Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (75)
Filtruj recenzje
75 wyniki
Oceny podróżnych
13
26
20
6
10
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
13
26
20
6
10
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 75 recenzji
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Hotel mały ,obsługa niemiła ,jedzenie mało i co dzień to samo na śniadanie ,kolacja czasami nie do zjedzenia,brudno a na informacje ze na balkonie jest gniazdo os które nas kąsały zero reakcji,nie polecam tego hotelu.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, KrystynaT17
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lipca 2019

Byliśmy w Kormoranos w tamtym tygodniu. Przywitała nas miła Pani w recepcji i przekazała wszystkie ważne informacje i klucz do pokoju.
Pokoje są dosyć małe, ale wystarczające - przecież tu się tylko śpi na wygodnym łóżku :) W nocy jest duszno, można kupić klimatyzacje za 7€, lecz my woleliśmy wydać na barze 7€ haha. Jedyny minus, że nie mieliśmy moskitiery.
Łazienka malutka, brakowało tylko wieszaka na ręczniki i sprawnego wentylatora. Plaża przy barze piękna i czysta, zamówienia przynosi na plaże miła kelnerka lub miły kelner. Śniadania dobre jak u prawie każdego w domu: chleb, szynka, ser, jajka, pomidor, ogórek, płatki, parówki, tosty, dżem, herbata Lipton i kawa z ekspresu ok a nie tak jak ktoś niżej napisał „nie do wypicia”, albo że „ser kiepskiej jakości”. W Biedronce kupujecie gorsze świństwa :)
Obiadokolacje zaskoczyły mnie pozytywnie. Każdego dnia jakiś specjał grecki. Bardzo smaczne. Napoje dodatkowo płatne. Miły Pan kelner zawsze chętnie wytłumaczył, co jest w menu - pozdrawiamy :)
Ogólnie pobyt bardzo udany, moja partnerka chce wracać do Grecji za rok! :))
Pozdrawiamy i dziękujemy za gościnę :)

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Dawid K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: fiorettaB3, Ιδιοκτήτης, Kormoranos Beach HotelOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear customer,
thank you for choosing our hotel for your holidays.We appreciate your nice word,s about our staff.
We will be very happy to see you again!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2019

Przed wyjazdem zostałem uprzedzony, że warunki nie będą luksusowe, a bardziej zbliżone do tych panujących w akademikach. Hotel ma jedną a nie trzy gwiazdki, co jest często błędnie podawane w biurach podróży. Jeżeli chodzi o położenie w Acharavi - bardzo dobre. Bezpośrednio przy czystej plaży kamienistej, w pierwszej linii zabudowań z bocznym widokiem na morze (balkon w każdym pokoju). 400-500m dalej znajduje się plaża piaszczysta. Przy hotelu są leżaki, za które trzeba dodatkowo zapłacić lub kupić drinka w barze. Do głównej drogi i przystanku Green Bus około 7 minut drogi pieszo. Nieco dalej do sklepu. Przemyślenie po wakacjach - chcąc spędzić czas aktywnie, poszukałbym hotelu np. w oddalonym o kilkanaście minut drogi Sidari, a nie w Acharavi. Miasteczko jest również dobrze skomunikowane, ale wydaje się być ciekawsze.
Wracając do hotelu: standard pokojów na parterze i piętrze nie jest wysoki. Stare meble, niezamykające się drzwi do łazienki, która jest dość ciasna. Stary telewizor, dodatkowo płatna klimatyzacja. Plus za lodówkę i sprawnie działające Wi-Fi. Co ważne: ogólnie czysto. Podobno na drugim piętrze są nowe pokoje o wyższym standardzie. Pokoje sprzątane są co 3 dni i co 3 dni wymieniane są ręczniki. My poprosiliśmy, żeby zrobiono to wcześniej i nie było najmniejszego problemu. Codziennie wyrzucanie są śmieci i ścielone łóżka.
POSIŁKI: śniadania 8-10, obiadokolacja 19-22.
Śniadania w formie bufetu, monotonne. Zawsze są: mielonka, ser, dżem, płatki. Do tego na zmianę tosty francuskie, jogurt grecki, warzywa, arbuzy, ser feta. Napoje: kawa, herbata, sok ananasowy i pomarańczowy. Nie mogę powiedzieć że wychodziłem głodny. Obiady są różne, często z tradycyjnej kuchni greckiej w tańszym niż restauracyjne wydaniu. Trafiają się potrawy bardzo dobre i mocno średnie. Ogólnie nie polecam zup. Niektóre dania mięsne były naprawdę smaczne. Na deser były owoce, ciasto lub lody. Różni ludzie różnie oceniali posiłki.
Pan, który zajmuje się serwisem jest miły, choć zasadniczy. W dniu, gdy mieliśmy wycieczkę i chcieliśmy zacząć śniadanie 10 minut wcześniej pan się nie zgodził. W dniu wyjazdu musieliśmy zacząć obiad 15 minut wcześniej, jednak Pan kazał nam czekać do punkt 19 i dopiero po interwencji Pani z recepcji podał nam dania.
Podsumowując, polecam hotel osobom, które nie jadą opalać się przy basenie i chcą spędzać czas aktywnie, a hotel traktować jako sypialnię i zaoszczędzić przy tym trochę pieniędzy.
W nawiązaniu do innych komentarzy: Pan serwujący dania nie był niemiły, raczej przyjaźnie nastawiony. W czasie śniadania na bieżąco uzupełniano braki (warzywa). W czasie naszego pobytu nie było problemu z komarami.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Przemek P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 lipca 2019

Szanowni Państwo,jeśli chcecie być poniżani, traktowani jak intruzy, wyzywani, jeśli chcecie być traktowani jak goście, którzy zawadzają, jak zło konieczne to możecie tam jechać. Hotel i obsługa nie zasługują na trzy gwiazdki. Tylko jedno piętro jest odnowione, reszta godna pożałowania, sypiąca się ruina, jedzenie koszmarne. Nie ma żadnego napoju do kolacji a przyjście w własną wodą grozi wyrzuceniem z kolacji. Śniadania? Kpina. Ja właśnie wracam z tego koszmarnego miejsca,gdzie właściciel albo ktoś mający się za Boga w tym brudnym i godnym pożałowania miejscu,mało mnie nie pobił na basenie. Mam na to świadków, skarga na ten hotel została napisana i wysłana. Agresja w stosunku do gości hotelowych. Odpowiedni komentarz zostanie dodany. Koszmarne wakacje w Kormoranosie, nigdy więcej!

Wskazówka dotycząca pokoi: Tylko pokoje na drugim piętrze są odnowione, reszta to stan sprzed 20-30 lat.
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Agnieszka G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: fiorettaB3, Διευθυντής, Kormoranos Beach HotelOdpowiedź udzielona 11 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Agnieszka,
to become a recipient of such a behavior probably you are not the customer that someone would prefer to have in his own property .Is our obligation to protect others people holiday,guiet and safety.We are very strict with people who do not respect .Sorry !
You have booked a DBL standard room with H.B , but you have stay in a LUX -SUPERIOR room.
Also you should know that H.B basis does not include any drinks.My opinion is that you get much more than you have paid ( damages you and your friend,s have caused and not pay for, are not include).

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2019

Na stu Greków dwóch jest złych a on jest pierwszy. Niemily bez wyrazu twarzy zwykly Najdroższe piwo na całej plaży najdroższe leżaki.Chodziliśmy do konkurencji uśmiechniętej i miłej. Na obiad był wybór ale nie mogliśmy zamówić czterech tych samych dan tylko po dwa. Jedzenie bardzo dobre i to tyle dobrego

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Małgorzata W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: fiorettaB3, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν, Kormoranos Beach HotelOdpowiedź udzielona 25 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear visitor,we are really sorry for you that you express your opinion for people you have never met or even speak with them!
You have the right to choose where you will stay for your drink even if you will find it 10 cents cheaper,this is why pricelists are for.We serve only pure-authentic drinks and we are proud to keep our guality in high levels.
About sunbed,s now if you think that the amount of 5 euros per day for set in June 2019 is expensive, obviously
you have no travel experience and you are looking for slavery.
Our H.B menu it consists 3 starter,s and 3 main dishes where you can choose every day us per your travel agency agreement. In total with dessert is 4 dishes.If for you was not enough it will probably be your only meal allday long.
You should be grateful for our benefits.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji