Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (552)
Filtruj recenzje
552 wyniki
Oceny podróżnych
98
152
117
79
106
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
98
152
117
79
106
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 552 recenzji
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Przecudowne wakacje hotel marilena na wysokim poziomie śmiało zasługuje na 4* pyszne jedzenie, przekąski może napoje za słodkie ale to moje zdanie. Blisko plaża dosłownie 150 metrów, koło hotelu na prawo pani polka która pomaga w doborze aut i wycieczek.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Agn143
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Guest Relations Manager, Marilena HotelOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Agn143,

Let us express our sincere thanks and appreciation for your kind words and to be given the opportunity to extend our hospitality.

We are, as well, happy to know that you were pleased with our food & beverage service offerings.

Everything we do is aimed at providing you with an excellent hotel experience and your feedback is extremely important.

All the pleasure was shared with the entire team and we hope to see you again in the future.

Best personal regards
YourMarilena Hotel Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Byliśmy w tym hotelu drugi raz,polecam gorąco.Czysto,jedzenie bardzo dobre,urozmaicone,swierze,naprawdę każdy znajdzie cis dla siebie.Przemila obsługa ,zawsze wolne leżaki przy basenie,smaczne przekąski .Polecam ten hotel!

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, KrystynaT17
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Guest Relations Manager, Marilena HotelOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear KrystynaT17,

Thank you for sharing your thoughts with the valuable readers here on TripAdvisor.
It is truly exciting to receive reviews like yours!

Thank you for highlighting the great food quality.

Moreover, it is a delight to know that you were especially satisfied with our staff’s work and service, as we always do our utmost to accommodate our guest’s needs.

All the pleasure was shared with the entire team and we hope to see you again in the future.

Best regards
YourMarilena Hotel Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Nie bardzo rozumiem niskie oceny na Tripie, za te pieniądze jest godny polecenia, wybraliśmy go w ostatniej chwili z racji zmiany daty urlopu. Śmieszy mnie, gdy czytam niektóre opinie. Czego Państwo się spodziewali za 1500zł poza sezonem z all inc bo przeważnie niskie oceny są z poza sezonu?
Od początku. Hotel czysty, jedzenie monotonne ale smaczne, nigdy nie brakowało jak niektórzy wspominają. Położenie około 150m od morza idąc deptakiem, basen przyhotelowy czysty i tu też niektórzy piszą, że przy ulicy a na zdjęciach gdzie jest ? w Lesie? Obsługa miła, pomocna. Leżaki na plaży za 5 euro od dwóch osób do wykorzystania konsumpcyjnie ( średnio dwa napoje ). Podsumowując jeżeli na 3 osoby wydajemy około 6tyś to nie spodziewajmy się pałaców ale solidnego Greckiego hotelu na przyzwoitym poziomie. Miło i ciepło. Jakość adekwatna do ceny.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Raftom2
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Guest Relations Manager, Marilena HotelOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Raftom2,

First of all we would like to thank you for having chosen the Marilena Hotel for your stay in Ammoudara.

Great that we could convince you of the cleanliness of our hotel.

Also thank you for the kind words regarding the breakfast. We are continually trying to improve the variety and quality of food items that we offer.

It's always a pleasure to welcome you in our little paradise in Ammoudara and we can't wait to welcome you here soon again.

Best personal regards from Ammoudara
YourMarilena Hotel Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie bardzo dobre na stołówce ,bardzo miła obsługa.
Przekąski przy basenie dobre.
Blisko sklepy z pamiątkami i markety,restauracje.
Plac zabaw dla dzieci.
Polecam ten hotel i napewno tak kiedyś jeszcze przyjadę.
Ogólnie Kreta przepiękna, polecam najbardziej Gramvousa Balos ale oczywiście duże miasta tez np. Heraklion,Ágios Nikólaos
Polecam

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, 324klaudiaz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Guest Relations Manager, Marilena HotelOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear 324klaudiaz,

Greetings from Marilena Hotel in Ammoudara.

We all strive to make our guests stay a memorable one with offering a warm and genuine service. One of our main goals is to offer delicious food and it is great to see that we have met your taste.

It was a pleasure to read that you have enjoyed the central location of our property as well as the facilities.

It’s always a pleasure to welcome you and we hope to see you in the near future.

Best regards from Ammoudara
YourMarilena Hotel Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Miły hotel z przyzwoitym jedzeniem. Basen głęboki wystarczająco duży. Wygodne leżaki. Przy basenie łączka do opalania. Bar przy basenie z miłą obsługą. Każdy znajdzie coś dla siebie. W określonych godzinach różne przekąski, może nie wykwintne ale wystarczające na pierwszy głód. Bar w lobby z miłą barmanką jednak drinki i napoje gorsze w porównaniu z barem przy basenie. Pokoje czyste regularnie sprzątane. Można przyczepić się do łazienki a dokładnie do prysznica. Niewielki z zasłonką nie chroniącą przed niczym. Po kąpieli łazienka zalana wodą.
Posiłki dobre i urozmaicone. Braki dość szybko uzupełniane przez obsługę. Część stolików na dworze. Za największy minus uważam mocne przegęszczenie stolików w środku.
Obsługa w recepcji miłą i uczynna.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, Rafal1973PL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Guest Relations Manager, Marilena HotelOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Rafal1973PL,

First of all we would like to thank you for spending time to write a review through TripAdvisor.

We are, as well, happy to know that you were pleased with our food & beverage service offerings.

Special thanks for pointing out the cleanliness of our hotel.

Hoping to welcome you again for a future holiday in Ammoudara.

Best regards
YourMarilena Hotel Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji