Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 219)
Filtruj recenzje
4 220 wyniki
Oceny podróżnych
1 725
1 616
601
172
106
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 725
1 616
601
172
106
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 4 220 recenzji
Zrecenzowano: 4 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Pobyt na początku czerwca 2019.
Hotel w 100 procentach odpowiada ofercie .
Zalety
1. Świetna kuchnia , w restauracji wyżywienie nie nudzi się przez 7 dni, zawsze świeże , bardzo dobry wybór dań , w restauracji pachnie jedzeniem , każdego dnia chcesz iść z przyjemnością na posiłek , pomimo ze hotel ma pełne obłożenie , nie brakuje miejsca , nie ma kolejek , każdy posiłek zjesz z kulturą w dobrej atmosferze.
2.Hotel w stylu nowoczesnym z ładna recepcja , pokoje bardzo ładne , czyste , nowe , sprzątane codziennie bez łaski , ja miałem pokój 1520 na 5 pietrze z widokiem na zatokę , świetny wybór !
Aby nie być zaskoczonym , zgodnie z tym co każdy pisze pokój jest mały , ale to nie jest duża albo żadna wada na wakacjach w cudownym miejscu.
3.Obsługa w każdym punkcie hotelu jest miła i pomocna .
4. All inclusive - bardzo dobre , pełen wybór kawy , dobrych alkoholi , dobrej wody , miła obsługa , brak kolejek , dużo barmanów i barmanek.Bary z napojami czynne do 23:30!
5.Położenie , w pięknej zatoce , tuż obok małego miasteczka , piechotą 5 minut , hotel przy samej plaży , codziennie do wyboru basen lub plaża, - nowe leżaki , ręczniki bezpłatne , jedynie za kaucją! W hotelu generalnie cisza i spokój , pomimo ze jest pełny .
W hotelu 99 procent Anglików , co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło miłych , nie głośnych i z wysoką kulturą.Hotel zarówno dla par jak i dzieci , dla młodych i starszych.
Bardzo miła i kulturalna atmosfera dzięki miłym i uprzejmym gościom w hotelu.
Prawdziwe 4 gwiazdki w każdym temacie!
6. Świetne i ciekawe animacje każdego wieczoru , profesjonalne , pokazy akrobatyki , magik , wytresowane papugi ,strzelanie z łuku z wiatrówki , joga pilates itd.
Podsumowując , cudowne wakacje z rodzina , na pięknej Ibizie w bardzo dobrym hotelu , który nikogo nie rozczaruje , a raczej pozytywnie zaskoczy , do tego przystępna cena jak na i Ibizę - POLECAM BARDZO!!!!!

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, 857panamac
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AluaHotels, Director de Relaciones con Clientes, Alua Miami IbizaOdpowiedź udzielona 16 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear 857panamac,

We're so happy to know your stay in Alua Hotels didn't disappoint you. This encourages us to continue working hard so we can give our guests lovely family holidays as yours. If you ever wish to repeat this experience, we'd love to welcome you again to Alua!

Kind regards,
Alua Hotels & Resorts

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 października 2018

Wspaniałe miejsce,apartamenty przestrzenne,basen, taras widokowy z leżakami,blisko plaży.Wybraliśmy się tu trzeci rok z rzędu.Jesteśmy zadowoleni z wspaniałego personelu.Pozdrowienia dla p.Francesco,który jest bardzo pomocny.Można korzystać z animacji jak i basenu w hotelu Miami.Posiłki w hotelu zaspakajały nawet bardzo wyszukane gusta.Miła obsługa hotelowej restauracji dbała o to by niczego nie zabrakło.DZIĘKUJMY:)))

Termin pobytu: wrzesień 2018
Dziękujemy, annaj113
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AluaHotels, Director de Relaciones con Clientes, Alua Miami IbizaOdpowiedź udzielona 17 października 2018
Tłumaczenie Google

Hi annaj113,

Thank you for visiting Alua Hotels for a third consecutive year! It’s lovely to know you had another lovely holiday. We will share your comment with Francesco, for sure he’ll get happy to know about you. Will you visit us again soon? ;)

Kind regards,
Alua Hotels & Resorts

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 października 2017

Miami Ibiza Hotel, w hotelu spędziłem dwa tygodnie we wrześniu. Na początek trzy duże minusy. Hotel nie ma siłowni choć ma pełno pustych niewykorzystanych sal na dole. Animacje wieczorne na niskim poziomie. W gorszych hotelach obok występowały profesjonalne zespoły z zewnątrz a tutaj tylko show robione przez animatorów. Często na ulicach przy hotelu czuć było smród szamba a także na głównym tarasie w czasie wieczornych animacji. Poza tym hotel bardzo przyjemny z bardzo miłą i pracowitą obsługą. Bardzo dobre położenie pomiędzy dwoma plażami. Pokoje czyste sprzątane codziennie. Jedzenie dobre i duży wybór. Częste wieczory tematyczne. Dobre alkohole. Omlety i naleśniki super !!! W hotelu Polacy głównie z Niemiec i z Anglii. Ibiza we wrześniu bardzo zatłoczona a wszystkie słynne dyskoteki totalnie przereklamowane. W Amnesii ponad trzy tysiące ludzi i brak wentylacji, dodatkowo muzyka beznadziejna. Większość plaż brudna z licznymi niedopałkami w piasku. Polecam wycieczkę na Formentere choć warto sprawdzić pogodę dzień przed bo wyspa jest wietrzna. Na pewno trzeba zwiedzić Ibiza town z Evissą. Najlepsze plaże Ibizy to Cala Llenya (20 minut spacerkiem za hotelem trasa nr 5), Cala Comte i Cala Bassa.

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, pawel k
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Intertur H, Intertur Hotels Team, Alua Miami IbizaOdpowiedź udzielona 19 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear pawel k
Thank you for your comments about our hotel. We will share your suggestions with our team, because it is very important to receive feedback like yours and helps us to improve our customer service. We hope to welcome you again , and show you our improvements. Until then, we wish you all the best.
Kind regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 października 2017

Miła obsługa, dobre jedzenie , w okolicy pełno restauracji i marketów. Plaza przy hotelu długa i piaszczysta, jednak morze wyrzuca tam czasami dużo wodorostow. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Polecam dla rodzin z dziećmi!

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, KamilaZi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Intertur H, Intertur Hotels Team, Alua Miami IbizaOdpowiedź udzielona 19 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear KamilaZi
We appreciate your lovely rating and for sharing it with other travellers.
We are very proud to hear that you enjoyed a unique experience during your stay, as we work every day to offer the highest quality in our services in order to achieve our customers´ full satisfaction.
We hope to welcome you again soon, and offer you the best of our services and hospitality.
Kind regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 stycznia 2017

Spedzilam wraz zRodzina 1 tydzien w tym hotelu w maju 2016 r wykupiismy all inclusive I byl to strzal w 10... hotel polozony jest nie w samym centrum Ibizy lecz na jej obrzezach nad samym morzem,, zejscie na piekna plaze z hotelu zjmuje 3-5 min czysty piekny zadbany zadnych przklaman na stronie hotelu jesli chodzi o informacje pokoje nie za duze lecz czyste zadbane czysta piekna lazienka codzienne sprzatanie zmiana poscieli fajna przyjazna obsluga w recepcji.. doskonale jedzenie kazdego dnia cos innego super salatki owoce desery kawa herbata soki bez ograniczen hotel ... bliziutko do sklepikow z pamiatkami czy spozywczymi rzeczami ,,,hotel moze zapakowacz lancz jezeli wybieramy sie na plaze po zgloszeniu na recepcji.. jezeli planujemy przyjecie urodzinowe z tortem przynajmniej 4 dni wczsniej trzeba zglosic na recepcji wszystko doskonale przygotuja . Hotel polecam dla Rodzin

Wskazówka dotycząca pokoi: nie brac pokoi od strony wejscia do hotelu .. glosno .. zwlaszcza jezeli jest dostawa do hotelu roznych artykulow
Termin pobytu: maj 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Jadwiga W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Intertur, Intertur Hotels Team, Alua Miami IbizaOdpowiedź udzielona 14 lutego 2017
Tłumaczenie Google

Dear Jadwiga W
Thank you for your lovely review.
We hope you will visit us again.
Kind regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji