Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“BEZ szału ”
Marlet Playa — recenzja

Marlet Playa
Nr 12 wśród 41 Restauracje (Fornells)
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Oprócz obsługi która jest bardzo dobra niestety ale reszta... jak kelner na pytanie co może polecić w lokalu, poleca burgera, którego zresztą po 4 minutach przynosi ( A to chyba nie normalne) to nie jest to dobry znak.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, tymoteuszc999
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: subdireccionclub, Gerente, Marlet PlayaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Hola tymoteuszc999.
Przede wszystkim dziękuję za czas poświęcony na napisanie swojego doświadczenia w naszej restauracji. Powiedz tylko, że jesteśmy bardzo szybcy, jeśli chodzi o gotowanie i podawanie. Ale rozważymy Twój komentarz, aby ulepszyć nasze usługi.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (895)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 895 recenzji

Zrecenzowano 15 czerwca 2018

Przyjemna restauracja z dużym potencjałem, obsługa zauważyła że pojawili się goście i kelner obsłużył nas bardzo sprawnie.Jedzenie pojawiło się na stole bardzo szybko.Było dużo i smacznie!

Termin wizyty: maj 2018
Dziękujemy, patrycja k
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 10 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ManagementCCRV, Gerente, Marlet PlayaOdpowiedź udzielona 10 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ManagementCCRV, Gerente, Marlet PlayaOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ManagementCCRV, Gerente, Marlet PlayaOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Marlet Playa — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Fornells, Menorca
Fornells, Menorca
 

Byłeś(-aś) w Marlet Playa? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem