Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 162)
Filtruj recenzje
4 162 wyniki
Oceny podróżnych
1 738
1 473
631
203
117
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 738
1 473
631
203
117
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 4 162 recenzji
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Polecam hotel. Pokoje są ok,drinki i napoje alkoholowe bardzo dobre każdy znajdzie coś dla siebie. Przemiła obsługa przy barach jak i na stołówce, pracują tam przesympatyczni ludzie którzy mimo dużego natłoku obowiązków są uśmiechnięci ,zabawni i witali nas po polsku . Jedyny minus brak leżaków wolnych przy basenie wszystko z rana zarezerwowane ręcznikami, niektórzy to tylko chyba cały tydzień siedzę przy basenie. Hotel fajnie położony przy pięknej zatoce, ładna plaża woda czysta cicha i spokojna okolica.jestesmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym miejscu.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, MalwinaPrzybysz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SirenisCalaLlonga, Director de Relaciones Públicas, Sirenis Cala Llonga ResortOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We want you to know that your review of our hotel is very much appreciated. We are always delighted to receive clarification that our guests have enjoyed a wonderful holiday and have left with happy memories.

Again, we appreciate your positive comments and look forward to welcoming you back again soon.

Best Regards,
Sirenis Hotels & Resorts

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam hotel,przepyszne jedzenie,normalne procentowe alkohole!!!!!!!(wino,piwo,drinki).Dla dzieci lody,granita,szejki,koktajle.Do San Antonio 30 minut,prom z pomostu przy hotelu,który płynie na Formertere 38 euro,IBIZE..Polecam

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, karolinaz738
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 czerwca 2019

Hotel może lata swietnośći ma już za sobą ale bardzo miło mnie zaskoczył jest świetnie położony pokoiki małe ale bardzo czyste i zadbane przepyszne jedzenie i bardzo urozmaicone mały minus animacje nastawione na turystów Angielskich ale ogólnie super miejsce na wakacje jak i punkt wypadowy do zwiedzania wyspy i przepiekna zatoka

Termin pobytu: lipiec 2018
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Roman K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 czerwca 2019

Ja byłem dokładnie w Sirenis Club Playa Imperial to pierwszy sirenis bo są trzy i powiem że PRL ok internet wolny trzeba płacić jedzenie dobre ale mały wybór hotel jak PRL winda ledwo jedzie czysto ale basen malutki a sama miejscowość to taka Stegna nic w niej nie ma nie polecam tym bardziej Za tą cenę

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, szymonksk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SirenisCalaLlonga, Director de Relaciones Públicas, Sirenis Cala Llonga ResortOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We do strive to make sure that all of our guests have a pleasant experience and we are sorry to hear that we missed on fully meeting your expectations due to certain points. However, we are certainly surprised to hear you found the pool area to be small, as we have 4 different pools at the hotel.

We would welcome the opportunity to restore your confidence in our brand if you give us that chance and remain at your disposal through our head office to help you to select the Sirenis hotel that best suits your holiday needs.

Friendliest regards,
Sirenis Hotels & Resorts

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Urokliwa zatoka i spokojna okolica. Z plusów to koniec. Hotel składa się z 3 budynków tylko jeden z nich jest znosny. Dwa pozostałe to porażka. Budynek brzydko pachnie, jest zaniedbany i brudny. Taki wehikuł czasu do lat 80's. Jedzenie niezle, aczkolwiek bez szału. Codziennie to samo, praktycznie bez rotowania posiłków. Obsługa w większości niemile nastawiona do Polaków, proszą ciągle o tipy. Sprzątanie pokoju polega na pościeleniu łóżka, nawet podłoga nie zamieciona. Nie polecam, szczególnie młodym osobom.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Dariusz G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SirenisCalaLlonga, Director de Relaciones Públicas, Sirenis Cala Llonga ResortOdpowiedź udzielona 28 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write your feedback on your holiday experience at our hotel.
We deeply lament your disappointment on the outcome of your experience on this occasion and have already shared your review with the management team on site.

Please be assured that we took your comments into consideration and that they will help us to improve our services and hope to be able to restore your confidence in our brand in another occasion.

Kindest regards,
Sirenis Hotels & Resorts

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji