Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Miłe zaskoczenie”
Ust-Ryb — recenzja

Ust-Ryb
Nr 12 wśród 66 Restauracje (Ustka)
Zakres cen: 3 USD - 17 USD
Opis: Od ponad dwudziestu lat staramy się aby nasi klienci jedli potrawy smaczne, świeże i serwowane w miłym otoczeniu. Wszystkich, dla których dobra kuchnia jest ważną częścią udanych wakacji zapraszamy do naszej smażalni, której specjalnością są ryby bałtyckie. Znajduje się ona w zachodniej części Portu Ustka, 400m od plaży i 20 m od lasu. Smażalnia wraz z hurtownią stanowi część rodzinnego przedsiębiorstwa dzięki czemu klienci mogą mieć pewność, że serwowane dania zostały przyrządzone z najświeższych produktów. Wieloletnie doświadczenie właścicieli pozwoliło poznać potrzeby odwiedzających smażalnię gości. W menu oprócz ryby znajdują są również gofry, naleśniki, desery, świeżo wyciskane soki i oczywiście dania mięsne.Szczególnie dumni jesteśmy z opinii jakie wystawiają nam zarówno wieloletni klienci i jaki i nowi goście.
Informacje o restauracji
Opis: Od ponad dwudziestu lat staramy się aby nasi klienci jedli potrawy smaczne, świeże i serwowane w miłym otoczeniu. Wszystkich, dla których dobra kuchnia jest ważną częścią udanych wakacji zapraszamy do naszej smażalni, której specjalnością są ryby bałtyckie. Znajduje się ona w zachodniej części Portu Ustka, 400m od plaży i 20 m od lasu. Smażalnia wraz z hurtownią stanowi część rodzinnego przedsiębiorstwa dzięki czemu klienci mogą mieć pewność, że serwowane dania zostały przyrządzone z najświeższych produktów. Wieloletnie doświadczenie właścicieli pozwoliło poznać potrzeby odwiedzających smażalnię gości. W menu oprócz ryby znajdują są również gofry, naleśniki, desery, świeżo wyciskane soki i oczywiście dania mięsne.Szczególnie dumni jesteśmy z opinii jakie wystawiają nam zarówno wieloletni klienci i jaki i nowi goście.
Zrecenzowano 3 września 2019 z urządzeń przenośnych

To jest naprawdę zaskakująco super smażalnia...
Na początek zupa czyli bogracz z dorsza i to była najlepsza zupa rybna jaką jedliśmy, idealnie doprawiona, z papryką, ze śmietankową nutą, następnie turbot i flądra z frytkami plus surówki i nie ma się do czego przyczepić, ryby świeże i soczyste, idealne i pyszne. Spróbowaliśmy też ryb z grillowedzarni i tutaj też duży plus. Z minusów to tylko ta plastikowa zastawa i zapach oleju palmowego/frytury w środku.
Panie obslugujące mimo ogromu pracy uśmiechcnięte i życzliwe.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Aguslawa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ustryb1994, Kierownik, Ust-RybOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Bardzo dziękujemy za miłą i wnikliwą opinię. Serdecznie zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (41)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 41 recenzji

Zrecenzowano 27 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy dwukrotnie. Dzieciakom przypadł do gustu grillowędzony halibut. Niezły dorsz. Sandacz słaby, słony i ogólnie niesmaczny. Placki ziemniaczane cienkie niemal jak chipsy i zesmażone na wiór. W sumie 3 plus.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, anabelleden
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajna smażalnia. Pyszna ryba w różnych postaciach. Polecam nie tylko smażoną, ale też grillowędzoną. Czuć w każdym kęsie, że znają się tutaj na przygotowaniu rybki. Miejsce bardzo sympatyczne, zwłaszcza trawnik z leżakami :) Obsługa sympatyczna i sprawna. Ceny podobne do innych w Ustce. Polecam z przekonaniem!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, ezOS279
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ustryb1994, Kierownik, Ust-RybOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy i zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 sierpnia 2019

Można tutaj zjeść smaczne ryby, nawet turbota i bogracz z dorsza, poza tym z bałtyckich flądra. pieczone w piecu i smażone na patelni. reszta nie ma znaczenia bo z mrożonek. i tu czar pryska. kubek do wody to ekstra życzenie i można dostać co najwyżej plastikowy, podobnie jak reszta zastawy stołowej. wszystko ala prl poza ceną. ta najwyższa w całej Ustce, za 2 osoby > 2x woda mała, zupa rybna, flądra smażona i turbot z pieca rachunek wyniósł 90zł. smacznie i drogo !!! :)
obok smażalni sklep - ta sama firma. uwaga: w sklepie nie kupujcie wędzonych ryb - są niezjadliwe - niemiłosiernie słone.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, rados_awc224
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ustryb1994, Kierownik, Ust-RybOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Cieszymy się, że Panu smakowało. To dla nas najważniejsze. Poza gatunkami, które Pan wymienił oferujemy także inne świeże, bałtyckie ryby. Koniecznie proszę spróbować chociażby doskonałego łososia. Śledź przyrządzony na różne sposoby także cieszy się znacznym powodzeniem. Napoje, w tym piwo, podajemy co do zasady w szklankach. Kubki plastikowe wystawione są na ladzie. Klient sam decyduje czy ich potrzebuje. Zamówił Pan prawdziwe jedzenie- świeżą bałtycką rybę, przyrządzoną według sprawdzonych receptur. Obawiamy się, że cena za taki, dwudaniowy posiłek dla dwóch osób nie może być niższa. Nie jest również niższa w innych miejscach w Ustce.
Ryby wędzone podobnie jak nasze ryby grillowędzone są chwalone i mają wielu wielbicieli. Zachęcamy wszystkich do skosztowania i wyrobienia sobie własnej oceny ich smaku.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Rybka pyszna, frytki dobre, surówki ok. Szybko podane. Trochę za brudno, jak na knajpę. Rozumiem, że to smażalnia ryb, ale chyba mogłoby być pod względem czystości trochę lepiej. Jedzenie w odległości metra od śmierdzącego kosza na śmieci, to jednak przesada.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 994dawidp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ustryb1994, Kierownik, Ust-RybOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019

Cieszymy się, że rybka bardzo Panu smakowała, podobnie jak frytki i świeże surówki. Zadowolenie z obsługi również jest dla nas niezwykle ważne. Przykładamy dużą wagę do czystości. Biorąc pod uwagę bardzo częste opróżnianie pojemników pojawienie się zapachu wydaje nam się niemożliwe. Odczucia zapachowe należą jednak do najbardziej subiektywnych. Zwrócimy na to jeszcze baczniejszą uwagę.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Ust-Ryb — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Ustka, Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Ust-Ryb? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem