Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (369)
Filtruj recenzje
369 wyniki
Oceny podróżnych
120
151
47
30
21
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
120
151
47
30
21
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 369 recenzji
Zrecenzowano: 7 października 2017 z urządzeń przenośnych

Witam serdecznie , 12 dni w tym hotelu to był błąd . Blisko lotnisko , samoloty słychać niemiłosiernie , śniadania ciagle to samo , zero wyboru herbaty . Tylko Anita na recepcji mega pomocna . Widoki piękne .

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, pagotfryd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Petros K, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Hotel Oasis CorfuOdpowiedź udzielona 21 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Dear pagotfryd,
thank you for your review and your comments about Anita.
Saying that tea is the only drink available at breakfast is too much when we have various coffees, juices, chocolate drink etc
I am sorry you could hear the airplanes but the majority of our guests not only feel embarrassed but they enjoy watching them.
Furthermore, in 2018 all our rooms will have new sound proofed doors.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 września 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel pieknie polozony. Widok na moze i ladujace, startujace samoloty. Swietna obsluga. Dziekujemy za troske. W Europie 3 gwiazdki to w Grecji 6 lub wiecej jesli takie sa. Hotel po tzw.greckim remoncie nowsze meble telewizor i okna reszta to wczesny Gierek! Goscie to ruscy, rumuni, czesi i zblakany Anglik. Rumuni pala w restauracji po posilkach! Obiadokolacje dobre nawet bardzo. Sniadania slabe. Tzw. plaza to beton z lezakami i pomost na kilkanascie osob. Syf i zadnej infrastruktury. Grecki luz!!!

Termin pobytu: wrzesień 2016
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, egge1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 września 2015

Najbardziej na plus: zejście do morza z hotelu, przepiękny widok, dobra lokalizacja, pyszne kolacje, sympatyczna obsługa, czyściutkie i przestronne pokoje, balkon
Mały minus: za mało urozmaicone śniadania, słaby zasięg wifi

Termin pobytu: wrzesień 2015
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Marta B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2015

W hotelu byłam od 11 do 18.08.2015 roku. Hotel bardzo fajny. Pokoje i ogólnodostępne pomieszczenia bardzo czyste. ręczniki w pokojach wymieniane bez proszenia. Wyposażenie pokoju szafa, toaletka, szafki nocne, lodówka. telewizor. Balkon z przepięknym widokiem . Basen czysty, zadbany, wystarczająca ilość leżaków, stoliki. Wyżywienie ok. Trudno się do czegoś przyczepić. Należy pamiętać, iż hotel ma formułę śniadania i obiadokolacje. Śniadania typowo hotelowe, kilka rzeczy na ciepło, prosta wędlina i ser, płatki, dżemy, nutella, miód, płatki, mleko, jogurt naturalny, pomidory , soki trzy rodzaje, kawa , herbata. Obiadokolacje kilka ciepłych dań z różnych mięs do wyboru, makaron, ziemniaczki, ryż, kilka surówek. Różne desery - zmieniały się każdego dnia, owoce w kawałkach. Na stołówce bardzo czysto.Stoliki sprzątane na bieżąco. Piękne widoki w czasie jedzenia. Plaża to platworma posypana piaskiem i pomost. Leżaki w wystarczającej ilości. Woda bardzo czyta, pływają w niej różnego rodzaju rybki itp. Warto popływać z maską. Nam udało się nawet popływać z zółwiem na naszej plaży. Było to duże zaskoczenie. Przy basenie i na plaży bar z napojami i przekąskami. Ceny umiarkowane. Oceniając hotel należy pamiętać , iż nie jechaliśmy do pięciogwiazdkowego hotelu w Turcji czy Egipcie. Uważam, iż hotel jest żetelenie opisany w ofercie. Obsługa miła i pomocna. W hotelu wypożyczaliśmy samochód i mogliśmy go postawić na hotelowym parkingu. Po okresie wypożyczenia klucze od samochodu zostawiliśmy po prostu w recepcji, nie było żadnego problemu. Jedyny minus hotelu to bardzo mała wanna w łazience, dorosły mężczyzna może mieć problem. Sama lokalizacja jest dobra do zwiedzania wyspy. Przystanek autobusowy przed hotelem. Niestety w PERAMA nie ma żadnej promenady, deptaka itp, trzeba pojechać do BENITES. Ale to już nie wina hotelu. Hotel starał się zapewnić wieczorne atrakcje : wieczór grecki, dyskoteka itp. Niestety nie było dużo ludzi tym zainteresowanych. Niektórym przeszkadzają nisko latające samoloty, ale my nie mieliśmy z tym problemu.Wyspa KORFU piękna. Ogólnie hotel oceniam bardzo dobrze.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje na trzecim pietrze piękne widoki.
Termin pobytu: sierpień 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Jola42
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 czerwca 2015

Hotel z okropną łazienką wymagającą natychmiastowego remontu.Stara instalacja hydrauliczna powoduje straszny hałas. Z muszli klozetowej śmierdzi okropnie co czuć nawet w pokoju, brodzik obleśny i malutki. Sam pokój malutki i ciasny.Jedna stara szafa z której śmierdzi starością, łóżko na starych sprężynach (jak za PRL-u) niesamowicie niewygodne (po każdej nocy boli kręgosłup).
Jedzenie - dramat... Śniadanie to mielonka, żółty ser i 3 rodzaje marmolady i tak przez tydzień i nie licz na nic więcej. Obiadokolacja o godzinie 19 czyli od 9 do 19 przerwa od jedzenia.Obiadokolacja również dramat. Przegotowany makaron, mrożone paluszki rybne, rozgotowany kurczak i ani nawet grama warzyw a raz na tydzień był arbuz który rozszedł się natychmiast. Jedzenie absolutnie bez smaku i polotu.
Widok z pokoju magiczny i wyjątkowy oprócz samolotów które latają 24H/dobę i bardzo je słychać. UWAGA! Hotel nie posiada plaży! Posiada platformę z betonu na której kiedyś może był piasek natomiast aktualnie jest sam beton.Basen malutki i o głębokości 3 metrów (!!!) strasznie śmierdzący chlorem (nie trzeba wchodzić do wody żeby poczuć)
Lokalizacja - masakra . Do Corfu ok 8 km więc spacer raczej odpada zwłaszcza, że drogi są strasznie wąskie a ruch jak na "Marszałkowskiej". Jedyne co zostaje to wynajęcie auta.
Proszę sobie wybić z głowy podróż do tego hotelu z dzieckiem, bo tam nie ma co robić dla dzieci
Jedyne co trzeba pochwalić to przemiła obsługa a zwłaszcza Anita w recepcji która pomoże w każdej sytuacji.

Wskazówka dotycząca pokoi: Wszystkie pokoje z przepięknym widokiem na morze i hałasującymi 24h/dobę samolotami
Termin pobytu: czerwiec 2015
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, los31
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Petros K, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Hotel Oasis CorfuOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2015
Tłumaczenie Google

Dear guest,
we regret you didn't enjoy your stay but we strongly believe you didn't pay attention to which hotel you booked because our beach is exactly as shown on our website's pictures, nothing more, nothing less, the distancess are exactly as described, the pool exactly as described and shown on the pictures. Here i would like to mention that my kids swim there every day and i personally check PH, chlorine and other levels.
The mattress in your room where new and your half board had the following:

Breakfast: 5 jam choices, chocolate, honey, 2 butter choices, 5 cereal choices, 6 choices of breakfast cakes, 5 breads and croissant, canned fruits, yogurt, apple/pineapple/orange juice, fresh fruit, tea, milk, espresso, caputsino, chocolate drink, filter coffee and daily 5 of the following:
omelette, ham and cheese omelette, scrambled eggs, sausages, beans, fried eggs, potatoes, baked omelette.

Dinner: In June our buffet daily has: 2 choices of meat, 1 choice of fish, 1 choice of pasta, 1 choice of potatoes, 1 Greek pie, 4-5 salads, various vegetables, various breads, cake and fruits. All of the above are every day different of course and in July and August there will be even more.

We are really sorry you liked nothing of the above but we take your review very seriously and we hope we can accommodate you again in future

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji