Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 010)
Filtruj recenzje
1 010 wyniki
Oceny podróżnych
507
328
115
36
24
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
507
328
115
36
24
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 010 recenzji
Zrecenzowano: 8 października 2018

W dniu przyjazdu wieczorem była burza, zalana zewnętrzna restauracja, pospieszne sprzątanie, po godzinie wydawało się, że sprawa jest zapomniana. Niestety w nocy byłą awaria kanalizacji spowodowana tą gwałtowną ulewą, smród nie pozwalał zasnąć ani odpocząć. Prosiliśmy o zmianę pokoju, możliwe okazało się to dopiero za kilka dni. Proponowany pokój nie miał widoku na morze, a problemy z kanalizacją się uspokoiły, pozostaliśmy w zajmowanym poprzednio pokoju.
Helona Resort jest położony tuż przy ścieżce zejścia do lądowania samolotów nadlatujących z północy, lecą w kierunku Turcji tam zawracają i tuż obok nisko schodzą do lądowania na Kosie. O tej informacji Tui zapomniało w opisie, za to w reklamacji sugerują, żeby samemu sobie sprawdzać. W jednym z komentarzy była informacja o przelatujących samolotach, nie przypuszczaliśmy że jest tak intensywne i uciążliwe.
Zaletą hotelu jest niewątpliwie dobra obsługa, uśmiechnięta, pomocna i życzliwa, dokładnie taka jakiej oczekujemy w dobrym hotelu i za to bardzo dziękujemy.

Termin pobytu: maj 2018
Dziękujemy, FRI1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Wraz z żona pojechaliśmy do hotelu Helona Resort pierwszy raz. Byliśmy w pokoju z prywatnym basenem i widokiem na morze i gorąco polecamy jeżeli ktoś jest w stanie wydać na to pare dodatkowych euro. Chociaż główny basen jest bardzo ładny i zadbany , wiec zależy jak ktoś woli. Miejsce jest bardzo ciche , nawet przy basenie nie gra żadna muzyka. Bardziej polecamy dla par lub rodzin niż dla młodych ludzi którzy chcą imprezować przez cały urlop. Do plaży dwie minuty drogi , plaża czysta , zawsze są puste miejsca na leżakach niezależnie o której godzinie przychodzimy. Ta sama sytuacja przy głównym basenie ,zawsze wolne miejsca się znajda, zdecydowanie nie trzeba i nie można rezerwować leżaków rano, jak to często sie dzieje w innych hotelach . Polecam restauracje a la carte przy głównym basenie , obsługa zawsze miła i pomocna. Taksówka z hotelu do Kamardeny kosztuje 10 euro , mnóstwo barów i restauracji oraz sklepików z pamiątkami . Dziękujemy za wspaniały urlop. Paweł i Agnieszka .

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
3  Dziękujemy, pawel0409
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Lakitira-Hotels, Public Relations Manager, Atlantica Belvedere Resort and SpaOdpowiedź udzielona 4 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Pawel & Agnieszka,

It is encouraging to read positive comments about our Resort. We thank you for taking the time to share your experience at Helona Resort with other travelers. We are very glad you enjoyed the hotel and the area and we look forward to welcoming you back.

Sincerely,
Public Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 października 2016

Bardzo fajny hotel, ciekawa architektura, dająca poczucie pewnej intymności. Mieliśmy pokój z fantastycznym, widokiem na morze i olbrzymim tarasem. Piękna, piaszczysta plaża pozwalająca na długie spacery. Basen, w którym naprawdę można było popływać i mieć z tego radochę. Jedzenie bez zarzutu a pleśniowy ser podawany często przy kolacji, wspominam jako jeden z najlepszych jakie jadłem. W sumie miejsce warte polecenia i chciałbym tam jeszcze kiedyś wrócić. Jeżeli miałbym się już do czegoś na siłę przyczepić, to chyba tylko do tego, że nie można było bezpiecznie ( brak chodnika) dojść do miasteczka w pobliżu.

Termin pobytu: wrzesień 2016
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Kazimierz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Lakitira-Hotels, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Atlantica Belvedere Resort and SpaOdpowiedź udzielona 30 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Kazimierz,

Thank you for taking the time to post your comments about your stay at Helona Resort.

We are very pleased to read that your stay with us was a pleasant and rewarding experience and we look forward to welcoming you back again.

Sincerely,
Public Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 września 2016

Uroczy hotel, piękna plaża, doskonale miejsce do pływania, sportów wodnych i czytania książek. Dostaliśmy cichy, śliczny pokój z dużym tarasem, wieczorami można zamówić drinka w restauracji nad basenem lub w wygodnym lobby. Pracownicy hotelu byli mili i pomocni , wszyscy. Nie odpowiadało nam tylko jedzenie, ale i tak warto poprosić o butelkę miejscowego wina i poczekać na miejsce na tarasie na zewnątrz, bo kolacja będzie sympatyczna. Żałujemy, że byliśmy tylko tydzień, zamierzamy wrócić.

Termin pobytu: sierpień 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, czarnakawa2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Lakitira-Hotels, Public Relations Manager, Atlantica Belvedere Resort and SpaOdpowiedź udzielona 15 września 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for taking the time to write about your stay at Helona Resort & Spa.We are very pleased to read that your stay with us was a pleasant and rewarding experience. We are very happy to know that you enjoyed the area, the facilities and the amenities of our hotel the same. Thank you very much your special reference to our team. There is no better reward from a "we will be back " note!!
We wish you the best and we look forward to welcome you back!!
With Kind Regards
Public Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2016 z urządzeń przenośnych

Absolutnie fantastyczne miejsce na relaks, odpoczynek. Pokoje bardzo duże, duża łazienka. Serwis na wysokim poziomie, smaczne jedzenie. Nie ma tłumu, zajętych miejsc na plaży lub basenie, czekania w restauracji. Bardziej hotel dla par, bez animacji, kącików dla dzieci, co sprzyja wyciszeniu. Byłam z dzieckiem, któremu bardzo się podobało. Wysoki standard pod kazdym względem, elegancki hotel

Termin pobytu: sierpień 2016
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, 105ewaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Lakitira-Hotels, Public Relations Manager, Atlantica Belvedere Resort and SpaOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Ewa,
Thank you for taking the time to write about your stay at Helona Resort. We are very pleased to read that your stay with us was a pleasant and rewarding experience.
Thank you for all your nice words about the staff, the facilities, and the atmosphere.
Our goal is to provide the comforts and the conditions necessary; so our guests have a memorable stay.
We wish you the best and we look forward to welcome you back!!!
With Kind Regards,
Public Relationship Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji