Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kolacja z żona ”

Restauracja Wodna Wieża
Nr 1 wśród 29 Restauracje (Pszczyna)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Międzynarodowa
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Opis: Kuchnia typu Fusion
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 28
27 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 3
“Kolacja z żona ”
Zrecenzowano: 1 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Restauracja na bardzo wysokim poziomie pod względem obsługi, jakości produktów i kunsztu kucharskiego. Jednak bardzo bardzo droga, myśle ze warto iść raz, spróbować - zobaczyć przepiękne widoki, albo zachód słońca . Jednak nie sadze byśmy tam z żona wrócili, za często chodzimy do restauracji i cenimy sobie swobodę :-)

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Ssiwek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

206 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny odwiedzających
    152
    37
    10
    4
    3
Podsumowanie rankingu
    Jedzenie
    Obsługa
    Wartość
    Atmosfera
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw francuski
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Żywiec, Polska
Kontrybutor: poziom 3
Liczba recenzji: 17
7 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 2
“Niecodzienne doznania”
Zrecenzowano: 23 marca 2017

Miejsce wyjątkowe, wystrój dość niezwykły aczkolwiek idealnie skomponowany. Obsługa perfect a smak i wygląd dań...obłędne. Najlepszej jakości składniki oraz wyczucie smaku i estetyki kucharza godne pogratulowania.

  • Data wizyty: marcu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Ggreen16
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Liczba recenzji: 1
“Super”
Zrecenzowano: 17 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Klase Restauracja z zaczarowanym smakiem każdego dania i z duchem artysty na talerzu jak i z wielkim spektaklem na stole. Jak to mówią PRZEŻYJ TO RAZ

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, jastinella
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 43
32 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 11
“Ekskluzywne miejsce na wyjatkowa okazje”
Zrecenzowano: 9 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Warto wybrać to miejsce na wyjątkową okazję bo miejsce jest wyjątkowe. Klimat steampuka i idealne menu to coś niesamowitego. przepyszna oryginalna kuchnia.polecamy osobom z pokaznym portfelem bo tanio nie jest.

Data wizyty: maju 2016
Pomocne?
Dziękujemy, Gabriela K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Liczba recenzji: 1
“Cudnie”
Zrecenzowano: 6 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Wybraliśmy się do Wodnej Wieży bez rezerwacji stolika. Już od progu miło przywitała nas pani z recepcji, zaprosiła na górę do restauracji. Świetna obsługa, polecam ośmiornicę, desery robią wrażenie.

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Daria S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Wodna Wieża — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Pszczyna, Województwo śląskie
Pszczyna, Województwo śląskie
 
Pszczyna, Województwo śląskie
Katowice, Województwo śląskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Wodna Wieża ? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem