Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najniższe ceny za pobyt
Booking.com
147 USD
View deal
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 21.05.21
Hotels.com
147 USD
View deal
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 22.05.21
Agoda.com
147 USD
99 USD
View deal
OSZCZĘDŹ 48 USD
Priceline147 USD
Expedia.com147 USD
FindHotel147 USD
Wyświetl 17 oferty
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 357)
Filtruj recenzje
1 357 wyniki
Oceny podróżnych
844
351
105
42
15
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
844
351
105
42
15
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 357 recenzji
Ta recenzja została przetłumaczona z następującego języka: angielski. Pokaż oryginał
Zrecenzowano: 30 października 2014

Zarezerwowałam tygodniowy pobyt w Cavo Maris Beach Hotel ponad miesiąc temu – strzał w dziesiątkę! Dla mnie i mojej 14-letniej córki były to pierwsze zagraniczne wakacje, więc chciałam, żeby były idealne – i właśnie takie były. Korespondencja z hotelem przed wakacjami przebiegała doskonale – uspokoili mnie, bo odczuwałam pewien niepokój. Przyjechałyśmy o północy, poczęstowano nas kanapkami i poszłyśmy spać. Po wczesnej pobudce rozejrzałyśmy się po pokoju. Był ładny i czysty, ale z okien roztaczał się widok na góry/parking, więc ze względu na nasze upodobania, poprosiłam o inny pokój. To była bardzo dobra decyzja – dostałyśmy pokój z bajecznym widokiem na morze i basen. Rajski widok – cudownie było budzić się codziennie rano, słysząc szum fal uderzających o piasek. Zarezerwowałyśmy opcję all inclusive i wow – jedzenie było fantastyczne. Nie wiedziałam, czego się spodziewać w związku z jedzeniem, ponieważ recenzje tutaj były niejednoznaczne, ale okazało się, że jest pysznie! Mimo że moja córka lubi wybrzydzać, tam jadła wszystko podczas każdego posiłku! Obsługa jest bardzo miła i usłużna – będzie nam ich brakowało. Hotel znajduje się w pięknej okolicy, nie wiem, czy może być coś lepszego – piaszczyste plaże, kryształowo czyste morze, góry, palmy dookoła! Protaras znajduje się w odległości krótkiego spaceru – 10-15 minut, ale można także jechać autobusem za 1,5 euro za osobę. My wolałyśmy chodzić i poznawać wszystkie koty w okolicy, a jest ich naprawdę mnóstwo – są przyjaźnie nastawione. Przyjechałyśmy pod koniec sezonu – wieczorami było dość cicho, ale przecież bywa różnie. W każdym razie Luke i Elena dawali z siebie wszystko i bardzo dobrze, bo bardzo nam się podobało. Chociaż gdybym wiedziała, jak dobrymi śpiewakami są Luke i Elena, wolałabym częściej obcować z ich naturalnymi talentami, zamiast co wieczór wcinać sucharki (chociaż też lubię sucharki). Mogłabym piać z zachwytu nad tym hotelem przez cały dzień, ponieważ tak nam się spodobał! Chcemy tu wrócić! Zaczynam oszczędzać. Dziękujemy za wspaniałe wakacje w Cavo Maris.

4  Dziękujemy, Sara_Chloe1109
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.Pierwotnie przesłane w angielski na www.tripadvisor.co.uk. Pokaż oryginał
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Prcavo, Public Relations Manager, Cavo Maris Beach HotelOdpowiedź udzielona 19 marca 2015
Tłumaczenie Google

Dear Sarah_Chloe1109

Many thanks for your excellent review following your stay with us in October 2014.

We noted with pleasure your comments:
- what a brilliant choice it was!
- hotel correspondence pre holiday was fab
- lovely and clean
- fabulous sea and pool view which was a picture paradise
- the food was fab
- all the staff are so attentive, and welcoming
- hotel is set in such beautiful surroundings

It really is rewarding when people such as your good selves take the time and effort to acknowledge our efforts, encouraging us to continuously improve our services and standards. We are glad to see that you "want to come back again" and we would be very happy to welcome you to our "Happy Repeaters" family so "start saving the pennies".

We thank you again for your kind words and look forward to the pleasure of welcoming you again to our Cavo Maris Beach Hotel in the future.

Best regards
The Cavo Maris Beach Hotel Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 5 listopada 2019

Termin pobytu: wrzesień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Prcavo, Guest Relations Manager, Cavo Maris Beach HotelOdpowiedź udzielona 11 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2019

Termin pobytu: lipiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Prcavo, Guest Relations Manager, Cavo Maris Beach HotelOdpowiedź udzielona 27 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2019

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Prcavo, Guest Relations Manager, Cavo Maris Beach HotelOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Prcavo, Guest Relations Manager, Cavo Maris Beach HotelOdpowiedź udzielona 10 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji