Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (425)
Filtruj recenzje
425 wyniki
Oceny podróżnych
114
153
84
42
32
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
114
153
84
42
32
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 425 recenzji
Zrecenzowano: 16 czerwca 2019

Miejsce idealne dla osób szukających ciszy i spokoju. Hotel położony w bardzo spokojnej okolicy. W pobliżu 2 może 3 restauracje i dwa sklepy. 5 minut spacerem do plaży - kolejnych kilka kroków i jest kolejna, dużo ciekawsza. Apartament to sypialnia, salonik z aneksem kuchennym i łazienka. Wyposażeny we wszystko, co jest potrzebne na kilka dni.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Biszkopcior
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TRH T, Manager, TRH Tirant PlayaOdpowiedź udzielona 17 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Good Morning Biszkopcior, thank you very much for your review we will keep on working hard for our clients.
Many regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 czerwca 2019

Spędziliśmy tutaj nasze tygodniowe wakacje w maju. Hotel położony w dobrej lokalizacji - w połowie wyspy, skąd jest blisko do każdego miejsca na wyspie (Ciutadella, Mao). Podczas pobytu wypożyczyliśmy auto na 3 dni (hotel oferuje atrakcyjną cenę wypożyczenia samochodu), co pozwoliło nam na zwiedzenie każdego zakątka. Pokoje ładnie urządzone, praktyczne oraz czyste. Podczas pobytu doszło do awarii prądu, ale elektrycy na drugi dzień uporali się z problemem, a hotel zrekompensował nam tą usterkę. Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna. Bardzo polecam pobyt w tym hotelu.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, munia6242
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TRH T, Manager, TRH Tirant PlayaOdpowiedź udzielona 4 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Good Morning Munia, thanks very much for understand our power failure on wednesday night ,we did our best to fix the problem as soon as we can,we hope to see you again soon.
Many Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy tu ostatni tydzień mają i było wspaniale. Nasz lot był opóźniony i zamiast być na miejscu o 21 dotarliśmy dopiero po północy. I tu miłe zaskoczenie. Restauracja była już zamknięta,ale Pan z recepcji miał dla nas przygotowaną kolacje na zimno.
Apartamenty duże i czyste, wyposażone w niezbędne sprzęty, każdy z balkonem czy tarasem wiec można i tam usiąść. Widoki przepiękne, mieliśmy widok na cały obiekt oraz na Morze. Podczas naszego pobytu było wielu Anglików z dziećmi wiec trochę byli głośno. Śniadania dobre, codziennie takie same ale jest z czego wybierać, i na słodko i na wytrawnie, każdy znajdzie coś dla siebie . Obiady i kolacje przepyszne, codziennie podawali coś innego. Obsługa bardzo dobra, uśmiechnięta, troszczą się o każdego gościa, my zapamiętamy starszego Pana (Chyba właściciela) i barmana, którzy nas najczęściej obsługiwali zarówno podczas posiłków jak i przy barze. Ogólnie wszyscy bardzo mili. Ogólnie pobyt super.
Za jakiś czas na pewno tam wrócimy.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Marta S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TRH T, Manager, TRH Tirant PlayaOdpowiedź udzielona 4 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Good Morning Marta,thanks very much for your kind words we are very happy to recieve this review that reflects our hard work,we hope to see you again soon.
Many Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 27 maja 2019

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TRH T, Manager, TRH Tirant PlayaOdpowiedź udzielona 27 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji