Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Almyros Beach Resort & SPA
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Super wakacje w świetnym hotelu w nieciekawym czasie.

Byliśmy w hotelu Almyros od 11 lipca na 14 dniowym urlopie, super hotel oraz super urlop... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 27 września 2020
Turysta_68
,
Gliwice, Polska
Polecamy!

Hotel absolutnie zasługuje na 5 gwiazdek. W dobie COVID zrobione są dwie tury na obiad i na kolacje... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 9 września 2020
I4476QAkarlas
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (141)
  
Recenzje (141)
Filtruj recenzje
141 wyniki
Oceny podróżnych
75
50
11
2
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
75
50
11
2
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 141 recenzji
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2019

Polecam:) sprzątanie codziennie, ręczniki wymienianie codziennie a pościel na zyczenie:) duży wybór jedzenia, które jest pyszne ;) wszystko nowoczesne i nowiutkie:)miła i profesjonalna obsługa, które pomaga szybko i sprawnie :) )piękna plaza:) do centrum dość daleko ale jest mini market:) super animacje:) basen duży , ludzie nawet w sezonie się nie ściskają :) super zjeżdżalnie :) wszystko w zasadzie super:)jedyny minus- bardzo słodkie napoje, nawet woda dziwna w smaku wiec polecam wodę z butelki :)

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Agata K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DKantalis, Director of Sales, Almyros Beach Resort & SPAOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest

Thank you so much for your kind comments and review. We are delighted to have met you and that you have enjoyed your vacations with us. We really hope we will have the chance to welcome you in the near future

Warm regards from the management and staff of Almyros beach resort & Spa.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lipca 2019

Almyros... Bardzo fajny hotel, nowość na rok 2019. Plaża tuż za rogiem. Bardzo miła i przyjazna obsługa, zawsze służąca pomocą. Mieliśmy pokój rodzinny, bardzo przestronny i gustownie urządzony, łazienka zdecydowanie na plus. Posiłki różnorodne, show cooking. Polecam bar na piętrze, przepiękny widok zwłaszcza gdy jest zachód słońca.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
2  Dziękujemy, Ewelina F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DKantalis, Director of Sales, Almyros Beach Resort & SPAOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

dear Guest

On behalf of the management & Staff we would like to thank you for your kind comments & review.

We really hope we will have the chance to host you back in the near future

Warm regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 maja 2019

Cały hotel składający się z budynku głównego oraz kilkunastu willi na bardzo wysokim poziomie. Obsługa zarówno w restauracji, jak i personel sprzątający - wspaniała! Jedzenie oraz napoje (kawa, napoje alkoholowe) bardzo dobre, także w opcji all inclusive. W pokoju zestaw do kawy i herbaty. Bardzo różnorodne posiłki, dostępne przez cały dzień, między głównymi posiłkami dostępna bardzo szeroka gama przekąsek przy basenie oraz w lobby (ciasta, kanapki, sałatki, makarony lub frytki - codziennie coś innego). Czyste,przestronne, nowoczesne pokoje z bardzo wygodnymi łóżkami. I jeden ogromny minus - 80% pokojów to pokoje łączone, czyli posiadające drzwi między dwoma sąsiadującymi pokojami, w żaden sposób nie wyciszone, przez co w pokoju słychać każdy, najmniejszy odgłos sąsiadów - i to nie tylko dźwięk telewizora czy suszarki do włosów, ale każde słowo, przemieszczanie się po pokoju czy otwieranie szafy. Bardzo utrudnia to beztroski i swobodny pobyt i niestety sprawia, że mimo ogromnych starań personelu hotelu i super wyposażenia wypoczynek traci na jakości. I jeszcze jedna, ważna uwaga - drzwi do łazienki szklane, tak że również bez żadnego wyciszenia (może to mieć dla niektórych par duże znaczenie).

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
3  Dziękujemy, Wioletta B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 września 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajna piaszczysta plaża oferująca leżaki z parasolki w cenie 6 euro za dzień (2 leżaki plus parasol)możliwość zamówienia jedzenia i napoi do leżaków ,lub samodzielny zakup,woda we wrześniu ciepła w godzinach od 12 do 16 potem i przed chłodna

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
2  Dziękujemy, R2253XQmarekk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2017

Drodzy czytelnicy... widoki jak widoki... piękne... polecamy każdemu wybrać się w to miejsce jeżeli dysponujecie wolną chwilą. Na pewno nikt nie będzie czuł się pokrzywdzony.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2016
2  Dziękujemy, stefanwwa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji