Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rodzinny spacer”
Zagroda Żubrów — recenzja

Zagroda Żubrów
Nr 2 wśród 9 atrakcji (Pszczyna)
Certyfikat jakości
Informacje o atrakcji
Pszczyna, Polska
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 42
24 recenzje(-i) atrakcji
common_n_attraction_reviews_1bd8 Podziękowania: 3
“Rodzinny spacer”
Zrecenzowano: 6 kwietnia 2017

Zagroda Żubrów będzie na pewno atrakcją dla dzieciaków. Miejscem na odpoczynek w ciszy - chociaż turystów sporo, więc to względne pojęcie :) Warto jednak odwiedzić to miejsce - w końcu żubry do zagrożony gatunek zwierząt.

Data wizyty: lipcu 2016
Pomocne?
Dziękujemy, szmaragdowa93
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

104 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny odwiedzających
    48
    42
    8
    5
    1
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw czeski
  • Najpierw francuski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Kontrybutor: poziom 3
Liczba recenzji: 13
4 recenzje(-i) atrakcji
common_n_attraction_reviews_1bd8 Podziękowania: 2
“Super miejsce nie tylko dla dzieci :)”
Zrecenzowano: 4 kwietnia 2017

Widok żubra z tak bliskiej odległości robi wrażenie nie tylko na dzieciach :) Oprócz żubrów można tam również zobaczyć inne zwierzęta takie jak na przykład pawie, które spacerują wśród ludzi. Warto odwiedzić to miejsce :)

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Anna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Pszczyna, Polska
Kontrybutor: poziom 6
Liczba recenzji: 124
22 recenzje(-i) atrakcji
common_n_attraction_reviews_1bd8 Podziękowania: 17
“Spacer z atrakcjami”
Zrecenzowano: 13 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre miejsce na spacer. Przez piękny park aż do zagrody. Dzieci zdążą się zmęczyć a na miejscu masa atrakcji dla najmłodszych.

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, marketing593
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 6
Liczba recenzji: 101
10 recenzje(-i) atrakcji
common_n_attraction_reviews_1bd8 Podziękowania: 23
“Ciekawe miejsce”
Zrecenzowano: 2 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Dziś oglądaliśmy zagrode żubrów. Bardzo ciekawe miejsce.Spędzaliśmy ciekawie czas.Panie pracujące w kasie i budynku edukacyjnym sa bardzo miłe kompetentne. Dla nas dwojga wyświetlono film w 3D o histori żubrów w Pszczynie za co serdecznie dziękujemy. Polecamy na spacery zarówno we dwoje jak i z dziećmi Każdy coś znajdzie dla siebie

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, MarysiaDe
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 5
Liczba recenzji: 62
15 recenzje(-i) atrakcji
common_n_attraction_reviews_1bd8 Podziękowania: 14
“Spoko :)”
Zrecenzowano: 14 lutego 2017

Trafilismy tam przez przypadek, ale jak to bywa bylo milo :) Pierwszy raz w zyciu widzialem zubra 1:1 i robi wrazenie nie male :). Polecam

Data wizyty: sierpniu 2016
Pomocne?
Dziękujemy, Krzysztof D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Zagroda Żubrów — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Pszczyna, Województwo śląskie
Pszczyna, Województwo śląskie
 
Pszczyna, Województwo śląskie
Pszczyna, Województwo śląskie
 

Byłeś(-aś) w Zagroda Żubrów? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem