Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (457)
Filtruj recenzje
457 wyniki
Oceny podróżnych
180
173
64
30
10
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
180
173
64
30
10
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 457 recenzji
Zrecenzowano: 5 lipca 2019

Hotel ten to doskonały wybór na spędzenie urlopu .Na terenie znajdują dwa duże baseny , w tym jeden ze zjeżdżalniami . Świetna ekipa animatorów , która zapewnia gościom zabawę od rana aż do późnego wieczora . Z hotelu wyjście bezpośrednio na przepiękną szeroką piaszczystą plażę , która codziennie była sprzątana . Pokoje codziennie sprzątane z wymianą pościeli . Dobre jedzenie , spory wybór aczkolwiek monotonne i to chyba jedyny minus . Bogata oferta all inclusive . Obsługa hotelu zawsze uśmiechnięta , chętnie służą pomocą kiedy coś jest nie tak .
Hotel godny polecenia .

Wskazówka dotycząca pokoi: Najlepszą opcją jest wybór pokoju w budynku głównym , Pokoje w bungalowach sa mniejsze i ich standard jest o wiele bardziej niższy .
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, ANNAAGNIESZKA2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: YiannisVasilakis, Γενικός Διευθυντής, Dessole Dolphin Bay ResortOdpowiedź udzielona 7 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Ania,

Thank you for taking the time and writing such kind words for our Resort. We are thrilled to hear that you have enjoyed your summer vacation and we are especially grateful for you recommending Dessole Dolphin Bay.
We are looking forward to welcome you back once more, should you decide to visit Crete again.

Warm regards,
Andreea Irimia
Guest Relations
Dessole Dolphin Bay Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Super hotel, przyjazna atmosfera, wspaniała obsługa. 100% polecam :) 15 min darmowego masażu.... Dobre oferty na kolejne masaże.... Warto zajrzeć do spa.. Pani Savula świetnie masuje. Pani Rena bardzo miła obsługa.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Kasia B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: YiannisVasilakis, Manager, Dessole Dolphin Bay ResortOdpowiedź udzielona 19 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Kasia,

Thank you for staying with us and for taking the time and recommending our Resort.
It was a pleasure having you as our guest and we hope to welcome you back once more, on your next trip to Crete.

Warm regards,
Andreea Irimia
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 września 2018

Witajcie, nasz pobyt od 23-30.09.
Wg mnie 4 gwiazdki to lekka przesada.

Hotel czysty i systematycznie sprzątany.
Pokoje rownież sprzątane codziennie. Aczykolwiek lepiej nie zaglądać w miejsca „trudno dostępne”.
Bungalow z widokiem na ogród a raczej na chodnik przez okno balkonowe, bliziutko do basenu.
Na ścianach ciapki.
Bardzo duzy minus za łóżka. W sumie to tylko materac położony na płycie osb, nie da sie na tym spać. Wiec jak tu mowic o odpoczynku.
Łazienka z wanna, pordzewiałe lustro. Ręczniki wymieniane codziennie, suszarka w łazience.
Basen Ok. Duzy, głęboki i czysty lecz po wyjsciu z basenu posadzka z kamyków jest uciążliwa a na dzieci trzeba bardzo uważać bo upadek na kolana skończy sie tragiczne.
Obsługa bardzo miła i pomocna.
Restauracja Ok. Jedzenie w sumie smaczne lecz napoje to smak totalnej chemii...
Hotel totalnie nie przygotowany dla rodziny z małym dzieckiem. Nie ma gdzie podgrzać mleka czy przygotować jedzono po obiedzie, brak przewijaka. Plus jedynie za siedzonko w restauracji.
Piwo chyba bez procentów aczykolwiek dobre w smaku, pozostałe alkohole beznadziejne.
Plaża czysta, darmowe leżaki.
Team animatorów świetny.

Polecam osoba którzy nie wymagają zbyt wiele. Natomiast jak dla mnie ocena jest zawyżona. Oceniam ten hotel na mocna 3.
Pozdrawiam

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Artur A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2018

Hotel jest wspaniały, pokoje przestronne i sprzątane codziennie. Największym plusem jest jedzenie, pysze i zróżnicowane. Super śniadania, obiady i kolacje. Dużo owoców- arbuz, melon, nektarynki, brzoskwinie, śliwki. Wspaniałe lody, ciasto. Dobre napoje, soki. Jeżeli coś się skończyło, zaraz donoszono z kuchni. W tawernie przed obiadem super przekąski- podają kebab,pizze, hamburgery, skrzydełka. Plaża szeroka, czysta, należąca do hotelu, piękne morze, fajne leżaki. Obsługa profesjonalna, miła uprzejma. Otoczenie bardzo ładne wśród kwiatów i ładnie utrzymanej zieleni. Dużą zaletą bungalowów jest cisza i spokój. W pokoju sejf, lodówka i znajdująca się w niej woda. Sport i rekreacja- boisko do piłki nożnej, boisko do siatkówki na plaży, kort tenisowy, bilard. Pobliska elektrownia pięknie wygląda nocą. Jeżeli ktoś interesuje się wycieczką na Santorini nie polecam kupować od organizatora- katamaranem płynie się 4h. Cena 155 Euro+12 dojazd do Heraklionu. Udało nam się kupić w biurze gdzie pracuje Polka (mieszkająca na stałe w Grecji) za 115 Euro katamaranem, wystarczy wyjść z hotelu i pość w lewo i cały czas prosto- przejść przez jezdnię, przy drodze stoi kład. Organizator straszy żeby nie kupować nigdzie indziej tyko u niego. Polacy którzy przebywali w tym czasie w hotelu co my, przepłacili i płynęli z nami za 167 Euro. Byliśmy grupą 7 osobową i wszyscy są zadowoleni. Podsumowując wakacje wspaniałe, hotel godny 4* Jedzenie fantastyczne.

Wskazówka dotycząca pokoi: Jeżeli ktoś preferuje cisze i spokój, to polecam pokoje w bungalowach.
Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
4  Dziękujemy, Magdalena W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: YiannisVasilakis, Manager, Dessole Dolphin Bay ResortOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Magdalena W,

Thank you for taking the time and writing such a lovely review for our Resort. Here in Dessole Dolphin Bay not only we strive to meet our guests' expectations but exceed them as well.
We are thrilled to hear that the hard work of our staff team has made your vacation here a pleasant and enjoyable experience. It's feedback like yours that keeps us motivated to further improve our services and standards for our future guests'.
It was a pleasure having you and your family as guests and should you visit Crete again we hope to welcome you back as well.

Warm regards,
Andreea Irimia
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2018

Hotel godny polecenia. Doskonała lokalizacja tuż przy czystej hotelowej plaży. Plaża nadaje się idealnie do spacerów , leżakowania ,pływania lub siedzenia ze szklanką chłodnego piwa - do baru jest 50 m. Wspaniała obsługa, dbająca aby twój pobyt był czystym relaksem. Wspaniałe wakacje.

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Piotr P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: YiannisVasilakis, Manager, Dessole Dolphin Bay ResortOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Mr. Piotr P.,

Thank you for taking the time and writing a review for our Resort. Here in Dessole Dolphin Bay not only we strive to meet our guests' expectations but exceed as well. Hearing that you have enjoyed your summer vacation only motivates us to even further improve our services and standards for our future guests.
Should you visit Crete again we hope to welome you back as well.

Warm regards,
Andreea Irimia
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji