy tyle pracy i poświęcenia.

Wszystkie komentarze z pewnością zostaną przekazane do adekwatnych departamentów.

Jeszcze raz dziękujemy za opinię i czekamy na Ciebie z otwartymi ramionami na nowy pobyt u nas.

Wszystkiego dobrego.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 czerwca 2019

Zacznę od położenia hotelu - położony ok. 500m od czarnej piaszczystej plaży do której schodzimy po dość stromych uliczkach, z tarasu hotelu roztacza się piękny widok na klify los Gigantes oraz na La Gomerę. Hotel jest trochę rozległy ale bez przesady.
Wyżywienie ok. dobre śniadania i obiady ale dość monotonne, lepiej z kolacjami które są tematyczne ale ogólnie na +, podczas swojego pobytu miałem 1 wejście do restauracji ala carte, fajna odmiana, od 10 do 17 snack bar serwuje standardowy fast food. W barze dobre piwo, lokalne alkohole i mocno przeciętne drinki z mieszalników.
Hotel mocno nastawiony na rodziny z dziećmi praktycznie od samego rana do późnego wieczora trwają jakieś animacje, dodatkowo: park linowy, minigolf, boiska, fontanny, salon gier + na pewno coś o czym zapomniałem.
Z rozrywkami dla dorosłych już gorzej, brak dyskoteki/klubu, tylko występy na żywo, w większości ok, choć jeden jednego dnia grający artysta chyba zapomniał, że gra w hotelu, a nie w domu pogrzebowym. Jak dla mnie trochę mało.

Pokoje czyste i klimatyzowane, sejf dodatkowo płatny, lodówka, denerwujące rozsuwające się podwójne łóżko, zablokowanie kółeczek nie rozwiązywało problemu do końca. W porządku, ale czuć, że pokoje mają już swoje lata ( w części hotelu pokoje są już odremontowane co oczywiście znajduje odbicie w ich cenie)

Hotel ogólnie czysty codziennie sprzątany mam jednak zastrzeżenia do ekipy sprzątającej pokoje, która niezbyt przykładała się do swojej pracy ( pierwszy raz spotkałem się z odwieszeniem na wieszaki położonych na podłodze ręczników ).

Wskazówka dotycząca pokoi: Radzę darować sobie wypożyczalnie aut w lobby - ceny z kosmosu
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Szkodnik_polny
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Be Live F, Director de Relaciones Públicas, Be Live Family Costa los GigantesOdpowiedź udzielona 24 czerwca 2019

Drogi Szkodnik_polny,

Dziękujemy bardzo za czas poświęcony na napisanie tak miłego komentarza i udostępnienie go wszystkim podróżnikom społeczności Trip Advisor.

Jest nam niezmiernie miło przeczytać takie miłe opinie na temat naszych usług, personelu, posiłków i udogodnień, w które wkładamy tyle pracy i poświęcenia.

Wszystkie komentarze z pewnością zostaną przekazane do adekwatnych departamentów.

Jeszcze raz dziękujemy za opinię i czekamy na Ciebie z otwartymi ramionami na nowy pobyt u nas.

Wszystkiego dobrego.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 czerwca 2019

Świetny hotel położony na wzgórzu, dzięki czemu z balkonu widać wyspę La Gomerę oraz klify Los Gigantes. Zdecydowanie polecam dla rodzin z dziećmi, wiele atrakcji, park linowy, duże baseny oraz zjeżdżalnie. Jedzenie bardzo dobre, zróżnicowane każdy znajdzie coś dla siebie i będzie zadowolony, obsługa cały czas w pełnej gotowości przez co panuje ład i porządek. Osoby z recepcji pomocne w każdej sytuacji, pomogą, wytłumaczą oraz doradzą (szczególne podziękowania dla Pani Doroty :) Jedyna rzecz do której można się przyczepić to pokój który lata świetności ma już za sobą i wymaga delikatnego remontu oraz zmiany mebli. Generalnie jesteśmy bardzo zadowoleni i mamy nadzieję, że jeszcze tam zawitamy! :)

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Be Live Hotels
Dziękujemy, Curious32669865776
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Be Live F, Director de Relaciones Públicas, Be Live Family Costa los GigantesOdpowiedź udzielona 20 czerwca 2019

Drogi Curious32669865776,

Chcielibyśmy wyrazić naszą najszczerszą wdzięczność za wybranie naszego hotelu.
Dziękujemy za komplementy o naszym hotelu!
Bardzo się cieszymy że mieliście wspaniały czas na wakacjach.

Ponadto specjalne podziękowania za komentarze na temat naszych pracowników. Bardzo ważne jest, aby wszyscy pracownicy hotelu otrzymali pozytywne opinie, aby wiedzieć, że nasza praca jest doceniana.

Mamy nadzieję powitać was ponownie podczas następnej wizyty na Teneryfie!

Z poważaniem,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Moja recenzja będzie trochę powrotem do przeszłości ponieważ byliśmy tam 4 lata temu ale właśnie teraz po odwiedzeniu kilku innych i nawet wyższych gwiazdkowo hoteli mogę stwierdzić, że to jest hotel do którego napewno chciała bym kiedyś wrócić.
Może hotel nie jest luksusowy i pod pewnymi względami wymaga odświerzenia to ogólnie atmosfera i jakość all inclusive jest bardzo dobry!
Mam nadzieje, że nic się nie zmieniło a jeśli to tylko na plus!

Termin pobytu: luty 2017
Dziękujemy, 222magdalenaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji