Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Basilica de Santa Maria la Real de Covadonga
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Światynia w lesie...

Klasztor zrobił na nas ogromne wrażenie. Szliśmy do niego na pieszo ( z pobliskiej miejscowości La... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 24 lipca 2020
yanooshtraveller
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
Ukryte w górach

Nam mało znane Sanktuarium Maryjne - ukryte w hiszpańskich górach Picos de Europa - stanowi kolebkę... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019
AniaMW
,
Bielsko-Biała, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (3 551)
  
Recenzje (3 551)
Filtruj recenzje
3 551 wyniki
Oceny podróżnych
2 245
1 014
256
25
11
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 245
1 014
256
25
11
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 3 551 recenzji
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Nam mało znane Sanktuarium Maryjne - ukryte w hiszpańskich górach Picos de Europa - stanowi kolebkę chrześcijaństwa w Hiszpanii. Jest to ich narodowe sanktuarium. Poza wielką bazyliką jest też mała kapliczka i grota - wykuta w ścianie skalnej. To miejsce sprzyja wyciszeniu i modlitwie a także zadumą nad potęgą i pięknem otaczającej przyrody.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
26  Dziękujemy, AniaMW
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Wizyta w drodze powrotnej z jezior. Wystarczy ok 30-40 minut na spacer i zwiedzanie. Warto wejść do kapliczki i przejść grota na teren sanktuarium.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, paulinah2013
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 listopada 2017

Bazylika , którą zdecydowanie trzeba zobaczyć. Schowana w górach, nad jeziorami, z dala od ludzi. Magiczne miejsce, bardzo ważne w historii Asturias

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2017
Dziękujemy, maly_chomik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 31 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji