Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 444)
Filtruj recenzje
1 444 wyniki
Oceny podróżnych
532
551
230
70
61
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
532
551
230
70
61
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 444 recenzji
Zrecenzowano: 22 października 2018

Byliśmy w październiku. Przez pierwsze dwa dni był dość chłodny wiatr a potem była super pogoda.Pokój stndardowy to dwuosobowe łóżko. Byliśmy z synem-9 lat.Po zgłoszeniu na recepcji o braku łóżka dla dziecka dostarczono nam rozkładane łóżko ( bardzo wygodne). Pokój mały z telewizorem , małą lodówką i sejfem w szafie. Szafa duża z wieszakami i szufladami. W łazience kabina prysznicowa. Pokój był czysty i sprzątany codziennie.
Jedzenie było bardzo smaczne,ogromny wybór wszystkiego. Jedyny minus to było zbyt ciasno pomiędzy krzesłami. Kelnerzy bardzo mili i sprawnie sprzątali brudne naczynia.
Przy basenach był grill snack; saszłyki, sałatki. W innym miejscu były lody. W ciągu dnia dużo atrakcji przy basenach ( bardzo fajni animatorzy),wieczorem mini disco dla dzieci, potem coś dla dorosłych. Woda w basenach zimna ale to nie przeszkadzało dzieciom dobrze się bawić. Basen z falami, które były włączane co jakiś czas. Drugie baseny że zjeżdżalniami.
Przy hotelu jest wypożyczalnia rowerów 5 euro od osoby na cały dzień - warto!! Będąc na wycieczce rowerowej można wykupić wycieczki z polskim przewodnikiem. My byliśmy na wyspie wulkanicznej. Super wycieczka z polską przewodniczką. Jest dużo taniej niż w hotelu.
Bylismy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu. Polecam!!!!! Chętnie byśmy tam wrócili.

Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, JustynaJ711
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: guestrelationmar2017, Front Office Manager, LABRANDA Marine Aquapark ResortOdpowiedź udzielona 22 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Valuable Guests Greetings from Kos!

We would like to thank you for your positive feedback concerning your recent stay with us and even more so that you took the time to share it with your Trip advisors Readers.
Delighted to read that you had a memorable Holiday and you were well attended by our staff. Gladly to hear that you enjoyed our services and had an excellent Family Holiday!
We assure you that we will continue working to improve your next experience with us.

Please don't hesitate to contact us for any special request's you may require.

We are very much looking forward for your return in some point in the future.

Yours Sincerely,

Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 września 2018 z urządzeń przenośnych

Szybki wypad we 2, na koniec sezonu, nie wiele rodzin z dziećmi. Kilka zjeżdżalni, basen czynny do godz. 18, bar do 24, plaża krociutka z leżakami, zejscie do wody z pomostu, po przejściu kilku metrow po kamieniach piaszczyste dno, jedzenie: ciepłe dania za kazdym razem inne, sałatki, słodycze, nabiał codziennie taki sam, ilość ogromna, smak - mogłoby być lepiej. Pokoje codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane na bieżąco, bardzo miła obsługa, hotel pełen Polaków, Niemców i Anglików

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, O6932TZannah
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: guestrelationmar2017, Front Office Manager, LABRANDA Marine Aquapark ResortOdpowiedź udzielona 26 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Valuable Guests,

Our best greetings from Kos island!

Thank you for your positive feedback concerning your resent stay with us and even more so that you took the time to share your holiday experience with us.
We were delighted to read that we had meet your expectations and your holiday was a numerable one.

Look forward to welcoming you in the future,

Sincerely Yours,
Front Office Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 września 2018

Wakacje 2018 , pierwsza połowa września, 2 osoby z małym dzieckiem . Hotel duży przestronny, pokoje rodzinne w sam raz, czyste, na bieżąco sprzątane . Goście hotelowi spokojni (w przeważającej części rodziny z dziećmi szukające spokojnego miejsca do odpoczynku ) , dużo niemców, holendrów a nawet brytyjczyków oraz oczywiście polaków , rosjan nie zauważyłem. Baseny dla dzieci , boisko do koszykówki i siatkówki. Wieczorem mini-disco dla dzieci oraz program artystyczny dla dorosłych. Jedzenie bardzo dobre - Codziennie można było spróbować czegoś innego.Większych kolejek do jedzenia raczej brak. Czasem brakowało krzesełek dla dziecka. Wi-Fi działa w pokoju. Jedyna poważna wada to praktycznie brak plaży . Bardzo miła obsługa. Świetna grupa animacyjna .

Wskazówka dotycząca pokoi: pokoje z widokiem na morze znajdują się od strony basenu który jest raczej hałaśliwy w dzień
Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, michal_k12345
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: guestrelationmar2017, Front Office Manager, LABRANDA Marine Aquapark ResortOdpowiedź udzielona 25 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Valuable Guests,

Our best greetings from Kos island!

Thank you for your positive feedback concerning your resent stay with us and even more so that you took the time to share your holiday experience with us.

We were delighted to read that we had meet your expectations and your holiday was a numerable one.

Look forward to welcoming you in the future,

Sincerely Yours,

Front Office Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 września 2018 z urządzeń przenośnych

Byliśmy na początku września i hotel spełnił nasze oczekiwania w 100%. Bardzo szybki transfer z lotniska ok 30 minut, przywitała nas uśmiechnięta Pani z recepcji, szybki meldunek i dostaliśmy fajny duży pokój rodzinny z dwoma sypialniami, łazienką z prysznicem i tarasem z widokiem na basen z falą i bar oraz morze , przepiękny widok na wybrzeże Tureckiego miasteczka Bodrum. Pokój był czysty, w pokoju klimatyzacja, tv, toaletka, dwie spore szafy, czyste ręczniki. Pokój był codziennie sprzątany nawet w niedzielę. Bardzo wygodne łóżka, bardzo dobrze nam się spało. Potrzebowaliśmy czajnik elektryczny i bez problemu go dostaliśmy wystarczyło poprosić. Jedzenie: bardzo duży wybór i bardzo dobre. Śniadania, obiady kolacje w głównej restauracji, bbq przy basenach każdego dnia do wyboru frytki, szaszłyki, parówki czasami inne mięso do tego surówka i sosy, desery do każdego posiłku ciasto, tort, różne babeczki z kremem, pyszna panacota, owoce, melon, arbuz ale także jabłka, banany, brzoskwinie i inne, lody dostępne przy każdym posiłku, lody również przy basenie oraz napoje (kawa, soki, napoje gazowane, wino, piwo i drinki) wszystko można było uzyskać zarówno w głównej restauracji jak również przy barze. Możliwość rezerwacji kolacji raz na pobyt w restauracji Greckiej i Włoskiej. Bardzo duży wybór jedzenia , można było też spróbować owoców morza, były mule i ośmiorniczki w sosie z warzywami, w restauracji Greckiej pyszne krewetki, różnego rodzaju mięsa, sosy, sałatki, sery, makarony, ryż, warzywa, zawsze jakaś ryba,surówki, zupa,pizza, frytki dla dzieci, nugetsy, ciężko wymienić wszystko, na śniadanie jajka smażone, gotowane, pancake,tosty,jogurty,z ciasta francuskiego takie ciasteczka z jabłkiem, czekoladą lub innym farszem,parówki na ciepło, omlety, rogaliki, chleb bułki, wędliny, sery białe i żółte, dżemy, nie jestem w stanie wszystkiego wymienić. I mam takie pytanie dla tych co wystawili negatywne komentarze : czego wam brakowało?? W restauracji głównej zawsze można było znaleźć wolny stolik, obsługa szybko czyściła brudne stoliki, zawsze były czyste sztućce i talerze. Hotel ma 4 baseny, brodzik dla maluszków, basen ze zjeżdżalniami, basen z falą i mniejszy basen, na którym zawsze było spokojnie i mniej ludzi. Największym atutem hotelu są animacje prowadzone przez bardzo sympatyczne i energiczne Panie. Było coś zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Panie swoim uśmiechem zachęcały do wspólnej zabawy. Dla dzieci był przygotowany klubik gdzie mogły wykazać się swoimi zdolnościami artystycznymi , tam spokojnie można było zostawić dziecko pod dobrą opieką Pani animatorki, były organizowane różne sportowe zabawy a wieczorem mini disco, gdzie bawiły się wszystkie dzieci i żadne nie było dyskryminowane. Dla dorosłych fitness z Uroczą Panią słowaczką Lucia pozdrawiamy , fitness przy muzyce w basenie, rzutki,siatka, kurs tańca itp. W hotelu znajduje się boisko do kosza i kort tenisowy oraz siłownia. Wieczorem zawsze był jakiś program artystyczny dla dorosłych np wybór mistera labrandy, wieczór grecki z tańcem, karaoke, itp. I znowu mam pytanie dla tych co pisali że kiepska rozrywka "co jeszcze musiałoby być żeby was zadowolić?". Wystarczyło tylko przyjechać i się dobrze bawić. Nie doznaliśmy w tym hotelu żadnej dyskryminacji, w szoku jestem czytając recenzję jednego Pana z Wielkiej Brytanii, bardzo krzywdzące i nieprawdziwe. Widocznie nie wszystkich można zadowolić, są tacy co oczekują czerwonego dywanu na ich widok i złota w pokoju. Obsługa hotelu zarówno kelnerzy, kucharze, barmani, panie sprzątaczki, animatorzy, panowie sprzątający cały obiekt dbający o roślinność i czystość wykonywali swoją pracę należycie i sumiennie, naprawdę widać że ciężko pracowali żeby nas turystów zadowolić. Byłam świadkiem jak Pani w samych majteczkach próbowała wejść na obiad, pani z obsługi zapytała dyskretnie czy mogłaby założyć spódniczkę Pani chyba poczuła się obrażona wstyd turystko,szanujmy nie tylko siebie ale też i innych ludzi. Jedynym minusem tego obiektu jest plaża o czym wiedziałam oglądając zdjęcia. Ale jakieś 500 m dalej jest piękna piaszczysta plaża, można wynająć rower i dostać się na plażę w Tigaki polecam ją w szczególności, woda przejrzysta i nie głęboką, ciepła. Busem można dostać się do miasta Kos, piękne portowe miasteczko, dla dzieci przejazd ciuchcią po miasteczku, mnóstwo stoisk z pamiątkami. Mieliśmy w tym hotelu cudowny tydz wakacji i polecamy go przede wszystkim rodzinom z dziećmi .

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, malgorzata903
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: guestrelationmar2017, Front Office Manager, LABRANDA Marine Aquapark ResortOdpowiedź udzielona 17 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Valuable Family Greetings from Kos!

We would like to thank you so much for your compliments and for taking the time to share your experience with us and with the Trip Advisor's readers.
Even more we were glad to read that you had a memorable stay and that we had meet your expectations.We were delighted to read that you enjoyed all our services partially the Food & Beverage and felt so well attended to by our staff.

We assure you that we will continue working to improve your next experience with us.

We shall pass your greetings to all members of the Animation team and to Elina and the rest team of the pool Bar.

Be so kind and sent us an email if you intend to return next year we shall be delighted to hear from you!

Look forward to welcoming you in the future!

With our best regards for a pleasure winter,

Labranda Marine Hotel Staff.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2018 z urządzeń przenośnych

Przyjechałam do hotelu z 5 osobową rodziną.Trójką dzieci i dwójką dorosłych. Dostaliśmy duży pokój z dużymi łóżkami i sporą łazienką. Pokoje były sprzątane codziennie przez miłe panie. Jedzenie było bardzo smacze i robione na świeżo pomimo tego było pełno jedzenia . Animatorzy byli przemili i zabawiali gości! Atrakcje robione przez nich były przystosowane dla dzieci oraz dorosłych. Codzienne dobrze bawiliśmy sie przy wieczornych zabawach !!! Bardzo polecam hotel bardzo przytulny a animatorzy bardzoooo mili i zainteresowani gośćmi !!

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, oliwiabulinska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: guestrelationmar2017, Guest Relations Manager, LABRANDA Marine Aquapark ResortOdpowiedź udzielona 6 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear oliviabulinska,
we would like to thank you for taking the time to write a positive review and for choosing Labranda Marine Aquapark Resort for your family holidays.

We are glad to see that you had a good time, beeing able to enjoy your stay.
We hope to welcome you again..

Best Regards,
LABRANDA Marine Aquapark
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji