Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 233)
Filtruj recenzje
2 233 wyniki
Oceny podróżnych
1 527
464
165
52
25
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 527
464
165
52
25
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
26 z 31 wśród 2 233 recenzji
Zrecenzowano: 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Wybraliśmy ten hotel ze względu na małe dziecko- 18 miesięcy. Hotel położony w pięknym miejscu na wzgórzu- do plaży dojeżdza bus jednak my przeważnie chodziliśmy pieszo. Pokój z widokiem na morze- my mieliśmy jego starszą wersje- nie byliśmy w odnowionych pokojach. Jedzenie dobre codziennie coś innego. Obsługa miła począwszy od pań sprzątających, po kucharki i barmanów czy kelnerów a nawet ogrodników. Pan z busa - z długimi włosami chyba Yoanis, który wozi na plaże zawsze pomagał nam z wózkiem, otwierał i zamykał drzwi. Animatorzy bardzo fajni. Joga, aerobik i inne super fajna sprawa oprócz tego mini kluby. Z mini klubu z Grecosa nie moglismy do końca skorzystać bo jest dla dzieci dopiero od 3 lat. Pani Martynka jednak bardzo miła i sympatyczna dzieciaki za nią szalały. Animatorzy też mili szczególnie Ego- bardzo ale to bardzo pozytywny, miły sympatyczny człowiek. Pomocny. Zawsze podszedł i porozmawiał. Jak odjeżdżaliśmy do domu to on i pani Martynka przyszli się pożegnać ze wszystkimi. Jedyna moja uwaga i minus- zresztą mówiłam to już tam na miejscu jest pani animatorka, która prowadzi mini disco- chyba Lori - tak pisze na jej zdjęciu- czarne długie włosy. Kobieta moim zdaniem nie nadaje się do tego. Zero ematii, sympatii i przede wszystkim uśmiechu. Nie ma podejścia do dzieci, wogóle. Ani tak jak Ego czy taka wysoka blondynka- nie znam imienia z długimi włosami co przebierała się w czerwoną sukienkę w czarne grochy. Ona- Lori- poprostu odgrywała swoją role - poker face- zero nic. Nawet się nie uśmiechneła. Jak czasami się mijaliśmy gdzieś przy basenach to bardzo wyniosła i jak czasem spojrzała to człowiekowi sie odechciewało iść na mini disco-a szkoda bo bardzo ładna dziewczyna. Zupełne przeciwieństwo pani która prowadziła aqua aerobic- blondi z krótkim włosami- ta to jest na właściwym miejscu. Ma tyle energi, pasji i wkłada serce w to co robi. Świetna jest. I jeszcze jeden minus za zimną wodę w basenie ze zjeżdżalniami dla maluchós- tłumaczono nam że to ze względów higienicznych jedak to nie prawda. W innych hotelach woda z takim zjeżdżalniami jest cieplejsza. Pllecam jak najbardziej ten hotel.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, J237GZkatarzynak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kipriotis_Hotels, Guest Relations Manager, Sunconnect Kipriotis AqualandOdpowiedź udzielona 10 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear J237GZkatarzynak,

Thank you for staying at SunConnect Kipriotis Aqualand and for taking the time to write your constructive feedback.

It is indeed very rewarding to receive guests like yourself, who take the time to convey their thanks to us. Such comments certainly help us in motivating our staff and, more importantly, assist us to provide a more personal and efficient service.

We hope to see you again sometime in the near future.


Kind regards,

Guest Service Team
Kipriotis Group of Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 września 2019 z urządzeń przenośnych

Egho - super animator, fajnie prowadzi zajęcia, aktywny, wesoły, super podejście do dzieci. Nasz ulubiony t-shirt man !!!! Odwiedzajcie to miejsce, bo warto !!!! Pyszne jedzenie, super widoki, nieduży, ale fajny aquapark. Super spędzony czas !!!

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, X9815ZYsebastiank
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kipriotis_Hotels, Guest Relations Manager, Sunconnect Kipriotis AqualandOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear X9815ZYsebastiank,

It was a pleasure hosting you for your vacations in SunConnect Kipriotis Aqualand.

We thank you for posting your generous feedback, giving us the opportunity to be aware of your great feelings and memories.

Thanking you once again for your recommendation and we do look forward to welcoming you back in the non-distant future.


Kind regards,

Guest Service Team
Kipriotis Group of Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 września 2019 z urządzeń przenośnych

Egho Animator zachęca do zabawy jak dzieci tak i rodziców, w ciągu dnia i przy wieczornycj występach daje czadu. Ma podejscie do dzieci. Mój roczmy syn za nim przepadał mimo że animator jest czarnoskóry. Polecam

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Wander54490206521
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kipriotis_Hotels, Guest Relations Manager, Sunconnect Kipriotis AqualandOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Wander54490206521,

Thank you for sharing with us your feelings of satisfaction.

There is nothing more rewarding than knowing that our guests have spent an enjoyable break.

The entire team will be delighted to welcome you back in the near future.


Kind regards,

Guest Service Team
Kipriotis Group of Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 września 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajny hotel, pyszne jedzenie, wiele zróżnicowanych dań. Ciekawy AQUA Park z wieloma zjeżdżalniami i atrakcjami. Super baseny z ciepłą wodą. Nad bezpieczeństwem czuwają ratownicy. Animatorzy super. Szczególnie Egho.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 65agnieszkar
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kipriotis_Hotels, Guest Relations Manager, Sunconnect Kipriotis AqualandOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear 65agnieszkar,

Thank you for your valuable feedback following your recent stay at SunConnect Kipriotis Aqualand.

We are happy to know that you had such a great time during your stay with us.

We do hope that we will have the pleasure of welcoming you back in the magical island of Kos on a future visit.


Kind regards,

Guest Service Team
Kipriotis Group of Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 września 2019 z urządzeń przenośnych

Egho is the best ❤️super wakacje, WiFi jest bardzo dobre. Jedzenie bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Wspaniałe widoki, fajne animacje od animatorów ❤️ Egho is the best ❤️❤️Plaża jest super

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, morelowskaa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kipriotis_Hotels, Guest Relations Manager, Sunconnect Kipriotis AqualandOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear morelowskaa,

Thank you for your valuable feedback following your recent stay at SunConnect Kipriotis Aqualand.

We are happy to know that you had such a wonderful time during your stay with us.
Egho is truly heartened to receive your kind compliments.

We do hope that we will have the pleasure of welcoming you back in the magical island of Kos on a future visit.


Kind regards,

Guest Service Team
Kipriotis Group of Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji