Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 17:00
Wyróżnione recenzje
Fenomenalne doświadczenie!

Niezwykle ekscytujące doświadczenie, które z pewnością będziemy chcieli powtórzyć. To była nasza... Przeczytaj więcej

Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją

Zrecenzowano 1 tydzień temu
Adrrrria
Cudowne wspomnienie

Swietna ekipa nurkowa, ktora szczerze polecam! Pelen profesjonalizm, rzetelne informacje i bardzo... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu
Anna K
Przeczytaj wszystkie recenzje (123)
  
Recenzje (123)
Filtruj recenzje
123 wyniki
Oceny podróżnych
121
2
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
121
2
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 123 recenzji
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Bardzo nam się podobało, nigdy wcześniej nie nurkowaliśmy. Przednia zabawa i bardzo profesjonalna obsługa. Polecam z całego serca!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, topnotchprogrammer
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ipadivers, Owner, IPAdiversOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu

Bardzo dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy !
Czekamy na Was !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Razem z córka Dominika szczerze polecamy podwodna przygodę z IPADIVERS.Stefan to wspaniały instruktor,świetny psycholog i nurkowy profesjonalista.To było nasze pierwsze podwodne doświadczenie,krótki niezbędny instruktaż ,kilogramy na plecach i w ... wodę .Piekne przeżycie,ale tez niestety podwodna fobia mamy Zosi,ocierająca się chwilami o histerie Stefan sila spokoju,znawca podwodnych reakcji ,przy każdej próbie rejterady mamy delikatnie,acz stanowczo krok po kroku wprowadzał nas w tajniki nurkowania,doskonale wyczuwał granice naszych możliwości.Jeszcze raz dziękujemy za cierpliwość i wspaniałe przeżycie .Pozdrawiamy Agatę i dzieciaki.Do zobaczenia

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, 294zomika
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ipadivers, Właściciel, IPAdiversOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Droga Wiolu! Zawstydzasz mnie, ale to bardzo bardzo miłe i budujące, co napisałaś! Jestem Wam niezmiernie wdzięczny za zaufanie. Zależy nam bardzo na naszych kursantach i dawaniu radości z nurkowania. Cieszę się, że to widać. Już mi Was brakuje pod wodą! Do zobaczenia! ❤

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

Witam wszystkich,na początku muszę powiedzieć ,sama myśl o tym ,że będę nurkował była tak ekscytująca ,że aż nie mogłem się doczekać tej chwili,w końcu nadszedł ten moment, było po prostu niesamowicie ! Ale tak naprawdę to niesamowici są ci wspaniali ludzie którzy prowadzą te kursy Agata ,Stefan i Jarek ,my mam na myśli mnie i moją rodzinę zakochaliśmy się w nurkowaniu ,na pewno wrócimy ,polecam każdemu ,piękne miejsce ,wspaniali ludzie ,wrażenia niezapomniane czyli kierunek Cypr !!! A i jeszcze jedno dziękujemy wam IPAdivers!`

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, kubikpawel7303
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ipadivers, Właściciel, IPAdiversOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy za zaufanie i powierzenie nam całej rodziny. To była dla nas czysta przyjemność poznać Was i wprowadzić w magiczny podwodny cypryjski świat !
Czekamy na Was !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Kochani, miałem szczęście nurkowania w najlepszej na Cyprze i niewątpliwie najlepszej szkoły nurkowej, z jaką miałem do czynienia w moim życiu. Fantastyczni właściciele Agata i Stefan oraz ich współpracownik David, tworzą niezwykle przyjacielski, rodzinny klimat tej szkoły. Nurkowałem ze Stefanem jako instruktorem, jego świetne, fachowe, a jednocześnie niezwykle delikatne podejście pozwoliło mi nareszcie pozbyć się pewnych lęków, które powstały wiele lat wcześniej , przez niewłaściwe podejście innego instruktora nurkowania. Nareszcie mogłem cieszyć się w pełni pięknem podwodnego świata, a na Cyprze jest rzeczywiście pięknie pod wodą!
Z całego serca polecam tę szkołę nurkowania, jeśli chcecie przeżyć pod wodą piękne chwile, uczyć się lub doskonalić umiejętności nurkowania, a jednocześnie czuć się bardzo bezpiecznie.
Jeszcze raz podziękowania, z całego serca dla Agaty, Stefana i Davida.
Wojtek.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, adalbert2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ipadivers, Właściciel, IPAdiversOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

Jesteśmy wniebowzięci że udało nam się zrobić razem z Tobą taki postęp !
Zmyliśmy złe czary i uwolniliśmy Cię od niepokoju.
Dziękujemy za wspaniale spędzony czas pod i nad wodą !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019

Dzięki miłej , profesjonalnej obsłódze czuliśmy się bezpiecznie .Przeszliśmy szybki kurs nurkowania .Poznaliźmy podstawowe zagadnienia , znaki którymi posługują się nurkowie .

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Dziękujemy, monikasacha
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ipadivers, Właściciel, IPAdiversOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Moniko, to była dla nas przyjemność!
Bardzo dziękujemy za zaufanie i zapraszamy po więcej wspaniałych przygód !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji