Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 639)
Filtruj recenzje
1 639 wyniki
Oceny podróżnych
893
478
166
66
36
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
893
478
166
66
36
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 639 recenzji
Zrecenzowano: 8 września 2019

Kierując się dobrymi recenzjami i zeszlorocznym udanym pobytem w hotelu Atlantica na Rodos wybralismy ten hotel na tygodniowy pobyt dla 3 doroslych osób. Nie spodziewalismy się, że w pierwszym tygodniu wrzesnia hotel będzie przeżywal oblężenie rodzin z małym dziećmi a my horror z tym związany.
Hotel jest bardzo ładny, czysty i serwuje wspaniale jedzenie.
Niestety panuje w nim ciągly halas od wczesnych godzin rannych powodowany wrzaskami, płaczem i wolaniem małych dzieci. Wrzaski budzą gosci już w chwili gdy rodzice wypuszczają dzieci na korytarz pozwalajac im sie na nim bawic od godziny 7 rano. Wielki halas panuje w restauracji podczas śniadania gdzie wrzaski dzieci mieszaja sie dzwonieniem sztućcow i naczyn oraz puszczanej z glosnikow muzyki. Halas trwa przez caly dzień. Wrzaski dzieci na basenie zakłocane są przez natarczywą i bardzo głośną muzyke z glosnikow nad basenem oraz w kazdym barze.
Nigdy nie przeszkadzaly nam dzieci w hotelach i nigdy nie odczuwalismy potrzeby rezerwowania hotelu tylko dla doroslych. Jednak nigdy dotąd nie spotkalismy sie jeszcze z tak przerażającą ilością małych dzieci w wieku od 0 do 5 lat w jednym miejscu. Mielismy wrażenie ze za każdym rogiem i krzaczkiem ktos plakal albo krzyczał.
Hotel znajduje bezposrednio przy plazy jednak opis pieknej piaszczystej plazy mija sie z prawda. Piasek zmieszany z kamykami i patykami znajduje się tylko w miejscu gdzie stoją leżaki. Wejście do wody jest kamienisto-skaliste więc wskazane są buty do pływania
Woda jest czysta i ciepla a silny wiatr wiejący od morza powoduje duże fale i jest to na pewno duży plus.
Sąsiednia elektrownia nam nie przeszkadzała. Wygląda dziwnie i stanowi bardziej ciekawostkę niż wadę otoczenia.
Jesli ktos chce wypocząc w spokoju, na pewno nie polecamy tego hotelu. Jest oblegany głownie przez rodziny z małymi dziećmi.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 67katarzynag
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AtlanticaAktiZeus, Public Relations Manager, Atlantica Akti Zeus HotelOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for your detailed feedback regarding your recent stay with us.

We are thrilled to hear that our food quality surpassed your expectations.

Please note that since we are a family resort, we understand that our younger quests like to spent more time in our communal areas. This can often create a lively atmosphere. We do however respect each and every guest and therefore will take your feedback into consideration for further improvement.

We would like to thank you for being our guest.

Kind Regards,

The Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

W hotelu nie ma się do czego przyczepić. Czysto, przyjazny personel, pomocny. W opcji all inclusive jedzenie fantastyczne. Baseny fajne, plaża też. Do Heraklionu można dojechać miejskim autobusem. Wszystko super gdyby nie fakt, że hotel położony jest tuż obok dymiącej, ogromnej elektrowni... I czar pryska. Daję hotelowi maksymalną ocenę, bo sam w sobie na to zasługuje, ale za elektrownię powinien dostać zero. wykupując pobyt w tym hotelu w TUI, nikt mnie o tym nie poinformował. oczywiście, są osoby, którym to w ogóle nie przeszkadza, ale dobrze wiedzieć,zanim tam się zjawisz.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Anna A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AtlanticaAktiZeus, Public Relations Manager, Atlantica Akti Zeus HotelOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

What a real pleasure to read your comments regarding your stay in our resort. Thank you very much for acknowledging our efforts as it is our aim to exceed our guests' expectations and offer you a memorable holiday experience.

We hope to have more opportunities in the not distant future to welcome you back to our property and extend once again the warm Cretan hospitality standards!

Kind Regards,

The Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019 z urządzeń przenośnych

Na nasz urlop wybraliśmy Kręte. Sugerując sie pozytywnymi recenzjami - wybraliśmy właśnie ten hotel. Ogólnie sam hotel z otoczeniem bardzo ładny, czysty, dużo zieleni i kwitów. Obsługa bez zarzutów. Myśleliśmy, że na przełomie sierpnia/września nie trafimy na dużą ilość rodzin z dziećmi, ze względu na początek roku szkolnego, niestety się myliliśmy. Hotel głownie nastawiony na takich gości, 80% to właśnie rodziny z małymi dziecmi. Niestety, nasz pokój znajdował sie tuż przy windzie i wyjściu z hotelu co skutkowało ciągłymi odgłosami dochodzącymi z korytarza i to od wczesnych godzin porannych. Zgłaszaliśmy chęć zmiany pokoju, natomiast obsługa tłumaczyła się pełna rezerwacją miejsc i finalnie pokoju nie zmieniliśmy.
Na basenie bardzo tłoczno, jak zawsze leżaki rezerwowane od świtu. Czytałam gdzieś o basenie tylko dla dorosłych - ale takiego nigdzie nie znaleźliśmy! Na plazy dużo leżaków natomiast by znaleźć komfortowe miejsce trzeba zjawić sie wcześnie lub zostawić ręcznik bo po godzinie 10 znalezienie miejsca bylo wyzwaniem.
Jeżeli chodzi o jedzenie to smaczne, różnorodne, nie do przejedzenia ;)
Podsumowując - urlop udany ale następnym razem zdecydujemy sie na hotel bez dzieci i moze troche mniejszy.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, weronikabyd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AtlanticaAktiZeus, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Atlantica Akti Zeus HotelOdpowiedź udzielona 4 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your thoughts regarding your recent stay with us!

We are glad to hear that your enjoyed most aspects of your stay including our food quality and variety.

It would be our pleasure to be of service to you again the future.

Please do not hesitate to contact us should you wish to visit us for a second time so we can provide our assistance to your needs, as our guests' comfort is of paramount importance to us.

Kind Regards,

The Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

W Hotelu Atlantica Akti Zeus spędziliśmy lipcowy tydzień i uważam, że są to najlepsze dotychczas wakacje pod względem wyboru hotelu. Hotel znajduje się tuż przy plaży, na której dostępne są bezpłatne leżaki i parasole, plaża ładna piaszczysto-żwirkowa. Otoczenie hotelu bardzo atrakcyjne, dużo roslin, kwiatów, zieleni. Na terenie hotelu jest bardzo czysto. Jedzenie bardzo dobre, zróżnicowane, kolacje tematyczne, co było miłym zaskoczeniem, np. Kolacja grecka, meksykanska, azjatycka. Dodatkowym plusem była tzw. pozna kolacja, do godziny 24. Również do tej pory w barach były serwowane drinki. Co do barów - na terenie hotelu było ich kilka, nam najbardziej przypadł do gustu Sentia bar z widokiem na morze oraz Wine Bar - przyjemne, romantyczne miejsce. Pokoje bardzo ładnie urządzone, nowoczesne, funkcjonalne, codziennie sprzątane. Warto wspomnieć, że są również bardzo dobrze "wyciszone". Nie słychać chodzących po korytarzu ludzi ani odgłosów z zewnątrz. Animacje dla dorosłych codziennie na basenie od 10 do 17 - bylo kilka fajnych aktywności - aqua gym, aqua dance, stretching, pilates, siatkówka plażowa, pilka wodna. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie :) mogłabym wymieniać mnóstwo zalet. Podsumowując- świetny hotel, ladnie urzadzony z dobra obslugą, pysznym jedzeniem, fajnymi animacjami - z pewnością nikt nie będzie się tam ani nudził, ani chodził głodny :)

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Iga Ś
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AtlanticaAktiZeus, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Atlantica Akti Zeus HotelOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for choosing our resort for your summer vacation!

We are glad to learn that you had an excellent stay and experience at Atlantica Akti Zeus!

All your comments are much appreciated.

Look forward to the pleasure of welcoming you back in the near future.

Kind Regards,

The Management Team


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2019

Hotel na skraju miejscowości Amoudara przylegającej do Heraklionu. Co prawda w sąsiedztwie znajduje się elektrownia, ale w niczym to nie przeszkadza. Bezpośrednio przy hotelu znajduje się plaża, parasole i leżaki oczywiście w cenie. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Obsługa bez zastrzeżeń. Ogólnie bardzo czysto. Bardzo dobre miejsce do ewentualnych wypadów po Krecie.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Roman R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji