Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 21:00
Wyróżnione recenzje
Hawajski majstersztyk

Natchnieni pozytywnymi opiniami "tubylców" oraz skuszeni pozytywną aurą bijącą z tego miejsca... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu
6przemys_awl
,
Bydgoszcz, Polska
z urządzeń przenośnych
Masaż w Kudowie-Zdroju

Wzorowe podejście do pracy, punktualność, ciekawa oferta, miła atmosfera, relaks oraz świetne... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 24 maja 2019
Ppumaa
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (101)
  
Recenzje (101)
Filtruj recenzje
101 wyniki
Oceny podróżnych
96
4
1
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
96
4
1
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 101 recenzji
Zrecenzowano: 20 marca 2019

Masaż hawajski Lomi-Lomi w wykonaniu p. Remigiusza to mistrzostwo .Kiedy szłam na pierwszy masaż zastanawiałam się ,jak wytrzymam te dwie godziny ,na koniec żałowałam ze tak krótko.Pełny profesjonalizm .Polecam każdemu

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Joanna B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Remigiusz K, Właściciel, Masaż & HammamOdpowiedź udzielona 20 marca 2019

Cieszę się, że moje masaże się podobały i bardzo dziękuję za podzielenie się swoimi wrażeniami :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Jeżeli trafiłeś do Kudowy i nie skorzystasz z usług p. Remigiusza powinieneś żałować. Ja się skusiłam na dwa zabiegi: masaż gorącymi kamieniami i klasyczny. Otrzymałam to po co przyszłam: relaks i pomoc w bólu pleców. Indywidualne podejście do klienta, z dużym wyczuciem i profesjonalizmem. Wizyta w Masaż & Hammam będzie idealnym uzupełnieniem Twojego wyjazdu, niezależnie od tego jak chcesz spędzić swój wolny czas czy aktywnie, czy na wyciszenie, czy na regeneracji. Gorąco polecam

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, Wasu17
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Remigiusz K, Właściciel, Masaż & HammamOdpowiedź udzielona 16 lutego 2019

Bardzo dziękuję za podzielenie się swoimi wrażeniami z masaży i polecenie moich usług. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 stycznia 2019

W Sylwestra skorzystałam z usług p. Remigiusza w gabinecie w Kudowie Zdroju i mimo zakatarzenia zdołał mnie przenieść wczasoprzestrzeni na wakacyjne hawajskie plaże. Masaż Lomi Lomi wykonany z dużym zaangażowaniem, dopasowany do indywidualnych potrzeb klienta (wiem, bo przyjaciółki też z niego korzystały, a i ja wcześniej miałam go wykonywanego przez inną osobę). Parę dni wcześniej miała masaż gorącymi kamieniami i też wyszłam z gabinetu w pełni odprężona oraz rozgrzana niczym . Wszystko przeprowadzone profesjonalnie i z dużą atencją. Polecam każdemu zestresowanemu pracusiowi, jako znakomity początek urlopu... Później i tak każdy będzie chciał więcej.... P. Remigiuszu- jeszcze raz bardzo dziękuję!

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2018
Dziękujemy, Magdalena W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Remigiusz K, Właściciel, Masaż & HammamOdpowiedź udzielona 10 stycznia 2019

Pani Magdaleno - ja również dziękuję za skorzystanie z masaży, dziękuję bardzo za obszerną recencję i cieszę się, że dzięki moim zabiegom pobyt w Kudowie był przyjemniejszy :) Pozdrawiam i zapraszam ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 stycznia 2019

W ostatnich dniach grudnia 2018 skorzystałam z dwóch masaży : ciepłymi kamieniami oraz Lomi-Lomi. Super relaks dla ciała i ducha , po którym każda niepogoda , nie straszna. Z całego serca polecam i zazdroszczę tym , którzy masaże w wykonaniu pana Remigiusza mają przez sobą !!!!!

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2018
1  Dziękujemy, ANNAE2679GI
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Remigiusz K, Właściciel, Masaż & HammamOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2019

Dziękuję bardzo za napisanie recenzji i cieszę się, że moje masaże były pomocne. Pozdrawiam i zapraszam ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 grudnia 2018

Z usług pana Remigiusza korzystam od kilku lat, nawet jak mam możliwość korzystania w innym mieście z kogoś innego to wyczekuję, aż przyjadę do Kudowy. Profesjonalista, dodam, że to człowiek silny (duże ręce to ogromny atut u masażysty) i potrafi dobrze wymasować. Podsumowując, polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2018
Dziękujemy, SowiWeb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Remigiusz K, Właściciel, Masaż & HammamOdpowiedź udzielona 6 grudnia 2018

Dziękuję bardzo za napisanie recenzji. Cieszę się, że moje zabiegi postrzegane są jako wartościowe i profesjonalne. Cały czas staram się by takie właśnie były. Pozdrawiam i zapraszam ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji