Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (692)
Filtruj recenzje
694 wyniki
Oceny podróżnych
484
113
45
23
29
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
484
113
45
23
29
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 694 recenzji
Zrecenzowano: 21 września 2018 z urządzeń przenośnych

Polecam, każdemu kto się zastanawia nad wypoczynkiem w Club Marvy. Nie mam do czego się przyczepić (no może oprócz tego, ze zapomniano przygotować dla nas śniadanie na wynos w dniu wyjazdu). Teren bardzo rozległy i zielony, dwa duże baseny, dwie plaże. Czysto i bardzo zadbanie. Jedzenie rewelacja, dużo i różnorodne, zawsze się coś dla siebie znajdzie. Jestem bardzo zadowolona z pobytu.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Anna L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarvyAssist, Marvy Assist Team , Club MarvyOdpowiedź udzielona 28 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Anna,

Wishing you a great day from Club Marvy. How nice to hear that you call your vacation ''Niesamowity Hotel''. Guest satisfaction is our priority and that is why reviews are very important to us.

We would like to be part of your next vacation plan and would like to meet you again at the place where magic of luxury that is hidding in tranquality of simplicity.

Kind Regards,
Marvy Assist Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 listopada 2017

hotel piękny, ogromny teren, bardzo zielono. idealne miejsce aby wypocząć, 2 duże baseny z ładnym widokiem, 2 plaże w tym 1 dla dorosłych(super opcja dla par bez dzieci, słychać tylko szum morza, drineczki i jedzonko donoszą na leżak). bardzo duży wybór jedzenia, ostatni bar zamykają kolo 3 nad ranem wiec wystarczająco, alkohole importowane (finlandia, jack daniels, red label,ballantines). skutery wodne i masaże dodatkowo płatne ale naprawdę warto skorzystać cena nie jest wygórowana. leżaki i ręczniki za darmo. super aquapark. jedynym minusem była obsługa, było bardzo dużo młodych ludzi którzy nie bardzo ogarniali, i wgl niektórzy nie mówili po angielsku, kilka razy dostawałem co innego niż zamawiałem może dlatego że byłem po za sezonem. dużo atrakcji tj. dyskoteki,teatry, koncerty, różne pokazy każdego wieczoru.

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Marcel S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lipca 2017

W hotelu gościliśmy od 23 czerwca do 06 lipca ( 14 dni ). Nasza rodzina to dwoje dorosłych, dwoje nastolatków oraz półtora roczna dzidzia. Była to nasza pierwsza wizyta w Turcji i pierwsza z biurem podruży TUI. Przed wylotem mieliśmy wiele obaw co do transferu oraz zakończonych prac remontowych w hotelu. Wszystko jednak przebiegło idealnie, nawet nie zorientowaliśmy się kiedy przywieżiono nas do hotelu. Pierwsze wrażenie zaparło nam dech w piersiach. Ciepłe przywitanie w recepcji oraz szybkie ulokowanie nas w znacznie oddalonym od recepcji pokoju dopełniło dzieła.
Pokój świeżo co po remoncie wszysko idealnie nowe i czyste.a widok z pokoju na morze przepiękny.
Podziękowania dla naszej rezydentki Pani Ani, za świetną i fachową opiekę ,która zawsze służyła pomocą. Jedzenie wyśmienite, różnorodne dla każdego coś. Byliśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni kącikiem dla niemowląt w którym znajdowały się mleka modyfikowane, deserki dla dzieci oraz na życzenie przygotowywano zupki lub koktajle z owoców. Nasz maluszek miał tam raj na ziemi. Dla dzieci był specjalny bar blisko aqaparku z (pizzą hamburgerami, goframi, itp :) Bardzo liczna miła i pomocna obsługa umilała nam pobyt na jadalni w barach i basenach przez co czuliśmy się wyjątkowo. Nad bezpieczeństwem w basenach i morzu czuwała bardzo liczna ekipa ratowników. Dwa super baseny, jeden gdzie można było w spokoju popływać a drugi w którym odbywały się gry i zabawy . Wspaniałe zjeżdżalnie dla wszystkich od niemowląt po dorosłych pozwalały nam się wyszaleć- dzieci były przeszczęśliwe. Fajne rozwiązanie z dwoma plażami jedna dla lubiących ciszę i spokój(18+) a druga dla osó lubiących aktywnie spędzć czas i dla dzieci. Szybko nam zleciał czas dzięki wspaniałej ekipie animatorów którzy robili wszysko by wypełnić nam pobyt różnymi ćwiczeniami, grami, zabawami i rozmową. Pozdrawiamy wszystkich a zwłaszcza ekipę z Kuby. Były to nasze wakacje życia, które na długo zostaną w naszej pamięci. Polecamy z całego serca wszystkim ten hotel a zwłaszcza rodzinom z dziećmi nie będziecie się nudzić.
Pozdrowienia z Polski od
MMMMMJ

Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
2  Dziękujemy, michalmagda2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PalomaHotels_TURKEY, Konuk İlişkileri Müdürü, Club MarvyOdpowiedź udzielona 10 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear michalmagda2017,
Thank you for taking time to score your recent Club Marvy experience and share your valuable feedback with other travelers. Such a great pleasure to know that your have enjoyed your vacation.
On behalf of the entire Club Marvy Team, we would like to thank you for choosing to stay with us and we look forward to welcoming you again in the soonest future.
Best Regards, Deniz KERSE / Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 2 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarvyAssist, Misafir İlişkileri, Club MarvyOdpowiedź udzielona 3 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarvyAssist, Misafir İlişkileri, Club MarvyOdpowiedź udzielona 3 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji