Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 004)
Filtruj recenzje
4 004 wyniki
Oceny podróżnych
1 242
1 356
761
368
277
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 242
1 356
761
368
277
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 4 004 recenzji
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Na duży plus piękna piaszczysta plaża i czysta morska woda, a to juz polowa sukcesu. Hotel spory, nowy wlasciciel drugi sezon. Resort pewnie czeka na generalny remont, na ktory trzeba wpierw zebrać środki. Nietani wyjazd z biurem podrozy Rainbow i niestety Polacy w większości lokowani byli w najgorszych pokojach, wiele osob w pierwszych dniach prosilo o zamianę, z powodu ulokowania nad stolowka, niesprawnej kanalizacji czy przedluzajacej sie awarii klimatyzacji. Kilka dni przepompowywano szambo, w nocy zapaszki. Często widoczne oszczednosci w restauracjach: jajecznica z proszku, zageszczane "jogurty", niezjadliwe kielbasy, z których wieczorem przyrządzono burgery zapominając usunąć z nich skórke, itp. We włoskiej restauracji mozna jesc lunche, owoców morza b. malo, serwowano czesto rybę, która prawdopodobnie była pangą . Wino i piwo z dystrybutorow bardzo dobre. Grecka restauracja a la carte jest grecka raczej z nazwy. Woda w basenach mętnawa, pewnie zbyt duzo ludzi w stosunku do mozliwosci oczyszczania, po drugim dniu infekcja u dziecka. Pływały plastikowe kubki i chusteczki do pielęgnacji niemowląt, ale wynika to z niechlujstwa samych turystow. Fajne zjeżdżalnie wodne. Dla gosci hotelu wydzielony kawałek plaży z bezpłatnymi, ale obleganymi leżakami. Ręczniki plażowe bezpłatne. Sprzątanie pokoju ograniczało się do wymiany ręczników, z dnia na dzień coraz więcej piasku na podłodze, zapaszek z łazienki, ale raz zmieniono nawet posciel Po wyjściu z hotelu na plażę w lewo (ok. 100m) warto zajrzeć do biura podrozy Akvila Travel,gdzie polskojezyczna właścicielka pośredniczy w sprzedaży wycieczek z polską przewodniczką o ogromnym zamiłowaniu do Korfu, panią Anią, która swoje życie ułożyła sobie na Korfu 20 lat temu, ale nie tylko, są również w ofercie rejsy, a wszystko za ok. 60-70% ceny oferowanej przez touroperatora. Podsumowując hotel dla mniej wymagajacych klientow, raczej dla rodzin z dziećmi, ktorych w sezonie jest tam bez liku, dla ktorych fajna jest bezpieczna płytka i czysta woda morska, ale nalezy liczyc sie z tym,ze cena w stosunku do oferty jest wygórowana.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, saban02
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LABRANDAS1, Guest Relations Manager, Labranda Sandy BeachOdpowiedź udzielona 1 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Sabina N,

Thank you for taking the time to upload this honest review.

We are glad that you had a great time at our blue flag awarded beach and regret to be informed that we did not meet your expectations in some regards.

We can assure you that we never have and never will discriminate based on our guests' nationality. We will always treat them equally and welcome them to our resort as dictates the Greek hospitality, which we greatly honor.

We do appreciate your feedback, because we seek improvement. Your comments have already been discussed among the appropriate departments and will also be taken into account for future renovations.

We are happy that you enjoyed our pools as well as our wine and beer and we hope that the positives were more than the negatives.

We would be delighted if you visited us again and gave us the chance to redeem ourselves to you by providing you with the accommodation that Labranda is known for.

Kind Regards,
Labranda Sandy Beach Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Hotel naprawdę godny polecenia. Obsługa miła i przyjazna gościom, jedzenie pyszne i zawsze duuuużo, każdy znajdzie coś dla siebie, bez kolejek. Pyszna kolacja w restauracji włoskiej (konieczność rezerwacji, jednak z przełożeniem na inny dzień nie było problemu). Gorąca woda w restauracji do kawy/herbaty kiepska, mocno chlorowana, ale kawa dostępna również w barze i tam już w najlepszym porządku. Piękne otoczenie, mieliśmy pokój z bocznym widokiem na morze, wiec bardzo blisko zarówno morza, jak i basenu oraz restauracji. Idealnie :-) Fantastyczne animacje dla dzieci i dorosłych (zanim przybyliśmy do hotelu animacje nie interesowały nas wcale. Nie były dla nas żadnym wyznacznikiem, ale po pierwszym wieczorze w Labranda Sandy Beach stały się one obowiązkowym punktem każdego wieczoru :-) ekipa A-Team jest przefantastyczna!) Pokój w porządku, przestronny, sprzątany codziennie, zmiana ręczników również codziennie. Czasem nieprzyjemny zapach z kratki w łazience. Klimatyzacja działająca bez zarzutu. Pomoc ze strony hotelu w awaryjnej sytuacji zdrowotnej również oceniam na plus. Plaża szeroka, piaszczysta, miłym zaskoczeniem były bezpłatne leżaki, które w ofercie biura podróży miały kosztować ok.7 euro. Bezpłatne także ręczniki plażowe, możliwość wymiany co 2 dni. W opcji All Inclusive duży wybór naprawdę pysznych drinków w Barach (w tym Beach Bar). Podsumowując - fantastyczne miejsce, chętnie wróciłabym tam jeszcze raz :-)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, hanys17
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LABRANDAS1, Guest Relations Manager, Labranda Sandy BeachOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear hanys17,

We would like to thank you for this kind review.

We are delighted that you enjoyed the food and the facilities of our resort.

We always endeavor to offer top quality services and we will take into great consideration your comments about the water which is always filtered and the smell in your room.

We really hope that you visit us again soon and experience once again the spirit of Corfiot hospitality we strive to provide to all our guests.

Kind regards,
Hotel Management
Labranda Sandy Beach

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Jak do tej pory najlepsze wakacje rodzinne. Bardzo wysoki poziom świadczonych usług. Każdy znajdzie coś dla siebie. Świetna lokalizacja - bardzo blisko do morza, basenów i restauracji. Na plaży i przy basenach darmowe leżaki i parasole. Pokój duży i czysty, z bardzo dobrą klimatyzacją. Przemiła obsługa hotelowa i w restauracjach. Pokoje sprzątane codziennie, codziennie również wymieniane ręczniki. W przypadku zgłoszenia problemu - natychmiastowa reakcja personelu. Bardzo dobre, urozmaicone, świeże jedzenie. Ogromny wybór owoców, deserów i napojów. Na bardzo wysokim poziomie animacje dla dzieci i dorosłych. Na wyróżnienie zasługuje kolacja w restauracji greckiej Ammos. Ogólnie obiekt i teren hotelowy bardzo zadbane i czyste. Na terenie Labrandy Sandy Beach jest zakład fryzjerski, SPA, mini gabinety kosmetyczne, sklepy oraz co bardzo ważne - pomoc medyczna. W czasie naszego pobytu bardzo pomocny okazał się Dima - młody mężczyzna odbywający praktykę, posługujący się kilkoma językami, w tym językiem polskim. Jego kultura osobista, zaangażowanie i chęć niesienia pomocy każdemu zasługuje na wielkie uznanie. Gorąco polecam wypoczynek w tym miejscu.

Wskazówka dotycząca pokoi: W pokojach od strony ogrodu jest więcej cienia i cicho.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Małgorzata P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LABRANDAS1, Guest Relations Manager, Labranda Sandy BeachOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear pieczma,

From all the management and staff here in Labranda Sandy Beach we would like to thank you for your nice comment.

We take great pleasure that you thoroughly enjoyed your stay and you had such a nice time.

We hope to hear from you soon and become your home away from home.

Kind regards,
Hotel Management
Labranda Sandy Beach

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

To był nasz pierwszy raz w Grecji. Szczerze spodziewałem sie Europy ale do Europy troszkę brakuje.
Plusy: lokalizacja ; ładna plaża ; smaczne jedzenie; miła obsługa; Korfu jako wyspa Oraz samo miasto Korfu piękne; Paxos i Antyoaxos mega ! Woda przejrzysta
Minusy:
Jakość hotelu odbiega od Europejskich 4 gwizdek; bliżej recepcji zapach z szamba; poza plaża hotelu brudno masa śmieci; cała wyspa tonie w śmieciach ( podobno przez 2 lata wysypisko było nieczynne i śmieci leżą i czekają - masakra ; w hotelu produkcja śmieci na maxa cała masa plastikowych kubków etc; niby Europą a w sklepach podróbki wszystkiego; no i kart płatniczych nie lubią wola gotówkę bo nie trzeba płacić podatków ..
generalnie wyjazd 4 na 5 nie mniej nie rozumiem jak Grecy nie szanują skarbu który maja

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, 137piotrb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LABRANDAS1, Manager, Labranda Sandy BeachOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear 137piotrb,

Thank you very much for posting your review about our hotel.

We are pleased to know that you enjoyed your first holiday in Greece and that you are so satisfied with your accommodation.

We would also like to thank you for your positive comments regarding the food and the service. Our goal is to provide our guests with only the best. Your feedback has been forwarded to the appropriate departments.

We hope to see you again soon.

Kind Regards,
Labranda Sandy Beach Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lipca 2019

Dla nas udane wakacje.

Hotel ładny, rozłożysty z wieloma atrakcjami. Okolica atrakcyjna, blisko morze, chyba najlepiej położony hotel na wyspie (tak mi się wydaje, bo obserwowałem inne jak jechaliśmy autokarem odbierając gości z hoteli w czasie transferów na lotnisko).
W miejscowości kilka sklepów, wiele restauracji, lokalnych biur podróży i wypożyczalni aut. Jak ktoś chce szybko, bez chodzenia zobaczyć całą miejscowość to przy sklepach hotelowych codziennie od 18.00 jeździ ciuchcia z wagonikami. Za 5 Euro od osoby dorosłej, a dzieci za darmo, w półgodziny objeżdża całą miejscowość i wszystko wiadomo. Ogólnie cala miejscowość nastawiona na wczasowiczów z Polski, aż nas to zdziwiło bardzo, ale w hotelu może połowa gości to Polacy.

Baseny czyste, dostęp do wolnych leżaków przy basenach przez cały dzień. Gorzej na plaży nad morzem , bo tam trzeba iść rano zająć, ale później po południu już się zwalniają. Leżaki nad morzem na plaży przy hotelu DARMOWE - na stronie i informacji Rainbow jest błąd. Plaża ładna, czysta. Dużo atrakcji pływających.

Pokój mieliśmy czysty, dość cichy, dobrze spało się przy otwartym balkonie, bo chłodny wiaterek od morza, a jednak klimatyzacja wychładza nienaturalnie.

Jedzenie dobre. Jak to w takich hotelach, dużo różnych potraw, każdy coś sobie wybierze. Wiadomo, że nie jest to polska kuchnia, ale nie ma co narzekać. Szkoda tylko, że nie było więcej greckich potraw. Przy recepcji podają dobre przekąski: burgery, sandwiche, frytki, sałatkę grecką i owoce. Bar z hot-dogami słabszy, my nie sprawdzaliśmy, ale jedna osoba nam mówiła.
W temacie jedzenia, jeden duży zarzut przydałyby się jakiekolwiek lody dostępne dla dzieci przez cały dzień. Darmowe tylko w czasie posiłków w restauracjach, jest oczywiście bar z płatnymi lodami po 1,5 Euro za gałkę, to trochę sporo i w ogóle nie było chętnych, zwłaszcza, że hotel nastawiony jest na rodziny z dziećmi, a dzieci bardzo lubią jeść lody, nawet nad basenem.
Polecam na kolację dedykowaną Restaurację Grecką, wyśmienite jedzenie, obsługa itd. Znajomi na kolacji byli w Restauracji Włoskiej i byli zawiedzeni. Szkoda, że można skorzystać tylko raz na pobyt. Rezerwację w Greckiej trzeba zrobić nawet z 3 dniowym wyprzedzeniem, we Włoskiej na ten sam dzień. W Restauracji Greckiej menu dostępne w języku polskim.

Animatorzy hotelowi w porządku, jak zawsze sympatyczni i weseli. Gorzej z klubikiem Rainbow. Przepraszam, ale dzieci, zwłaszcza starsze nie jadą na wakacje, aby bawić się w pomieszczeniu lub na powietrzu, może warto również zaplanować więcej zabaw w basenach, nawet codziennie, tym bardziej, że polskich animatorów było czworo, wiec łatwo podzielić dzieci na grupy. Nasza córka byłą raz w klubiku i już więcej nie chciała, nie dziwię się, co za atrakcja biegać w takim upale po hotelu.

Warto skorzystać z lokalnych biur podróży. Weszliśmy do pierwszego biura po prawej stronie jak idzie się drogą nad morzem z hotelu, tylko z ciekawości, bo mieliśmy wykupioną do Albanii już przez Rainbow, a tam były opisy po polsku i również Pani mówiła po polsku, otrzymaliśmy ofertę wycieczek też po polsku. Ceny o połowę niższe niż przez biuro Rainbow. Wycieczki organizowane są też z polskimi przewodnikami. Warto. My byliśmy w Albanii w starożytnym Butryncie, było świetnie, wszyscy co byli na safari też chwalili.
Samochodu tym razem nie wypożyczaliśmy, ale też jest sporo lokalnych wypożyczalni w miejscowości. Warto tam popytać.

Żeby nie było wszystko idealnie. Wielkie zarzuty, co do organizacji transferu przez biuro Rainbow. Po całonocnej podróży Szczecin – Poznań – Korfu (lotnisko) – Hotel (wyruszyliśmy o 21.00 z domu w hotelu byliśmy około siódmej rano) musieliśmy spędzić 7 godzin nad basenem, bez możliwości odświeżenia się, snu lub chociaż niewielkiego odpoczynku. Nie mam zarzutu do hotelu, bo ma rację doba hotelowa kończy się o 12.00, a zaczyna o 15.00 więc nie muszą przekazać wcześniej kart. Biuro Rainbow, o tym dobrze wie, w autobusie wspomniała o tym rezydentka. To niech dopasują tak podróż, aby goście przyjeżdżali po między 12-15. Rodziny z maluszkami w wózkach też musiały oczekiwać po kilka godzin na przygotowanie pokoju.
Zarzut też do Pana Rezydenta, kto wyznacza spotkanie organizacyjne na 12.00. Przepraszam, ale o tej godzinie to wolę być na leżaku, niż czekać 1,5 godziny, na bilet na wycieczkę. Takie spotkanie powinno odbywać się około 17-18 godziny, jak już wszyscy zejdą z plaży lub basenów.

Na koniec jeszcze słowo o Dimie. Nie jest pracownikiem hotelu, ale studentem z Polski na praktyce i niestety tylko w tym sezonie (do końca sierpnia), a szkoda. Bardzo sympatyczny, miły, młody człowiek. Rozmawia w kilku językach. Pomocny we wszystkich sprawach. Dużo już wie o hotelu, miejscowości, atrakcjach turystycznych, wycieczkach lokalnych itd., itp. Zawsze doradzi. W razie kłopotów lub problemów proszę pytać o Dimę na recepcji lub animatorów zawsze wskażą, kto to lub gdzie jest. Nawet spędziliśmy z nim kilka wieczorów na rozmowie o wszystkim. Pozdrowienia Dima i powodzenia wiesz gdzie.

Wskazówka dotycząca pokoi: Warto zabrać ze sobą coś na komary, nieźle dokuczają. Główna restauracja otwarta od 6.00 (wycieczki mają wyjazdy nawet o 7.00 rano)
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Konrad_Sz-in
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LABRANDAS1, Manager, Labranda Sandy BeachOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Konrad_Sz-in,

Thank you so much for this positive review.

We are really proud of our beach and we are happy that you enjoyed it thoroughly along with our pools.

Regarding your comment about the food, we would like to inform you that our hotel hosts different nationalities and it is very important to provide to our guests different kind of food in order to satisfy their needs. So some days we have also in our menu a plate of Greek food.

We will relay your feedback to Dima who will be glad to know that he contributed to your enjoyable stay. All of us at Labranda Sandy Beach strive to make the guests experience in our resort a memorable one and the fact that we were able to achieve that with you makes us proud.

We hope to see you again soon and do not hesitate to contact us if you need any assistance.

Kind Regards,
Labranda Sandy Beach Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji