Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 152)
Filtruj recenzje
2 152 wyniki
Oceny podróżnych
1 504
472
131
29
16
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 504
472
131
29
16
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 2 152 recenzji
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Bardzo ładny hotel położony w spokojnym miejscu. Pokój ładny, czysty i wygodny, całkim nieźle wyciszony z dostępem do basenu, w którym naprawdę można było pływać. Ten przy pokojach miał dobrych kilkadziesiąt metrów długości, ale to i tak nic w porównaniu z ogromnym głównym basenem o długości ponad 100 m, położonym kilka metrów od plaży hotelowej. Widoki cudowne, szczególnie przy zachodzie słońca. Jedzenie urozmaicone, bardzo dobre, bez zarzutu.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój z basenem, rewelacyjny!
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, janfs2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tina T, Online Sales & Marketing Executive, Astir Odysseus Kos Resort & SpaOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear janfs2019,

Thank you for your positive feedback.

It is encouraging to read your comments regarding our facilities and premises. Reviews like these make us work harder and harder day by day in order to ensure our absolute guests' satisfaction.

We look forward to welcoming you again in the near future.

Best regards,
Astir Odysseus Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Byłem tydzień z biura podróży TUI i sugerując się opiniami oczekiwałem jednak lepszego standardu. Dla mnie to jest hotel posiadający 4 gwiazdki czyli normalny standard żeby się nie denerwować ale rewelacji nie ma. Plusy to czyste pokoje, bardzo podstawowe, w mini barze tylko napoje gazowane i piwo, zadbany teren, ładne baseny choć w maju woda zimna, 21-22 stopnie, jedzenie jest smaczne. Minusy to plaża pełna patyków, krzaków, wodorostów, dobrze by było aby ktoś to sprzatał. Drugą rzeczą która mi przeszkadzała to obsługa w restauracji. Miałem wrażenie, że załoga codziennie jest pierwszy dzień w pracy i to taki pierwszy raz w życiu - mylenie zamówień, zapomniane o przeniesieniu zamówienia i bez przesady przy każdym posiłku naczynia lądowały na podłodze potłuczone, często też na gości, o czasie oczekiwania na zamówione napoje (i tylko napoje bo restauracja jest bufetowa) nawet nie wspominam, zdarzało się, że wino było podawane po zjedzeniu posiłku.

W hotelu jest też bar, jedyne miejsce do spędzenia czasu po kolacji. Niestety nie jest to fajne miejsce na drinka - duża hala z jednej strony granicząca ze sklepami, mało stolików a te które są przypominają stołówkę, muzyka słaba, cicha, zbyt jasno jak na bar na wieczór.

Meldowanie się do hotelu trwa dość długo. Fajnie by było aby hotel miał już dane gości wpisane do kart meldunkowych a tak to nie dość że trzeba wypisywać sporo danych to jeszcze sam proces jest wolny i długi.

Teraz informacja dla szukających spokoju: mimo że w hotelu są baseny dla dzieci i plac zabaw, krzyki, bieganie, skakanie w basenach, gra w piłkę w recepcji to standard. Przemyślcie to jak szukacie relaksu w ciszy.

Nie jest hotel 5*, nie jest wart ceny, którą zapłaciłem ale jest wystarczający na spędzenie tygodnia nad basenem że smacznym jedzeniem.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, mr_robertkrupa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GeorgeVassilopoulos, General Manager, Astir Odysseus Kos Resort & SpaOdpowiedź udzielona 5 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear mr_robertkrupa

Thank you very much for taking the time and effort to post a personal review following your recent stay at the “Astir Odysseus Kos Resort & Spa”.

Every single comment is constructive feedback. We sincerely value and appreciate your feedback towards our team members and services provided as it enables us to improve.

I personally regret that we couldn't meet your personal expectations at a hundred percent during your stay, however our intention is not only to satisfy all our guests’ expectations but we would like to exceed them.

Our team members do make every effort to satisfy every single guest. Regarding the beach, the stormy weather the last weeks resulted into the area not being up to the highest standards. Nevertheless, we are awaiting for the appropriate machinery in order to bring the area back to the 5* state.

I regret that we did not provide you the experience we have provided hundreds of guests that stayed with us through the years.

What I am sad about though, is that despite we are always visible and most approachable, all the team of executives - you went back disappointed instead of letting us the opportunity to assist you with any issue, while you were still here on your holidays with us.

On another note we assure you that we practice every possible mean towards providing all our guests with :the best holiday ever" and the tranquility needed for that purpose. Running, Jumping and playing football in the lobby area must have been an isolated incident as we never allow that in our 5 star environment.

It is our privilege to be of service to you and thank you once again for the feedback provided.

We look forward to welcoming you and your family back to the “Astir Odysseus Kos Resort & Spa” in the not too distant future.

Sincerely.
George Vassilopoulos
Astir Odysseus Kos Resort
Hotel General Manager


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel ma już swoje lata, co widać szczególnie w pokojach. Łazienki nie są najwyższych lotów. Czysto, schludnie, ale wanna z zasłonką to nie moja bajka ...
Jedzenie dobre, rewelacyjny włoski kącik - pizze, makarony - niestety głównie na śmietanie :(
Czytałam, że ponoć w hotel oferuje kuchnie wegańską, wegetariańską itp. Nie zauważyłam specjalnie oznakowanych stref. Raczej samemu trzeba się domyślać, czy w daniu jest mięso, jajka itp.
Minusem dla mnie jest brak możliwości zjedzenia, choćby owoców pomiędzy posiłkami.
W barze przy plaży, kiedy stołówek jest nieczynna można zjeść co najwyżej ciastko francuskie z kiełbasą ..... i napić się soku z kartonu ..., herbaty, kawy.
Nie ma gofrów, nie ma pizzy. Dzieci mają do wyboru tylko lody.
Plaża - piaszczysto - żwirowa. Wejście do morza bardzo nieprzyjemne - trzeba przebić się przez 2 metrowy pas kamieni. Później już ok.

Bardzo słaba „siłownia”. Brak sztangi... jedynie brama, ale tez bez szału. Max hantle 2x10 kg :(
Plusem jest boisko do kosza, piłki nożnej i kort do tenisa. Jednakże wszędzie widać, ze budżet jest napiety i hotel oszczędza. Piłka do kosza - łysy balon. Piłka do siatkówki - twarda i obijająca ręce.
Baseny o głębokości 1,35 m.

Podsumowując - hotel Ok, ale jak na 5 gwiazdek - to za mało.
Największą zaletą jest to jedzenie. Jednak myśle, że lepiej wybrać inny hotel, gdzie plaża będzie ładniejsza i jedzenie równie dobre.

Ja drugi raz na pewno tu nie przyjadę. I chyba tez sam Kos mnie nie urzekł. Wolę Rodos i Kretę.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, ewau2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GeorgeVassilopoulos, Manager, Astir Odysseus Kos Resort & SpaOdpowiedź udzielona 4 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear ewau2018

I would like to convey our sincere gratitude for your feedback.

Astir Odysseus Kos Resort was built just ten years ago and a substantial amount is invested yearly in order to preserve the facilities of the Hotel to the highest standards.

We are sorry to hear that you were unhappy with our services. Our team members do make every effort to satisfy guests and assure that they have the best Holiday ever with us..

Hence, we have noted your various observations regarding our facilities and we will strive to improve our services and despite all Vegan Dishes are marked with a Vegan signage we will create that Vegan Corner so that they are more visible to all guests.

Your input is indeed very valued. We truly appreciate your feedback as it is comments from our valued guests that enable us to improve our services and facilities to meet and exceed our guest’s experiences.

Sincerely.
Astir Odysseus Kos Resort and Spa Team


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 października 2018

Jaka to miła niespodzianka, gdy człowiek myśli, że jedzie do Grecji, a budzi się w raju :) Wokół bardzo dobrze wychowane koty, błękit wody i bugenwille. Pokój idealnie czysty, jedzenie zgubnie pyszne, obsługa przyjazna, pomocna, zawsze uśmiechnięta. Podczas pobytu wypadały urodziny mojego męża i, zupełnie niespodziewanie, podczas kolacji dostał tort ze świeczką, kartkę z życzeniami, a obsługa odśpiewała "Happy birthday" Można pożyczyć rowery u uroczej Walijki i udać się na wycieczkę do miasta Kos, lub w drugą stronę do Tagiki. Można też, w wypożyczalni naprzeciw hotelu, pożyczyć samochód, (zwykły, mały za 35 euro za dzień). Hotel stawia nawet 15 minutowy masaż, oczywiście chodzi o to, by namówić gości na korzystanie ze spa, ale nienachalnie,a gratisowy masaż jest wykonany bardzo profesjonalnie. Mimo że była już połowa października, pogoda była cudownie słoneczna, upał nie zabijał, a w morzu wciąż można było się kąpać :)

Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Ilona B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 września 2018 z urządzeń przenośnych

Ach, szkoda było wyjeżdżać. Wspaniały, duży, czysty resort. Ekstremalnie profesjonalna i miła obsługa. Wspaniała plaża, leżaki dostępne o każdej porze dnia, nie trzeba nic rezerwować o poranku. Jedzenie jak na standardy hotelowe - bardzo dobre. Nie tak dobre jak w prawdziwych Greckich tawernach, ale naprawdę smaczne i różnorodne (w szczególności śniadania, dodatkowo nie jjem mięsa wiec wybór miałem zwężony). Doskonale działające na terenie całego kompleksu (także w pokojach) bezpłatne Wifi, ręczniki dostępne bez żadnej kaucji, sejf także. Wspaniałe zaopatrzony sklepik w którym jest dosłownie wszystko. Przy opcji HB przygotujcie się za wydatki przy wieczornych kolacjach, ale 9€ za karafkę naprawdę niezłego wina to nie majątek/ woda - butelka 2.5€. Nie kupujcie opcji AI u touroperatora - na miejscu za 30€ za dzień/osoba można zrobić upgrade do all in, co wychodzi Ok polowe taniej niż wcześniejsze wykupienie w np. TUI. Pokoje duże, świetnie wyposażone (codziennie sprzątane, baaardzo wygodne łóżka! codziennie uzupełniana w lodowce bezpłatna woda i kawa/herbata). Na miejscu bardzo mało Polaków co było dla mnie ogromnym plusem :)
Jest to pierwszy hotel do którego miałbym ochotę wrócić. Nie ma się absolutnie do czego przyczepić (No może niektóre leżaki na płazy można by było wymienić :)

Polecam!!!

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, raffalsky
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Tina T, Online Sales & Marketing Executive, Astir Odysseus Kos Resort & SpaOdpowiedź udzielona 15 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear raffalsky,

We would like to thank you for your recent stay with us and your kind review.

We really appreciate your kind comments and we hope to see you again in the near future.

Best regards,
Astir Odysseus Kos Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji