Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 426)
Filtruj recenzje
1 426 wyniki
Oceny podróżnych
679
446
189
61
51
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
679
446
189
61
51
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
10 z 15 wśród 1 426 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

W hotelu byliśmy w sierpniu 2019 r.
Czytając pozytywne opinie o hotelu mieliśmy adekwatne do opinii oczekiwania.
Niestety byliśmy bardzo zawiedzeni.

Na 5* zasługuje jedynie strefa basenowa i czystość hotelu.

Nad basenami nie było problemu z leżakami. Nawet po godzinie 10.00 można było sobie znaleźć wolny leżak i przenieść w wygodne miejsce.

Hotel oczywiście próbuje walczyć z rezerwowaniem sobie miejsc przy basenie, ale (jak wszędzie) bezskutecznie.
Wszystkie atrakcyjne miejsca są bardzo wcześnie rano rezerwowane, pomimo zakazów.

Pokoje są sprzątane codziennie i do czystości nie można mieć żadnych zastrzeżeń.

Samo położenie hotelu nie jest zbyt atrakcyjne. Oprócz sklepiku na terenie hotelu w najbliższej okolicy w promieniu 2-3 km nie ma prawie nic.

Restauracja hotelowa, to raczej ogromna stołówka.
Jedzenie pomimo ogromnego wyboru jest niejadalne.
Przez cały pobyt nie zjedliśmy nic smacznego.
Na kolacji było około 10-15 dań do wyboru, do tego codziennie inna kuchnia (kuchnia azjatycka, dzień rybny, kuchnia grecka, itp.) Wydawałoby się zatem, że każdy powinien znaleźć coś dla siebie.
Nic bardziej mylnego.
Niezależnie od tematu kolacji wszystko smakowało podobnie i było niesmaczne.
Nawet proste dania były niejadalne:
- filet z kurczaka wysuszony na podeszwę
- łosoś z grilla tak twardy, że można było nim gwoździe przybijać
- sos bolognese wyglądał jak brązowa breja, jakby zapotnieli dodać pomidorów
- Souvlaki wyglądały i smakowały jakby były 10 raz odgrzewane w piekarniku. Niemal nie do pogryzienia.

Nie wspomnę tu już o wyszukanych potrawach, których smak i wygląd nie miał nic wspólnego z nazwą.
Np. według szefa kuchni w tym "5*" hotelu sos do kurczak teriyaki ma kolor czerwony!!
Można byłoby tak wymieniać w nieskończoność.

W przypadku obiadów te same uwagi, tylko mniejszy wybór dań.
Śniadania typowo angielskie.
Tłuste i monotonne.
Po pierwszym dniu zrezygnowaliśmy z jedzenia śniadań.

Reasumując wątek kulinarny, może warto byłoby robić mniej potraw, ale za to przyłożyć się do ich jakości i smaku?

Strefa dla dzieci okazała się w tym hotelu odpłatnym salonem gier (kilka "wrzutowych" automatów).
Każda gra - 1 Euro.
Nie ma o tym ani słowa w opisie oferty hotelu.
Gdyby była chociaż jakaś alternatywa w postaci placu zabaw to nie mielibyśmy pretensji, a tak uważam to za zwyczajne naciąganie klientów.

Kolejna sprawa, to wieczne problemy z ciepłą wodą.
W czasie naszego tygodniowego pobytu częściej nie było ciepłej wody, niż była, co przy wakacjach z dziećmi jest sporym problemem.

Plaża hotelowa bardzo mała - kamienisto-żwirowa.
W sumie to, jakby jej nie było.
W czasie pobytu nie widziałem zbyt wielu chętnych do korzystania z plaży.
Do tego dno bardzo kamieniste. Duże porośnięte glonami kamienie. Z każdym krokiem trzeba uważać, żeby nie skręcić nogi.
O beztroskiej zabawie w wodzie z dziećmi można raczej zapomnieć.

Na koniec mała przestroga, dla wszystkich którzy będą zamawiać za pośrednictwem hotelowe recepcji taksówkę, żeby np. pojechać do Zakynthos (15 Euro w jedną stronę).
Obsługa hotelu pewnie poinformuje Was, że taksówka będzie za 15 minut.
Faktycznie czeka się na nią godzinę, a czasami jeszcze dłużej.

Wszyscy wiedzą, że Grekom czas płynie inaczej, ale obsługa hotelu mogłaby uprzedzać o takich rzeczach, uniknęlibyśmy niepotrzebnej nerwowości.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Robert K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giorg i, General Manager, Atlantica Eleon Grand Resort & SpaOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Robert K,
We would like to thank you for your detailed feedback and for choosing our hotel for you vacations.
My team and I feel sorry and concerned for not being able to exceed your holiday expectations.
Be sure that your issues raised, referring our cuisine and maintenance, are already been discussed with the relevant managers in order to take immediate actions for improvements.
However kindly note that our 2 playgrounds are located next to the family rooms-external playground, and next to our gum-internal playground. The territory you referred to, is the Olivia stage entertainment bar, where our evening shows and kids disco take place.
Last the time estimated for the arrival of the taxis to our premises is an information provided by the taxi companies, which are not part of the hotel.
Hope to reconsider and give us the chance to welcome you back.
Respectfully yours,
Georgios Iliopoulos
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel z 3 basenami plus brodzik i basen ze zjeżdżalniami, mała kamienista plaża do morza Jońskiego - baseny bardzo fajne i czyste.
My upodobaliśmy sobie miejsce na wypoczynek nad morzem w hotelowym gaju oliwnym i uważam, że to najlepsze miejsce do odpoczynku z dala od dzieci.
Kelnerze od 10 chodzą między leżakami i donoszą napoje co uważam za plus bo nie ma konieczności chodzić samemu do baru przy basenie.

Lokalizacja hotelu dosyć daleko od Zakhyntos ale to nie problem z uwagi na bus,który ma blisko przystanek.

Restauracja hotelowa naprawdę dobra, jedzenie urozmaicone i smaczne. Jest jeszcze restauracja, która znajduje się koło Gaju Oliwnego ale z niej nie skorzystaliśmy ( dodatkowo płatna ).

Obsługa (kelnerzy) super! Grecy, Rumuni, Albańczycy, Brytyjczycy i prawie każdy umie powiedzieć coś w naszym języku co jest bardzo miłe :)

Animatorzy dają radę - najlepszy występ - tribute of Michael Jackson.

Pokój mieliśmy nie w głównym budynku ale oddalonym o jakieś 300m z tylu co nam w ogóle nie przeszkadzało bo spacer tez czasem się przydawał. Taras był zaraz przy strefie animacyjnej co rodzice małych dzieci mogą nie być zachwyceni bo kęsy całkiem głośno do godz 22:30. Natomiast nam to nie przeszkadzało.

Raz się zdarzyło, że popołudniu była zimna woda, pokój ok, obsługa pokojowa spoko.
Klimatyzacja działa.

Spa - całkiem ok, troszkę było trudno się dogadać ale masaż przyjemny.

Ogólnie polecam hotel i chętnie bym wróciła.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, beatak280
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giorg i, General Manager, Atlantica Eleon Grand Resort & SpaOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear beatak280,
Thank you for taking the time to post your kind feedback regarding your recent visit at Atlantica Eleon Grand Resort & Spa.
We are delighted to read that you had great holidays and appreciated our facilities and services provided.
Definitely would be honored to welcome you back in the not distant future!
With best regards,
Georgios Iliopoulos
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Hotel położony w cichej i spokojnej okolicy, przy hotelu malutka plaża bardziej kamienista. Kilka basenów z różnymi głębokościami, zjeżdżalnie, każdy znajdzie coś dla siebie. Leżaki przy basenach niestety bardzo często "rezerwowane" bardzo wcześnie rano przez osoby które nawet nie korzystały z basenów ale to nie wina hotelu tylko ludzi! Leżaki znajdują się także w małym gaju oliwnym dla kogoś kto lubi poleżeć sobie w cieniu. Pokój przestronny z widokiem na morze,drobne mankamenty techniczne, codziennie sprzątany dodatkowo po południu lub wieczorem chodziła Pani z pytaniem o wymianę ręczników. Mieliśmy problem z wifi bardzo słaba jakość. Jedzenia dobre, dużo, ciekawy wybór , ciepłe dania coś na zimno, desery,owoce. Obsługa:kelnerzy barmani zarówno podczas posiłków jak i przy basenach bardzo mili i pomocni. SPA miejsce gdzie można się bardzo zrelaksować ,polecam! Koordynatorka z biura Tui bardzo pomocna , poleciła nam bardzo ciekawe wycieczki fakultatywne które prowadziła Pani Bożenka, bardzo sympatyczna i bardzo ciekawie opowiadająca historie związane z wyspą i rożne śmieszne anegdotki . Polecamy!

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecamy pokoje na pierwszym piętrze z tarasem i widokiem na morze.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, asto2010
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giorg i, General Manager, Atlantica Eleon Grand Resort & SpaOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear asto2010,
Thank you for posting your warm review and for choosing our resort for your summer vacations.
Your gentle comments are appreciated from all our team and your constructive feedback is noted, as well as the Wi-Fi point raised.
We are glad to read that overall you had an enjoyable stay and would love to welcome you back very soon!
With kind regards,
Georgios Iliopoulos
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Ten hotel nie zasługuje na 5*. Na Cyprze hotel 4* w którym bylismy zasługuje bardziej na 5* niż Antlatica. Przed wyborem hotelu już czytałam złe opinie o pokojach ale nie do końca się wierzy, że może być tak źle..a poza tym mało jest na Zakhyntos hoteli 5* dlatego zdecydowaliśmy, że zaryzykujmy.
Pokoje są sprzątne byle jak i nie chodzi już o sprzątnie podczas pobytu- dostajemy pokoje od razu nie dokładnie sprzątnięte, śmierdzi w nich zdechlizną i panuje w nich wilgoć. W łazience lustro od samego początku nie było umyte ani razu. Dawno nie byliśmy w hotelu w którym tak źle jest sprzątane. Zlew w łazience przeciekał. Pani sprzątająca zabrała ręczniki nie zostawiła nowych. Wracamy po całym dniu chcemy wziąć prysznic nie ma ręczników żadnych. Na recepcji otrzymujemy informacje że postarają się aby ktos jak najszybciej doniósł- dostajemy ręczniki po 3 h..
Jedzenie bardzo bardzo średnie, nie doprawione. Mięso suche, twarde lub gumowe. Śniadanie najgorsze z jakimi mieliśmy doczynienia w hotelu 5*. Jajka sadzone zrobione dużo wcześniej tak jak i pancake- co powodowało że były zimne. Warzywa na śniadaniach wyglądały nie świeżo.
Niestety leżaki trzeba rezerwować ale i leżeć na nich bo ręczniki i rzeczy zostają zabrane. Za mało jest leżaków jak na tak wielki obiekt.
Na ogromny plus zasługuje obsługa kelnerska- są bardzo bardzo mili i pomocni.
Baseny duże. Teren hotelu ładny i czysty- w porównaniu do pokoi.
Tutaj tez na leży pochwalić Panią rezydentkę Klaudię z TUI, która była na zastępstwie za Pani Karolinę. Wypożyczyliśmy przez Panią Klaudię samochód z firmy avis. Firma żądała od nas dodatkowych pieniędzy twierdząc ze uszkodziliśmy samochód. Poinformowaliśmy Panią Klaudię o całej sytuacji- zainterweniowała i firma wycofała swoje początkowe żądania.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Diana K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giorg i, General Manager, Atlantica Eleon Grand Resort & SpaOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Diana K,
Thank you for showing you loyalty to our group of hotels and for taking the time to share your review.
We would like to apologize for not finding our hotel to your standards and be sure all your points of concern have been already shared with my team in order to take actions for improvements.
However we are pleased to read that you enjoyed our happy and polite staff services.
We hope to reconsider and give us more opportunities welcoming you back and prove to you we can serve you better.
Respectfully yours,
Georgios Iliopoulos,
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Hotel położony nad piękną zatoką z dojściem do małej plaży, ale nikt nie pomyślał, aby dobudować pomost. Pokoje widać odnowione, ale byle jak. Wokół hotelu śmieci. Od rana hałasujący pracownicy ścinający żywopłot. Hotel posiada 5*, więc od obiektu z taką kategorią można wymagać super standardu. Jedzenie monotonne, smaczne, ale na jedną nutę. Największy żal mam do nierzetelnego opisu hotelu. O naszym wyborze zadecydowała informacja, że w budynku znajduje się Centrum Nurkowe, ale po przyjeździe okazało się, że zostało zamknięte kilka tygodni temu.
Syn był bardzo rozczarowany. Dla dzieci od 11 do 16 lat nie ma żadnych atrakcji. Albo za duży, albo za mały. Pozostaje leżenie, snorking albo basen. No, a o gapieniu w telefon nie wspomnę. Raz w tygodniu zorganizowano piłkę nożną- uwaga! na 16.00 (upał) do 16.30! Prawdziwe szaleństwo. Jedyne, co ratuje hotel, to jego lokalizacja, baseny i przemiła, kulturalna i zyczliwa obsługa.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, katarzynadt
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giorg i, General Manager, Atlantica Eleon Grand Resort & SpaOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google


Dear katarzynadt,
We appreciate for choosing us for your vacations and for posting your review.
We would like to express our apologies for not finding our resort to your expectations and be sure actions have already been taken to improve your points raised.
Referring to our dive center, for this season is located at Laganas territory, however you could still book their services through our reception.
Hope to reconsider and give the opportunity to welcome you back.
Respectfully yours,
Georgios Iliopoulos
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji