Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 471)
Filtruj recenzje
3 471 wyniki
Oceny podróżnych
1 314
1 051
513
317
276
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 314
1 051
513
317
276
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 3 471 recenzji
Zrecenzowano: 12 marca 2019

Hotel w ładnym i sympatycznym stylu. Pokoje czyste i nie słyszałem żadnych złych komentarzy od innych gości. Super basen i plaża. Blisko do centrum handlowego około 10 minut drogi. Obsługa raz super raz nie do końca fair szczególnie na stołówce. Jedzenie da się zjeść ale trzeba mieć na uwadze to że na Kubie nie ma wszystkiego co by się chciało. Ogólnie wszystko na medal.

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Robert J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Director_General2018, General Manager, Starfish Cayo Santa MariaOdpowiedź udzielona 12 marca 2019
Tłumaczenie Google

Estimado Robert J,

Muchas gracias por su comentario. Nos complace mucho que haya elegido nuestro hotel Starifsh Cayo Santa Maria para disfrutar de esta ocasión tan especial.

Nos sentimos muy contentos de leer que su estancia fue placentera y que hayamos podido cumplir con sus expectativas en cuanto a nuestros servicios y atenciones.

Esperamos, sinceramente, poder ofrecerles otra experiencia inolvidable en un futuro próximo y conquistarle, de nuevo, al estilo que nos distingue en Starfish.

Atentamente,

Director General.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lutego 2019

Bardzo fajne miejsce do wypoczynku, cudowne plaże, z małą ilością osób. Ośrodek czysty, pokoje codziennie sprzątane. Jedzenie jak na Kubę ok. Hotel oferuje dla gości wiele atrakcji, m.in. darmowe pływanie katamaranem czy masaże na plaży.

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Grze D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Director_General2018, General Manager, Starfish Cayo Santa MariaOdpowiedź udzielona 13 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear Grze D,

It has been a real pleasure to read this excellent review of your recent holiday with us at our hotel and we really appreciate that you took the time to write and share it with us and other travellers. The fact that we were able to exceed your expectations with our excellent standards in every area that characterise our company is of great importance to us.

It is therefore very satisfying for us that you have kept us in your fondest memories and it would be wonderful to welcome you and your family back again.

Best Regards,

General Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lutego 2019

Byliśmy w tym hotelu w styczniu 2019 , w opcji 2+1, z biurem ITAKA.Hotel ok - dużo roślinności na terenie, plaża również fajna chociaż w czasie przypływów robi się wąska, pokój - suita za dopłatą w miarę duże ( 2 pokoje połączone drzwiami,2 łazienki - ale w jednej kabina i wanna)
Jedzenie dobre ale ubogo i biednie.Wifi - koszt 1 CUC/godz ( zaokrąglając 1 euro/godz) dostępne tylko i wyłącznie w lobby lub w niektórych pokojach/balkonach na piętrze.Niedaleko , 10 minut spacerkiem lub melexem z hotelu mini-wioska gdzie można kupić pamiątki-rękodzieła typu obrazki magnesowe,pierścionki,obrazki,itp.Warto zabrać ze sobą środki na insekty, strasznie tną takie nie widzialne jak u nas tzw " przecinki" , ja miałem muggę i pomagało.
Byliśmy w Hawanie , lot fajnym zdrowym samolotem około 50 minut.Warto - po to się tam jedzie.
Ogólnie pobyt ok ale na jeden raz.

Termin pobytu: styczeń 2019
1  Dziękujemy, romcio74
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Director_General2018, General Manager, Starfish Cayo Santa MariaOdpowiedź udzielona 11 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We really appreciate the time you took to let us know about your experiences while staying with us at Starfish Cayo Santa Maria, our hotel located directly on a 1.000 m stretch of white sandy beach in the Santa Maria.

Regarding our gastronomy offer though, please let us mention that at Starifsh we understand that food is an important aspect of our guests’ overall experience, this is why our chefs have created a wide assortment of options to please every type of palate.

On the other hand, we greatly appreciate your comments about the friendliness of our excellent staff, which is one of the strengths of our hotel and our Starfish Company.

We would be enchanted to welcome you again in the future ensuring you in advance of our utmost commitment to make your next Starfish holiday an unforgettable one.

Best regards,

General Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Witam,

Polecam ten hotelcz całego serca, jedzenie dobre, dosyć spory wybór, każdy znajdzie coś dla siebie...tylko czy jedzenie jeste wyznacznikiem udanych wakacji? ABSOLULNIE NIE! Hotel, personel i animatorzy( przedwszystkim animatorzy) na dziesięć punktów. Cudowne plaża, darmowe katamarany, drinki, rum i salsa na okrągło.
Polecam i wrócę tam znowu!!

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Marta M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Director_General2018, General Manager, Starfish Cayo Santa MariaOdpowiedź udzielona 20 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Marta M,

Thank you so much for taking the time in sharing your amazing experience with other readers and future customers. This encourages us to continue working hard so as to maintain the quality our customers deserve. I am so glad to know you were so pleased with our facilities and services! we hope that you and your family come back soon for another good vacation

Best regards,

General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel plaża ładne . Jedzenie- zwłaszcza na obiad średnie - najdelikatniej to określając . Kelnerzy - w głównej stołówce - leniwi . Oczekują pieniędzy za to , że tam są . Kolejny pobyt na Kubie nie będzie w tej sieci hoteli. Sam fakt , że jest tam bieda nie jest usprawiedliwieniem lenistwa . Nie robią tego charytatywne . Kraj jest piękny i szkoda by było aby przez tych leniuchów nie przyjeżdżali kolejni goście.

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Goral1975
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Director_General2018, General Manager, Starfish Cayo Santa MariaOdpowiedź udzielona 18 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Goral1975,

I am sincerely sad to learn of your disappointment following your recent stay with us and would like to offer my sincere apologies.

Rest assured that your comments have been shared with the heads of department concerned in order to avoid any repetition.

We do hope to have the opportunity to welcome you again when we would be honoured to be able to demonstrate another type of experience, more representative of our usual quality.

Regards from Starfish Cayo Santa Maria
General Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji