Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polecam”
Caffe Sissi — recenzja

Caffe Sissi
Nr 1 wśród 3 Desery (Kudowa Zdrój)
Zakres cen: 3 USD - 8 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 15 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Jak najbardziej polecam
Miła obsługa,pyszne jedzonko,klimatyczne miejsce Jestem na takk!!!Napewnotam wrócę

Dziękujemy, Patrycja D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Damian G, Właściciel, Caffe SissiOdpowiedź udzielona 16 marca 2018

Dziękuje za miłą recenzję :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (161)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

8 z 12 wśród 161 recenzji

Zrecenzowano 15 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Najlepsza kawiarnia w Kudowie Zdrój i okolicy, a do tego te desery coś niesamowitego Gorąco Polecam.

Dziękujemy, Arkadiusz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Damian G, Właściciel, Caffe SissiOdpowiedź udzielona 16 marca 2018

Dziękuje bardzo za miłą recenzję :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Najlepsze lody ever :) i kawa moja milosc miła atmosfera,super klimat :) Caffe Sissi znajduje się w malowniczym parku,gdzie masz mozliwosc zjedzenia swojego deserku na zewnatrz :)

Dziękujemy, Ewa S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Damian G, Właściciel, Caffe SissiOdpowiedź udzielona 15 marca 2018

Dziękujemy za miłe słowa :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 marca 2018

Petarda!! Najlepsze desery chciało by się spróbować wszystkiego na raz. Rodzinna kawiarnia, w którą jest wkładane wielkie serce i zaangażowanie do spełnienia potrzeb klientów. Polecam!

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Joanna C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Damian G, Kierownik, Caffe SissiOdpowiedź udzielona 14 marca 2018

Dziękujemy! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Dziękuję za miłą obsługę i pyszny deser. Miejsce idealne dla par jak i dla rodzin. Polecam każdemu to miejsce!!!

Dziękujemy, kedewa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Damian G, Właściciel, Caffe SissiOdpowiedź udzielona 14 marca 2018

Dziękujemy ślicznie za recenzje :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Caffe Sissi — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kudowa Zdrój, Województwo dolnośląskie
Kudowa Zdrój, Województwo dolnośląskie
 
Kudowa Zdrój, Województwo dolnośląskie
Kudowa Zdrój, Województwo dolnośląskie
 
Kudowa Zdrój, Województwo dolnośląskie
Kudowa Zdrój, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Caffe Sissi? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem