Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 115)
Filtruj recenzje
1 115 wyniki
Oceny podróżnych
665
329
86
23
12
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
665
329
86
23
12
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 1 115 recenzji
Zrecenzowano 5 tygodnie(-i) temu

Hotel jak najbardziej polecam. Ładny czysty, zadbany obsługa bardzo miła. Jedzenia bardzo dużo i różnorodne każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje nie za duże ale wystarczające codziennie sprzątane. Basen i ogród super. Mały minus za brudną plaże nad morzem.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Kuba M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: manager_thalassa, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν, SuneoClub Atlantica ThalassaOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Drogi Kubo M,

Z calego serca dziekujemy za wysoka ocene naszego hotelu oraz za mily komentarz.
Dziekujemy za bycie naszym Gosciem, bedzie nam milo powitac Pana tutaj ponownie.
Pozdrawiamy bardzo serdecznie zapraszamy!

Edyta

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Przebywaliśmy w tym hotelu na początku wakacji i z czystym sumieniem możemy go polecić! Pokoje czyste, jedzenie wyśmienite. Obsługa bardzo miła. Panie w recepcji bardzo pomocne pozdrawiamy Panią Edytę!). Szczególne podziękowania dla szefa restauracji Wasylisa!. Co do plaży to akurat w tym miejscu jest kamienista więc koniecznie buty. Czystość: jak to w Grecji, ale proszę nie przesadzać z tymi negatywnymi opiniami. Co do alkoholu i barmanów to wszystko w jak najlepszym porządku ! Pozdrawiamy Mirellę z baru przy basenie! Polecamy wycieczkę na wyspę Nisyros! Podsumowując hotel na 5 i chętnie tam wrócimy!!! Dorota i Robert

Termin pobytu: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, rdnawrot
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: manager_thalassa, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν, SuneoClub Atlantica ThalassaOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Drodzy Doroto i Robercie,

Bardzo dziekujemy za tak pozytywna ocene i Wasze slowa na temat hotelu.
Pozdrawiamy Was serdecznie w imieniu wyzej wspomnianych osob oraz calego zespolu i oczywiscie z wielka przyjemnoscia powitamy Was tutaj ponownie!

Edyta

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Hotel ma zaledwie 3 gwiazdki, ale to nieporozumienie. Śmiało zasługuje na 4. Pokoje nieduże, ale wystarczająco wyposażone, czyste (sprzątane codziennie). Klimatyzacja, lodówka, spora łazienka, fajny balkon. Bardzo (!) dobre jedzenie. Tzn. jesli ktoś szuka czegoś wykwintnego - nie znajdzie. Ale: duży wybór, bardzo smacznie, świeżo. Pracowita, grzeczna i życzliwa obsługa. Ogólnie - bardzo polecam. UWAGA - brudnawa plaża. Tragedii nie ma, ale pozostał niedosyt, a nawet lekki "absmak". Wadą całej wyspy jest to, że została opanowana, przez biuro podróży TUI. Uważam tę firmę za niegrzecznych cwaniaków i rekomenduję bardzo ograniczony kontakt z nimi. Jeśli posłuchacie tej rady - pobyt może się udać. Karmią cały dzień; poją też...

Wskazówka dotycząca pokoi: Bierzcie pokoje w "bloku nr 3". Od "centum" kompleksu to 30 sekund, ale jest znacznie ciszej niż przy basenie.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Wielkismakosz7
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: manager_thalassa, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν, SuneoClub Atlantica ThalassaOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Drogi Wielkismakoszu7,

Ogromnie sie cieszymy,ze wakacje w naszym hotelu sie udaly.
Dziekujemy za mile slowa na nasz temat, czujemy sie docenieni!
Natomiast jesli chodzi o wspomnianego w opinii organizatora wycieczek, Pana slowa zostana przekazane do rezydentki, gdyz wolelibysmy aby dzialalnosc osobnej firmy nie wywierala wplywu na opinie Gosci o naszym hotelu.
Niemniej jednak jeszcze raz dziekujemy za Pana opinie i oczywiscie zapraszamy ponownie!

Edyta

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Właśnie wróciliśmy z tygodniowych wakacji w Atlantica Thalassa. Zacznę od największych plusów: czystośc w pokojach, świetne jedzenie, bardzo różnorodne (chociaż ciężko było się powstrzymać przed codziennym jedzeniem pysznej pizzy ;)), kelnerzy w części restauracyjnej pracowali bardzo intensywnie, kucharze również. Do minusów na pewno mogę zaliczyć: obsługa recepcji. Szczególnie Pani w okularach. Bardzo nie pomocna, ironiczna, pracująca jak za karę. To samo zdanie mam na temat Pani Edyty. Nie mam pojęcia skąd te pozytywne opinie, kilkukrotnie prosiliśmy o spotkanie z Panią Edyta aby się poradzić w kwestii zwiedzania wyspy, wypożyczenia skuterów/quadów i za każdym razem była wielka łaska i niechęć. Bardzo nie lubię takiego zachowania ze strony Polaków za granicą. Podobna sytuacja miała miejsce przy barach, Pan przy barze w lobby wiecznie niezadowolony. Obsługa hotelu do wymiany. Pewnego dnia wybieraliśmy się na cały dzień zwiedzić wyspe- zapytaliśmy w recepcji czy możemy wziąć kanapkę czy owoce ze sobą, gdyż wrócimy wieczorem, niestety nie zgodzono się, co w innych hotelach nigdy nie było problemem. Tym bardziej, że posiłki były przez nas opłacone, a skorzystać z nich nie mogliśmy.
Drugi minus to stan plaży. Jeśli pobiera się za nią nie mała opłatę to wypadałoby chociaż trochę o nią zadbać. Hotel nie wykorzystuje swojego potencjału, posiada fajna niewielka scenę, a rozrywki są tylko dla dzieci. Cały dzień te okropne piosenki, a wieczorami kompletnie nic. Raz podczas wyjazdu był wieczór grecki, gdzie większość gości usypiała z nudow. Warto byłoby zainwestować w jakies gry, zabawy, karaoke i rozrywkę dla starszych gości niż 5 rok życia. Hotel ogólnie oceniam dobrze ze względu na jedzenie i czystość. Hotel dla osób, które mają dodatkowo dużo pieniędzy na spędzanie czasu poza hotelem, które lubią bardzo dobre jedzenie. Absolutnie nie żałuję pobytu, polecam mimo wszystko!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Podroznicy4
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: manager_thalassa, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν, SuneoClub Atlantica ThalassaOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Drodzy Podroznicy,

Dziekujemy za wysoka ocene oraz czas poswiecony na napisanie opinii.
Jest nam milo, ze hotel, mimo minusow, spodobal Wam sie, a wakacje nalezaly do udanych. W imieniu szefa kuchni dziekujemy za mile slowa na temat wyzywienia oraz dziekujemy za docenienie czystosci hotelu.
Przykro nam,ze mimo naszych najszczerszych staran nie wszystkie Wasze oczekiwania zostaly spelnione. Obsluga hotelu, ktora uwazacie za nasz slaby punkt, jak do tej pory oceniana jest jako jedna z naszych najmocniejszych stron co odzwierciedla sie w opiniach wielu Gosci.
Natomiast grecki wieczor to jednen z najprzyjemniejszych wieczorow rozrywkowych o czym rowniez swiadcza opinie naszych Gosci. Hotel, jak wiele innych hoteli w Grecji nie ma w ofercie pakietu zywnosci na "wynos" o czym nasi Goscie sa informowani stad dziwi nas Wasze rozczarowanie w tej kwestii.

Niemniej jednak doceniamy dostrzezone pozytywy i z calego serca zyczymy Wam wszystkiego dobrego w przyszlosci!
Bedzie nam milo Powitac Was ponownie w sieci hoteli Atlantica!

Edyta

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Hotel bez żadnych zastrzeżeń. Z czystym sumieniem można go polecić. Otoczenie hotelu zadbane. Wszystko co jest niezbędne do wypoczynku można w nim znaleźć. Wyżywienie bardzo dobre. Śniadania mogą się wydawać dość monotonne, ale jest tyle przygotowanych dobroci, że każdy może sobie skomponować własne śniadanie z którego będzie zadowolony. Reszta posiłków urozmaicona. Kuchnie ze wszystkich stron świata. Każdy na pewno coś dla siebie wybierze. Snack bar bogata oferta. Drinki mogły być trochę lepsze. Alko ledwie wyczuwalne.Tylko w lobby barman Dimitris podawał je z grobową miną. Blisko hotelu przystanek autobusowy. Za 2 euro u kierowcy i 1,6 w kiosku można dojechać do centrum (portu) Kos-u liniami nr 2 i 4. Rozkład na monitorze w recepcji. Plaża wąska kamienisto-piaszczysta. Wskazane obuwie do wody. Na koniec garść uwag odnośnie wycieczek fakultatywnych proponowanych przez TUI Poland. Rezydentka zaproponowała jako najlepszą wycieczkę z pakietu wycieczek - wieczór grecki. Miał to być niezapomniany wieczór przy dobrej muzyce, dobrym jedzeniu i dobrym winie. Rzeczywistość zweryfikowała informacje przekazane przez rezydentkę. Była to tragedia grecka w dwóch odsłonach. Autokar wywiózł nas do wioski Zja. Wysiedliśmy z autokaru i widzimy wąskie ciasne uliczki z nieprzebranym tłumem ludzi, że nawet trudno było się poruszać. Krupówki w szczycie sezonu. Ta męczarnia trwała 1,5 godziny. Następnie zapakowano nas z powrotem do autokaru i przywieziono na miejsce gdzie był zorganizowany grecki wieczór. Oprócz naszego autokaru przyjechało jeszcze 7 innych. Spęd ludzi. Przy wejściu do tawerny każdego fotografowano (na koniec imprezy mógł wykupić swoją podobiznę za 8 euro) przez co kolejka do wejścia była taka jaką się pamięta z czasów Edwarda G. dobre jedzenie okazało się wielką lipą. Kilka potraw w ilości po łyżce na osobę i wino. Chyba tańszego w handlu nie było. I na koniec akcent odpustowy. Chodzące osoby między stołami wciskające świecące balony. Zdecydowaną większość stanowili angole, którzy słabnęli z każdą minutą. Za to trzeba było zapłacić TUI 40 euro na osobę.W Kos-lambi koło jednostki wojskowej są blisko siebie 2 biura, które oferują wycieczki z polskimi przewodnikami. Ta "tragedia grecka" w powyższych biurach kosztuje w jednym 30 a drugim 28 euro na osobę.
Jeżeli komuś odpowiada taki scenariusz z wieczoru greckiego to niech skorzysta z oferty TUI-Poland.
Hotel Altantica Thallasa godny polecenia. Pani Edyta jest nieoceniona w swojej pomocy za co jej dziękujemy.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, skayper100
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: manager_thalassa, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν, SuneoClub Atlantica ThalassaOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Drogi Pawle,

Dziekujemy za bycie naszym Gosciem oraz za poswiecenie czasu na napisanie opinii na Trip Advisor.
Jestesmy wdzieczni za wszystkie mile slowa na temat hotelu, natomiast opinia odnosnie wycieczki podzielimy sie z rezydentka TUI.
Cieszy nas,ze spedzil Pan u nas udane wakacje, serdecznie pozdrawiamy i oczywiscie zapraszamy ponownie!

Edyta

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji