Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Siper

Szok to moje pierwsze wrażenie . Naprawdę super i polecam . Jak w niebie wszystko na płazy za... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 2 maja 2018
Marek G
z urządzeń przenośnych
Bajeczna plaża aczkolwiek wietrzna

Plaża bajeczna, piasek jak mąka, woda w bajecznych kolorach i ciepła. Ponieważ ta część Kuby to... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 23 lutego 2018
drzewko
,
Polska Centralna, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 788)
  
Recenzje (1 788)
Filtruj recenzje
1 788 wyniki
Oceny podróżnych
1 376
326
60
14
12
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 376
326
60
14
12
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 788 recenzji
Zrecenzowano: 23 lutego 2018

Plaża bajeczna, piasek jak mąka, woda w bajecznych kolorach i ciepła. Ponieważ ta część Kuby to Atlantyk prawie zawsze wieje i są fale (czasami duże). Nie potrzeba butów do wody. Serwisy plażowe bezpłatne, bary na plaży z muzyką kubańską, przekąskami i drinkami. Ocean wyrzuca wodorosty, które codziennie są zbierane ręcznie. Jeśli nie lubicie wiatrów i fal wybierzcie Varadero lub południe Kuby.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2018
Dziękujemy, drzewko
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 stycznia 2018

Piękna plaża Santa Maria! Czysto, codziennie sprzątane wodorosty! Idealna na romantyczne spacery! Polecam

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2018
Dziękujemy, Milena W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 maja 2017

Plaża miejscami wąska, zwłaszcza podczas przypływu ale kolor wody....przepiękny, zapiera dech w piersiach i nie można oderwać wzroku

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2017
Dziękujemy, Kasia G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 kwietnia 2017

Plaża wspaniała-piasek biały i miękki jak mączka,leżaki rozkłada obsługa,bary na plaży z różnorodnym jedzeniem,piciem.Słabym punktem tego miejsca są zejścia-niestety dzikie,nierówne,brak uporządkowanych schodów,lub choćby czegoś na kształt schodów... Ale może to ma być urok tego miejsca?Morze Karaibskie szafirowe,możliwość darmowego wypływania w morze małymi katamaranami.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2017
Dziękujemy, Matka-szeryf
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 marca 2017

Piękna karaibska plaża. Piasek delikatny jak mąka. otoczona piękna karaibską zielenią. Woda bardzo ciepła (marzec) i lazurowa. Coś pięknego :)

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2017
Dziękujemy, nawrot1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji