Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 991)
Filtruj recenzje
1 992 wyniki
Oceny podróżnych
863
743
274
76
36
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
863
743
274
76
36
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 992 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo udane wakacje, hotel położony w ładnej okolicy, niedaleko pałacu Sisi do którego można łatwo i szybko dojechać. Dwa baseny, dużo leżaków, w pobliżu plaża przy morzu, molo, kilka dobrze zaopatrzonych barów gdzie każdy znajdzie coś dla siebie ;)
Bardzo miła, pomocna i uśmiechnięta obsługa. Bardzo dobre jedzenie, greckie śniadania - super, wspaniałe widoki!
Kolacje przy morzu, lub w restauracji nad basenem - super!
Przy hotelu działa spa gdzie można poddać się rożnym zabiegom.
Pokój z widokiem na morze - coś niezapomnianego!
Bardzo dobry hotel zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla par,
Polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, PiotrTravel
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AeolosBeach, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Aeolos Beach ResortOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Piotr
We would like to thank you for all of your good comments! We ar very happy to see that you enjoyed your staying in our hotel and that you appreciate our team effort to ensure that you have a nice time in our hotel.
We'll be happy to see you again in our beautiful resort the next time you are back in Corfu!
Best Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo bardzo miło wspominamy pobyt w hotelu. Cały personel bardzo uprzejmy , pomocny wszyscy uśmiechnięci. Jedzenie smaczne, drinki mocne (bo słyszałam że rozcienczane - co nie jest prawdą). Widoki obłędne, hotel zadbany. Codziennie wieczorem inne atrakcje. Basen dla dzieci spory z dużą ilością leżaków. Plaża nie jest za duża, ale to 3 miejsce gdzie można posiedziec nad wodą. Hotel rozłożony na kilka punktów, ale spacer nikomu nie zaszkodzi. Ogólnie , gdybym miała możliwość wróciła bym w to samo miejsce.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, kasiaw787
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AeolosBeach, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Aeolos Beach ResortOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear kasiaw
We are happy to hear that you enjoyed your staying in our hotel and we would like to thank you for your comments. We will be glad to see you again the next time you are in Corfu!
Best Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2019

2 tyg wakacji w tym hotelu uważam za bardzo udany , hotel bardzo czysty , codziennie sprzątany ,jedzenie bardzo dobre urozmaicone , obsługa na najwyższym poziomie , kolacje al carte wyśmienite , polecam każdemu aby skorzystał z darmowego masażu w Spa ,woda w basenie czysta , leżaków nikomu nie zabrakło piękne widoki . Trzeba się troszkę nachodzić z górki i pod górkę takie ułożenie hotelu ale to tylko na plus bo z każdego miejsca przepiękne widoki polecam każdemu , Stolica Korfu przepiękna

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Agata S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AeolosBeach, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Aeolos Beach ResortOdpowiedź udzielona 20 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear traveller
Thank you for all your good comments. All of us are trying for our best and we are very happy to see that you appreciate it. We all wish you all the best and we will be very happy to see you again the next time you come back to our beautiful island.
Best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 czerwca 2019

Rzadko kiedy zapadają mi hotele w pamieć. Każdy traktuje zawsze jak bazę do intensywnego zwiedzania. Aeolos Beach Resort to bardzo dobry hotel który zrobił na mnie wrażenie, miła i profesjonalna obsługa Jedzenie wyśmienite, trudno było sobie odmówić tak dobrego jedzenia, wybór bardzo duży. Serwis sprzątając bez zarzutu. Hotel ma prywatna plaże bardzo blisko, leżaki, parasole ręczniki wszystko do dyspozycji. Na plaży jest bar i restauracja a DJ umila plażowanie muzyczką. Czuliśmy się bardzo dopieszczeni i właściwie nie mieliśmy żadnych uwag.
Animacja w hotelu tez OK. Architektura hotelu zachwyca a taras/restauracja z widokiem na morze jest niesamowita. Polecam!

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Lady_Wr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AeolosBeach, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Aeolos Beach ResortOdpowiedź udzielona 22 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Lady Wr,

we have read your review written in Tripadvisor and were pleasantly impressed.
It is very kind of you taking some time and telling us your memories of your recent stay at Aeolos Beach.
Feel always welcome to visit us.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 czerwca 2019

Hotel na udane wakacje jednak z małymi minusami
Aeolos to dobra oferta na wakacje all inclusive na Korfu. Hotel jest ładnie położony na rozległym ternie, budynku znajdują się wśród dobrze utrzymanej zieleni,
Pokój zakupiony z widokiem na morzem spełnił swoje oczekiwania. Widok rzeczywiście piękny. Sprzątanie i wymiana ręczników codziennie.
Posiłki smaczne jednak jak dla mnie lekko za tłuste, piwo dobre, wino bardzo słabe (zarówno białe jak i czerwone), drinki dość mocne kelnerzy nie żałują alkoholu ;) jednak zaprawiane
sztucznymi sokami i napojami co trochę psuje ogólną ocenę, smaczne ciasta.
Super knajpa na plaży w godzinach obiadu serwująca włoską kuchnię (pizza, makarony) - to naprawdę było smaczne. Plaża mała i wąska, w czasie wysokiego sezonu może być mało miejsca w maju starczyło.
Woda dość płytka na odległość kilkunastu metrów od brzegu więc fajna dla dzieci, wejście do morza kamieniste potem jest piasek ale polecam jednak buty do wody.
Baseny są dwa, jeden dla dzieci drugi ogólny, bardzo fajny z super widokiem na morze.
Hotel znajduje się na zboczu tak więc ludziom z problemami z poruszaniem lub niepełnosprawnościami radzę się dobrze zastanowić nad tym wyborem, bo codzienne wspinaczki są gwarantowane. Minusem są też komary, których jest sporo, szczególnie wieczorami.
Przystanek autobusowy znajduje się przy drodze wjazdowej do hotelu, bilet do miasta 1,7 euro - wart się wybrać bo miasto Korfu jest piękne, najbliższa miejscowość Benitses to spacer około 2,5 km wzdłuż ulicy w większości bez pobocza i chodnika.
Nie jest to moja pierwsza wizyta w Grecji więc mogę śmiało napisać, że Aeolos to typowy ośrodek turystyczny na niezłym jak na wyspy poziomie, z czystym sercem dałbym 3+/5 ale, że lubię Grecję to dam 4/5 :)

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, wogr2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AeolosBeach, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Aeolos Beach ResortOdpowiedź udzielona 4 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear traveller

We would like to thank you for all of your comments. We are glad to hear that in general you enjoyed your staying in our hotel. We take everything into consideration and we try to improve. We have in 24/7 basis a minibus and golf buggies for all of our clients that have walking difficulties or don't feel like walking.
We will be happy you agtain the next time you are back in our lovely island.
Wish you all the best!

Best Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji