Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Tigaki
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 493)
Filtruj recenzje
1 493 wyniki
Oceny podróżnych
547
573
239
70
64
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
547
573
239
70
64
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 1 493 recenzji
Zrecenzowano: 5 września 2019

Cena nieadekwatna do jakości. Poza fajnymi basenami dla dzieci i klubem z polskimi animatorami hotel nie oferuje nic. Pokoje to totalny PRL, o zapachu grzyba z klimatyzacji nie wspominając ( która chłodziła dokładnie tak samo przy ustawionych 27 czy 17 stopniach. Na noc wyłączalismy bo robiło się bardzo zimno no i ten zapach) odnieśliśmy wrażenie, ze goście z Polski są traktowani jak ludzie gorszego sortu. Żeby pokój dostac przy samym śmietniku???? Oczywiście żeby go zmienić dopłacić trzeba było 100euro! Jedzenie wręcz paskudne! W menu dla dzieci niemal codziennie były nugetsy z kurczaka zmielonego z kością! Śniadania codziennie dokładnie takie same. Wieczorne Animacje dla dorosłych tez nie powalały. W biurze podróży szukaliśmy oferty z jak najbardziej piaszczysta plaża. Żwirek owszem był ale jakiś taki brudny, pozostawiający nieprzyjemne uczucie na stopach czego nie spotkałam nad żadnym morzem wcześniej. Raczej to była sztucznie usypana plaża ze żwiru z jakiejś kopalni. Nie poinformowano nas o tym, ze zejście do morza jest po dość stromych schodach. Przy większej fali wejście może być niebezpieczne. Jakieś 200 metrów od hotelu cudowna tawerna z fantastycznym klimatem i pysznym jedzeniem szczerze nie polecam tego hotelu ludziom którzy cenią sobie minimum komfortu za wcale nie mała cene.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Anna B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: guestrelationmar2019, Guest Relations Manager, LABRANDA Marine Aquapark ResortOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Anna B,

thank you very much for your valuable time sharing your experience with us and for your feedback.
We sincerely apologize for the inconvenience you have encountered during your stay with us.
We assure you that this is not the level of service we are promising to deliver to our clients.
Please rest assured that we have taken your feedback seriously and being discussed to ensure corrective action is taken.
Your concern has been passed to the relevant department head for investigation and action.

Once again we apologize for the inconvenience occurred and looking forward to welcoming you back at Labranda Marine Aquapark very soon.

Kind regards,
Guest Relation

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Ogólne wrażenia dobre. Zakwaterowanie ok. godz. 12 (normalnie o 14) więc tutaj plus dla obsługi.
Po przyjeździe ok. 8 rano możliwość korzystania z wszystkich atrakcji.
Pokoje ok. jednak dla mnie łóżko dwuosobowe to łóżko dwuosobowe a nie połączone ze sobą dwa jednoosobowe.
Klimatyzacja sprawna, cicha, wydajna.
Posiłki powtarzające się ale nie można się było do nich przyczepić- każdy na pewno znajdzie coś dla siebie.
Animacji sporo, zarówno w ciągu dnia jak i wieczorem.
W pobliżu hotelu nie ma kompletnie niczego ale dla nas nie stanowiło to większego problemu gdyż byliśmy nastawieni na odpoczynek w hotelu a tam nudzić się nie można było.
Zarówno do miasta Kos jak i Tigaki można dotrzeć TAXI w ciągu 10 minut (12euro).
UWAGA: opisywanie hotelu z dostępem do plaży, która znajduje się przy hotelu to absurd!!!
Tego nie można nazywać plażą!
Kolejne nieporozumienie to ilość obsługujących kelnerów (2) przy głównym barze Calypso.
Nie może być tak, że ludzie czekają w kolejce po 10-12 minut.
Drinki dostępne, ale szczerze mówiąc spodziewałem się lepszej jakości.

Opcja All inc. też nie do końca fair, większość drinków, gelateria dodatkowo płatna.

Na ogromny plus zasługują atrakcje wodne, dzięki którym można zapomnieć o reszcie uchybień i odpowiednio się zrelaksować.

Podsumowując: fajne miejsce dla rodzin z dziećmi, które chcą wypocząć w obrębie hotelu. Cena na pewno nie adekwatna do jakości, całokształtu.
Raczej nie wrócimy...

Zastanawiam się, dlaczego goście z Polski są zakwaterowani w najgorszych częściach obiektu?

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Pa B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: guestrelationmar2019, Guest Relations Manager, LABRANDA Marine Aquapark ResortOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Pa B,

thank you for taking the time to share your experience at Labranda Aquapark Marine with us.
At Labranda Aquapark Marine we strive to provide a unique experience to each client, therefore your opinion is very important to us. We have taken all appropriate measures to address the inconveniences you encountered.
We assure you that we will continue working to improve your next experience with us.

Thank you once again for choosing Labranda Marine Aquapark for your holidays.

With warmest regards,
Guest Relation

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2019

Miałam obawy, czytając przed przyjazdem bardzo różne recenzje. Mogę powiedzieć, że hotel jest idealny dla rodzin z małymi dziećmi, które nie są nastawione na zwiedzanie. Jest tam wszystko, czego potrzeba do wypoczynku. Basen ze zjeżdżalniami, moderacja i w ciągu dnia i wieczorem (wieczorem i dla małych, i dla dorosłych). Nie było czasu na nudę. W obszernej restauracji jest urozmaicone jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. I przede wszystkim wspaniały personel - grzeczny, uprzejmy, na najwyższym poziomie - i na recepcji, i w restauracji, i panie sprzątające pokoje. Wspaniali ludzie. Dzięki nim czuliśmy się tam jak wyjątkowi goście (a mamy porównanie z 2 innymi miejscami w innych częściach Grecji, które wypadają dużo gorzej w porównaniu z Labranda). Widać, że wszyscy się bardzo starają. Dziękujemy za wspaniały pobyt!

Wskazówka dotycząca pokoi: Wzięliśmy pokój z widokiem na morze, warto było.
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, ewaodr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: guestrelationmar2017, Guest Relations Manager, LABRANDA Marine Aquapark ResortOdpowiedź udzielona 6 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear ewaodr,
Greetings from Kos!

We would like to thank you for your positive feedback concerning your recent stay with us and even more so that you took the time to share it with your Trip advisors Readers.
Delighted to read that you had a memorable Holiday and you were well attended by our staff.
Gladly to hear that you enjoyed our services and had an excellent Family Holiday! We assure you that we will continue working to improve your next experience with us.

We are very much looking forward for your return in some point in the nearest future..

With warmest regards,
Guest Relation

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lutego 2019

Bezpośrednio przy morzu , ciekawy ośrodek . oceniłbym na 3.5 gwiazdki. baseny dla dzieci i dorosłych. dobry snack bar restauracja główna za mała na taki hotel ciągle tłoczno i trzeba czekać na miejsce

Termin pobytu: czerwiec 2018
Dziękujemy, darekska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: guestrelationmar2017, Reservation Manager, LABRANDA Marine Aquapark ResortOdpowiedź udzielona 22 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear Valuable Guests Greetings from Kos!

We would like to thank you for your positive feedback concerning your recent stay with us and even more so that you took the time to share it with your Trip advisors Readers.

Gladly to hear that you enjoyed our services and had an excellent Family Holiday!

We really appreciate it when guests share their experience, whether good or bad with us. We rely on the comments and suggestions. Therefore your comments have been well noted and passed over to the Management team. We assure you that we will continue working to improve your next experience with us.

We are very much looking forward for your return in some point in the future.

Sincerely Yours,
Reservation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 października 2018

Byliśmy w październiku. Przez pierwsze dwa dni był dość chłodny wiatr a potem była super pogoda.Pokój stndardowy to dwuosobowe łóżko. Byliśmy z synem-9 lat.Po zgłoszeniu na recepcji o braku łóżka dla dziecka dostarczono nam rozkładane łóżko ( bardzo wygodne). Pokój mały z telewizorem , małą lodówką i sejfem w szafie. Szafa duża z wieszakami i szufladami. W łazience kabina prysznicowa. Pokój był czysty i sprzątany codziennie.
Jedzenie było bardzo smaczne,ogromny wybór wszystkiego. Jedyny minus to było zbyt ciasno pomiędzy krzesłami. Kelnerzy bardzo mili i sprawnie sprzątali brudne naczynia.
Przy basenach był grill snack; saszłyki, sałatki. W innym miejscu były lody. W ciągu dnia dużo atrakcji przy basenach ( bardzo fajni animatorzy),wieczorem mini disco dla dzieci, potem coś dla dorosłych. Woda w basenach zimna ale to nie przeszkadzało dzieciom dobrze się bawić. Basen z falami, które były włączane co jakiś czas. Drugie baseny że zjeżdżalniami.
Przy hotelu jest wypożyczalnia rowerów 5 euro od osoby na cały dzień - warto!! Będąc na wycieczce rowerowej można wykupić wycieczki z polskim przewodnikiem. My byliśmy na wyspie wulkanicznej. Super wycieczka z polską przewodniczką. Jest dużo taniej niż w hotelu.
Bylismy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu. Polecam!!!!! Chętnie byśmy tam wrócili.

Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, JustynaJ711
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: guestrelationmar2017, Front Office Manager, LABRANDA Marine Aquapark ResortOdpowiedź udzielona 22 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Valuable Guests Greetings from Kos!

We would like to thank you for your positive feedback concerning your recent stay with us and even more so that you took the time to share it with your Trip advisors Readers.
Delighted to read that you had a memorable Holiday and you were well attended by our staff. Gladly to hear that you enjoyed our services and had an excellent Family Holiday!
We assure you that we will continue working to improve your next experience with us.

Please don't hesitate to contact us for any special request's you may require.

We are very much looking forward for your return in some point in the future.

Yours Sincerely,

Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji