Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polecam :)”
Plaza Beach Restaurant — recenzja

Plaza Beach Restaurant
Nr 1 wśród 271 Restauracje (Kos)
Certyfikat jakości
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach
Zrecenzowano 9 października 2018

Podczas naszego tygodniowego pobytu na wyspie odwiedziliśmy kilka restauracji, jednak ta była naszą ulubioną - ludzie którzy ją prowadzą tworzą w niej bardzo miły klimat i napędzają pozytywną energią :) Jedzenie również bardzo dobre, polecam odwiedzić to miejsce - widać, że jest prowadzone z pasją

Termin wizyty: październik 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Dominika H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abraham H, Ιδιοκτήτης, Plaza Beach RestaurantOdpowiedź udzielona 10 października 2018
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your nice comments. Glad to hear that you enjoyed our food and our hospitality. We will be happy to see you again next time. Have a nice day

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 007)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 1 007 recenzji

Zrecenzowano 28 września 2018 z urządzeń przenośnych

Genialne miejsce nad brzegiem morza. Pyszne jedzenie. Niesamowita obsługa, z poczuciem humoru i przemiłym podejściem do klienta. Polecam

Termin wizyty: wrzesień 2018
Dziękujemy, Ewa G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abraham H, Ιδιοκτήτης, Plaza Beach RestaurantOdpowiedź udzielona 28 września 2018
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your visit. Glad to hear that you enjoyed our food and our hospitality. We will be happy to see you again next time. Have a nice day

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 września 2018 z urządzeń przenośnych

Pyszne jedzenie, wspaniala obsluga. Polecam serdecznie!! :) piekne widoki i do tego mila niespodzianka ma koniec :)

Termin wizyty: wrzesień 2018
Dziękujemy, Małgorzata M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abraham H, Ιδιοκτήτης, Plaza Beach RestaurantOdpowiedź udzielona 27 września 2018
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your visit. Glad to hear that you enjoyed our food and our hospitality. We will be happy to see you again next time. Have a nice holidays

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 września 2018 z urządzeń przenośnych

Wszystko bardzo świeże i smaczne . Właściciel bardzo sympatyczny i dbający o gości .Napewno tu wrócimy

Termin wizyty: wrzesień 2018
Dziękujemy, 358sergiuszp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abraham H, Ιδιοκτήτης, Plaza Beach RestaurantOdpowiedź udzielona 20 września 2018
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your visit. Glad to hear that you enjoyed our food and our hospitality. We will be happy to see you again next time. Have a nice holidays.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 września 2018 z urządzeń przenośnych

Wszystkie opinie jak najbardziej na TAK! Byliśmy z chłopskiem na obiedzie. Wszystko było wyśmienite. Polecamy krewetki smażone na maśle i czosnku oraz kalmary!
Obsługa super bardzo mili ludzie.

Termin wizyty: wrzesień 2018
Dziękujemy, JoannaH1952
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Abraham H, Ιδιοκτήτης, Plaza Beach RestaurantOdpowiedź udzielona 7 września 2018
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your visit. Glad to hear that you enjoyed our food and our hospitality. We will be happy to see you again next time. Have a nice holidays

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Plaza Beach Restaurant — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Wyspa Kos, Dodecanese
 

Byłeś(-aś) w Plaza Beach Restaurant? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem